Şimdi Ara

PVP(DeliBiŞey)(YoUTubeKapaLıSaNıRıM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.youtube.com/watch?v=rV8SWKau4aU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asmorias -- 14 Mart 2008; 11:22:14 >

• Güzel video ellerine sağlık hybird baya sağlam görünüyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Sa_In_T_

Güzel video ellerine sağlık hybird baya sağlam görünüyor..
    hybird değil xmat full int ..
  • balancelerı degısık hybrıd char balancelere dıkkat et
    bısı deıl kullanıcıya tıklayın daha super videolarıda var
  • quote:

Orjinalden alıntı: KinG_OkaN

quote:

Orjinalden alıntı: _Sa_In_T_

Güzel video ellerine sağlık hybird baya sağlam görünüyor..
    hybird değil xmat full int ..

Video da hybird yazıyor..
  • bu arada vıdeolarını ızlerım charı sekılden sekıle sundan suna sokmus bı adam
    efsane yanı
  • 4ever spear işte saol video için tam kendi spear çarımdan soğuyordum vazcaydım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • adam hybrid ama çok saglam
  • Adamın diğer videoları daha güzel.
    ::: PvP Silkroad Greece - lvls 80 Sun Extras - part2
    ::: PvP Silkroad Greece - lvls 80 Sun Extras - part1

Hele gene şunlar süper.
  • Bu video çekildiğinde avrupa charlar vardı dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustFeeL™ -- 10 Mart 2008; 19:26:15 >
  • Dikkat ettiysen ikiside snow kullanıyor zaten..
  • Evet sonradan farkettim
  • SUPER...
  • snow shıeld le sun setle avrupa wızarda teke gıtmez heralde
    haticeye deil neticeye bakmak lazım char cok saglam
  • strler vigor basmasa o kadar bile dayanamaz adam bayaga para harcamış tebrik etmek lazım
  • [DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=rV8SWKau4aU ]

güzel video
  • çok saçma adam o chara 3-4k ortalama ile vurarak yatırdı. nukesi max7 k çakıyor adama bu damagelerle rakibin yatması imkansız! ben sunlu adama division ile birlikte 10k + vuruyorum adam yinede yatmıyor bu nası 3-4k damage ile yatırıyor saçmalık. yatırdığı adamlar small pot kullanıyordu herhalde danışıklı dövüş başka bişey diil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tembeler

çok saçma adam o chara 3-4k ortalama ile vurarak yatırdı. nukesi max7 k çakıyor adama bu damagelerle rakibin yatması imkansız! ben sunlu adama division ile birlikte 10k + vuruyorum adam yinede yatmıyor bu nası 3-4k damage ile yatırıyor saçmalık. yatırdığı adamlar small pot kullanıyordu herhalde danışıklı dövüş başka bişey diil.

sun +9 glavie ile olanda evet damageler düşük glavie in üzerindede sun var sanırım tabi az vurmasının nedeni 5/1 olmasıda olabilir

ortalarda sun blade shield ile olan vs çok kısa sürüyor ve damageler bayaga yüksek

bulundukları serverıda göz önünde bulunudursak o damagerler iyi bile sayılabilir

• char 7/1 ...........

bastakı pvp deki adam KuVVait sun+9 glave sun suan uzerınde sun armor setı var demekkı garmentı de sunmus valla bu charı kımse kotuleyemez adam delıp gectı okadar adamı
  • quote:

Orjinalden alıntı: tembeler

çok saçma adam o chara 3-4k ortalama ile vurarak yatırdı. nukesi max7 k çakıyor adama bu damagelerle rakibin yatması imkansız! ben sunlu adama division ile birlikte 10k + vuruyorum adam yinede yatmıyor bu nası 3-4k damage ile yatırıyor saçmalık. yatırdığı adamlar small pot kullanıyordu herhalde danışıklı dövüş başka bişey diil.

CRITLERI GORMUYONMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU 7-8k
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.