Şimdi Ara

Pvp Exp. Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar uzun süredir Aoc oynayamıyordum artık yaza girdik çok boş vaktim var ve pvp servera geçiş yapacağım sizden öğrenmek istediğim pvp sistemi hakkında deyatlı bilgi mesela benle aynı lvlde veya bende 2-3 lvl düşük birini kesersem ne kadar pvp exp alırım ve bir player bana günde en fazla ne kadar pvp exp verir sanırım playerları günde belirli bir sayıda kesince pvp exp alıyoruz bir noktadan sonra 1 pvp exp veriyormuş bunları bilip ona göre playerlarla pvp yapacağım boşu boşuma pvp exp vermiyorsa belirli bir kesimden sonra aynı karakterlere saldırmam murderlar peki ne kadar pvp exp verir ve sizce pvp lvl kasılacak en iyi karakter hangisidir sin hariç ona pek alışamdım çünkü etrafda dönme işini pek yapamıyorum. .

    Bu arada pvp lvl 5 yapmak için 240k pvp exp gerekiyor heralde bunu nasıl yapıyor yahu millet şaşıyorum.







  • Eğer Furye geçersen muhtemelen Kill/ death oranın 1/10 olur. Eğer skullcrushera geçersen kesecek adam bulamazsın.
    Neyse kendi lvlinde adam kesersen 100-80-60-40-20-1-1-1-... (yandaki aynı adamı kesersen gelecek exp) şeklinde gider. . 1 lvl düşüğünü kesersen sanırım 88, bir lvl yükseğini kesersen 112 ydi galiba. Yine cvplara bakarız.
  • Hım yani bir günde en fazla 1 playerdan 300 exp gelir çok azmış dediğin gibi ilk başta çok gank yiyeceğim ama zamanla alışırız elbet bu arada kill ile death oranı sadece sayısal bir nevi prestij mi ? yoksa bunların pvp bir ektisi oluyor mu ? bu söylediklerine göre hesap yaparsam murder kesmek bana 600 exp getirir onlar heralde %100 daha fazla exp veriyorlardı öyle hatırlıyorum öyle olursa murder gördüğüm yerde acımam.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Balthier

    Hım yani bir günde en fazla 1 playerdan 300 exp gelir çok azmış dediğin gibi ilk başta çok gank yiyeceğim ama zamanla alışırız elbet bu arada kill ile death oranı sadece sayısal bir nevi prestij mi ? yoksa bunların pvp bir ektisi oluyor mu ? bu söylediklerine göre hesap yaparsam murder kesmek bana 600 exp getirir onlar heralde %100 daha fazla exp veriyorlardı öyle hatırlıyorum öyle olursa murder gördüğüm yerde acımam.


    Murder olayı öyle.
    Kill death olayı ise sadece prestij. Senin kill sayın 300, death sayın 2000 ise bu adamdan hiçbir cacık olmaz sonucu çıkartılabilir :




  • @falchon skullcrasher çok boş mu?
    arkadaşımla beraber orda başlamayı düşünüyorduk.
    eğer serverlar birleşmediği zamanların battlescarı gibiyse hiç başlamayalım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: smarthan

    @falchon skullcrasher çok boş mu?
    arkadaşımla beraber orda başlamayı düşünüyorduk.
    eğer serverlar birleşmediği zamanların battlescarı gibiyse hiç başlamayalım


    Ne yalan söyleleyim şu an boş, 1.5 patchı gelince artacak fln diyorlar ya bilmiyorum, Funcom da 1.5 patchıyla birşeyler yapacak, konuşuyorlardı ama tam olarak ne olduğunu bilmiyorum.

    Şunu da ekleyeyim, ben FURY'i bıraktım, 80 lvl üzerim mor ve genelde mavi itemler karışık olan karakterimi bıraktım çünkü adamlar coşmuş. Paso PvP LvL 5 adamlar, PvP armor set yapmışlar, mor silahlar 100G dan başlıyor. Almaya kalksan alacak durumuda değilsin. Sağlam adamlar armorlu atlarla geziyorlar ki senin kıçında don yok daha

    White Sands a bakıyorum 17-21 lvl arası adamlara, 30 dan fazla adam var. 5-16 ve 21-24 lvl adamları saymıyorum bile. Toplasan 50 tane adam çıkcak ve paso bu adamlar GRUP yapmışlar. Tortage Underhallsa bakıyorum 30 kadar adamda orda var. Tabi gece 12 gibi bakmıştık 2-3 kez. Field of the Dead ve diğer yerleri saymıyorum bile. Solo oynayan adamların kill/death oranı 1/10 civarı bişey. Hiçbir yerde PvE yapmana imkan yok. Aç kurt gibi herkes. Minigameye girdim, daha adamın yanına yaklaşamadan öldüm. Ranger çaktı 2000 civarı Piercing Shot V ile, Gerisini de Necro mu demo mu neyse. Eğer bunlarla başa çıkabilecekseniz Furyde oynayın çünkü ben kendi başıma başa çıkamadım.

    Skullcrusherda oynuyorum, adam sayısı harbiden çok az. 1 ay önce akşamları minigame fln ayarlayabiliyorduk, Sanctum vb dungeonlara adam bulabiliyorduk. Şimdi o da yok. Ben 76 lvlim şu an. Bir sürü 80 lvl adam var ama kimse online olmuyor. Niye olsunlar ki, 80 lvl adam ne yapabilicek tek başına oyunda? Neyse niyetim de sıfırdan başlamaktı, herkesin güçlü olmadığı bir serverda. Mutlu muyum? Şu an fena hissetmiyorum ama minigame bile ayarlama sorunumuz olmasa çok daha mutlu olucaktım.
    Şu an 19 lvl charım da var arada girip PvP XP kasıyorum tortageda. Onu da ileriye hazırlıyorum. Ztn şu an herkes 1.5 patchını bekliyor devam etmek için. Eğer siz de ileriye yönelik oynayacaksanız gelin derim ben, ama siz bilirsiniz.




  • skullcrasher ne zaman açıldı arkadaşlar çok yeni ise orada başlıyayım şu sıralar Fury başlayalı çok az süre oldu ve cidden tortage böyle ise khes. nasıldır bilemiyorum gank delisi millet birkaç beni doğrayan yabancı grupla konuştum herifler 6 kişi tortage mesken tutuyorlar aralarına aldılar beni az çok sohbeti ilerlettim heriflerin lvl 23 pvp lvl ise 3-4 arası bir tanede 5 var bu nasıl oluyor diye konuştum ve işin sırrını anlattılar yapılan basit bu grup 6 kişi hepsi ayrı ayrı 6 tane murder karakter yaratıp kendilerini farma bağlamışlar günde bu yöntem ile 3.5 k pvp exp alıyoruz dediler şok oldum millet aşmış arkadaşlar 80 lvlde pvp lvl kasan herkeze acıyorum bunlar 3-4 ayda pvp lvl 5 karakter yapsın bizler hakkımızla pvp lvl almaya bakalım sinirim tavan yaptı.

    Bunu nasıl engellemez gmler bunlar ne bokum soyu afedersiniz ben napayım şimdi bunlarla mı takılıp illegal haksız yoldan pvp lvl kasayım kafam karıştı.




  • Skullcrusher şubatta açılmış olması lzm ama 80 lvl online pek olmayınca server boş oluyor. Olanların da öyle birşey yaptığını zannetmiyorum.
    Fury serverı pislik bir yer ztn. PvP lvl sınırını 10 yapmadan onun için de bişey yaparlar sanırım. Çünkü Tier 2 PvP armorlar tasarlandı, Tier 3 için çalışılıyor olması lzm.

    GMler nasıl engellemez diyorsun da o adamlar da amele gibi 1.5 patchı için çalışıyorlar. Adamlara da hak vermek lzm. TestLive serverına 2-3 günde bir 50-100 MB lık patchlar geliyor. 3 günde normal insanın yapabileceği şeyler değil zaten.

    Bizim yapmamız gereken şey, sabırla beklemek. Sen etrafına pek takma, oyundan zevk almaya çalış.
  • @balthier
    nasıl engellemelirini düşünüyorsun? bir çözüm bulursan offical foruma yaz.
    diğer bir konu ise bu yapılan şey illegal değildir.nerden mi biliyorum.gme sormuşluğum var zamanında.
  • Yuh nasıl yanı düşük lvlde murder yaratıp farma bağlamak illegal nasıl olmaz oha diyorum yazık değil mi ? 80 lvlde hakkı ile veya gank yaparak farketmez pvp lvl kasmak salaklık o zaman düşük lvlde pvp lvl kasın 80 ise karşınıza gelecek olan ezikleri doğrayın bumu adelet buna dur demiyorsa yada çok işleri varsa gmlerin oyunun hali harap olur pvp lvl 5 ne demek yahu basitmi bu seviyeye gelmek bu kadar düşük lvlde bu kadar illegal yolu uygulayıp kolay pvp exp almak saçmalıktan başka birşey değil o zaman bende bu yola başvururum esasında lvl alarak 80 lvlde daha çok pvp lvl kasmak istiyordum ama görünen o ki öyle yaparsam sadece zaman kaybına uğrarmışım gm bile bu yapılanlara illegal demiyorsa herkez bu yönteme başvursun.

    Yakında görürsünüz bende bu yabancı grupla takılıp 7 tane her classtan pvp lvl 5 yapmazsam yazıklar olsun bana günde 3.5 k pvp exp alıyoruz dediklerine göre 2 ayda 7 tane pvp lvl 5 karakter yaratırım.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Balthier

    Yuh nasıl yanı düşük lvlde murder yaratıp farma bağlamak illegal nasıl olmaz oha diyorum yazık değil mi ? 80 lvlde hakkı ile veya gank yaparak farketmez pvp lvl kasmak salaklık o zaman düşük lvlde pvp lvl kasın 80 ise karşınıza gelecek olan ezikleri doğrayın bumu adelet buna dur demiyorsa yada çok işleri varsa gmlerin oyunun hali harap olur pvp lvl 5 ne demek yahu basitmi bu seviyeye gelmek bu kadar düşük lvlde bu kadar illegal yolu uygulayıp kolay pvp exp almak saçmalıktan başka birşey değil o zaman bende bu yola başvururum esasında lvl alarak 80 lvlde daha çok pvp lvl kasmak istiyordum ama görünen o ki öyle yaparsam sadece zaman kaybına uğrarmışım gm bile bu yapılanlara illegal demiyorsa herkez bu yönteme başvursun.

    Yakında görürsünüz bende bu yabancı grupla takılıp 7 tane her classtan pvp lvl 5 yapmazsam yazıklar olsun bana günde 3.5 k pvp exp alıyoruz dediklerine göre 2 ayda 7 tane pvp lvl 5 karakter yaratırım.


    Bu olayların yapılması oyun içerisinde yasak.Yakalandığınız anda ilk seferde 1 Gün ve diğer her sefer yakalandığınızda hafta ve ay olarak bu süre uzayarak gidiyor.
    Zaten GM ler bir yakaladıkları kişiyi kara listeye alıp devamlı takip ediyorlar.Bu takip ettikleri kişilerde bu yolla pvp xxp kasanların yanına otomatik olarak GM leri götürüyor.
    Bir kişi yakalandığı zaman zaten çorap söküğü gibi onunla beraber aynı grupta xp kasanların hepsi yakalanmış oluyor.
    Ayrıyetten GM ler özelinize gelip öldürme ve ölme sayılarınızda bi dengesizlik bulduklarında bunu nasıl yaptığınızı size soruyorlar,inandırıcı bir bahane öne süremezseniz sizde Ban lananlar listesine giriyorsunuz.
    Peki kimseye yakalanmadan kasarmısınız,bu tamamen şansınıza kalmış bir şey.Yukarıda anlattıklarımı göze alarak kasmaya devam edebilirsiniz.
    Ve son olarak 1.5 yaması gelmeden evvel bu kara listedeki kişilerin pvpxp leri otomatikman silinecekmiş ( Bir kişinin GM den verdiği habere göre )
    İyi forumlar....
    Hyboria dan selamlar....




  • smarthan ile senin söylediklerin çelişiyor ama oda gm bu yapılanları illegal görmüyor dedi ben kime inanayım tortage bu tür pvp exp kasan ile dolu gm herkezimi banlayacak bana bunu yapması biraz zor geliyor keşke dediğin gibi olsa şuan 6 kişilik yabancı grup ile tortage pvp exp kasıyorum şuan lvl 2 doğru yol olmaktayım onlarında pvp exp getiren murder farmlamarı için 20 lvl karakter kasıyorum burda ortam bu bende uyacağım umarım gm beni yakalarda bende bir işe yaradıklarını anlar normal yoldan pvp exp kasarım.

    Ayrıva 1.5 yama ile kara listede olan böyle bir liste varsa tabi pvp lvl sıfırlanacak olayı bana biraz uçuk geldi.
  • elysium guildindeyken guild lideri gmlerle bu konu hakkında görüşmüştü ve gmden izin almıştı.
    bilemiycem
  • quote:

    Orjinalden alıntı: smarthan

    elysium guildindeyken guild lideri gmlerle bu konu hakkında görüşmüştü ve gmden izin almıştı.
    bilemiycem


    Sen Elysiumda mıydın? (Soulstormda)
  • serverlar birleştikten sonra geçmiştim.
    millet pvp kasmakdan sıkılmıştı.hadi birbirmizi farmlayalım dediler.izin aldılar gmden.
  • GM'ler malesef silinen bir itemi geri veremeyecek kadar aciz bir durumda. silinmiş olan itemimi bile adamlar bana policie değişikliğinden dolayı veremeyiz lütfen Funcom'a mail atın gibisinden saçma sapan şeyler söylediler.

    Murder farm olayına gelince Fury server'ın %70'i bu sayede lvl4 - 5 oldu ve bir çok kişi 1 günlük ban aldı ve pvp lvl'leri silinmediği için şu an bir çoğu murder farma yeni karakterleri ile devam ediyorlar.

    Oyunu tamamen PVP ağırlıklıklı bir yapıya yönlendirdiler. 1.05 Patch den sonra PVE raidleri ölecek çünkü PVP armorlar inanılmaz özellikler ile geliyor testlive server da incelerseniz T2 armorlardan iki kat daha fazla özellikli ve modifieli olarak gelecek. Bu olay da PVE raidi bitirip herkesi PVP yapmaya yönlendirecek ve PVP serverlar kan gölüne dönecek solo olayı tamamen biticek tabi bu olay PVP lvl'i olmayan oyuncuları çok etkilecek ve Hardcore harici bir cok oyuncu oyunu bırakacak gibime geliyor. Çünkü gank manyağı olacağız. Funcom bir şeyler yapmak isterken birçok şeyi de beraberinde öldürüyor.

    PVP serverları gerçekten server merge olayından sonraki gibi sadece gank olacak ve 1 kişiye 10 kişi girip canice katledecek Fury gerçekten oynanabilik açısından baya kötü bir noktaya gidiyor. sürekli gruplar halinde gezmen gerekiyor yoksa res pointten uzaklaşamaz hale geliyorsun. zaten Hide mod oalyıda bitti artık herkes Radar programı kullandığı için bir bakıyorsun hide modda gezerken arkandan assasin gelip seni oraya cıkartıyor

    PVE serverları güzel bir laternatif olabilir fakat bossların resetlenme süresini 1 hafta olarak göz önünde tutarsak PVE server bir süre sonra sıkıcı bir hal alabilir. PVP yapılan ortamları pek bilmiyorum çünkü bütün karakterlerim Fury PVP serverinda Fury'de mutlumuyum? mutluyum fakat lvl5 adamları ve Exploit ile BK invullerini yükseltip %60-70 dmg deflection ile gezen adamları görünce sinirlenmediğim olmuyor değil.




  • Bu funcomun esya silme olayından canı yananlardan biride benim , 400 G paraya kan doğradılar.Sonradan ne kadarda mail felan attıysakta Funcoma derin karanlık bir kuyu gibi aldığını asla çöp dahi olsa geri vermiyor.Silinen itemlarınızın üzerine 1 bardak soğuk su için benim gibi
    Banlanma olayı gerçektir yani , bu olay yasaktır ve illegal bri kapsama girmektedir.Benden tekrar hatırlatması...
  • Murder farm olayı evet illegal bir olay ve görürlerse veya rapor edilirseniz ban alıyorusunuz. fakat banın caydırıcılığı olmadığı için herkes murder farm olayına devam ediyor.

    oyunun tadını gerçekten kaçıran bir olay sen bir adam keserek pvp lvl almak isterken diğer tarafta 1 haftada pvp lvl5 olan adamı gorunce gerçekten oyunu bırakasınız geliyor.

    1 yıldır pvp kasıyorum daha yeni lvl3,5 olabildim assasinim ile fakat oyuna yeni başlayan adamları goruyorum 2000 kill ile lvl4-5 olmuş yanı bunlar gerçekten can sıkıcı olaylar fakat elden bişey gelmiyor. bu haksızlığı görünce bizim gibi dürüst oyuncularda haliyle Murder farm olayına yönleniyor.

    silinen itemlerimin hiç birini geri alamadım buna Conan'dan aldığım epic kolye de dahil. GM lere silinen itemlerin ismini söylediğiniz zaman böyle bir item loglarımızda yok diyebiliyorlar lol yani adamların log sistemi bile işe yaramaz onun için artık bir sorunda pek Petition yapmıyorum.

    bu kadar güzel bir oyunu bu şekilde heba etmeleri gerçekten insanı üzüyor tek keyifle oynadığımız oyundu :-(




  • Ya arkadaşlar bana pvp en rahat düzgün bir class söyleyin ne denesem çok zorlanıyorum büyücü sınıfı harici pvp çok iyi olan hangileri boşu boşuna ezik bir class pvp exp kasmıyayım yardım pls.
  • Düşük lvllerde en iyi PVP yapan char rangerdır. 80 de o kadar iyi değil ama. Biraz senin oynamana bağlı. Neden dersen, ben 19 lvl HoX ile kendimden 4 lvl yüksek HoX'u gücüm yarıya bile inmeden yendim. 23 lvl barbarı yendim. Assassinleri stealth attack yememe rağmen yendim. Tek zorlayan char ranger var. 20 olup da HellStep gelince onları da yiyeceğim. Ki 20 olursam bu sefer 5-19 lvl minilerine katılamam.
    Dediğim gibi bir noktadan sonra iş sende bitiyor. İyi dönebiliyorsan tmmdır. Çünkü genelde ıskalarlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.