Şimdi Ara

pvp de hangisi daha iyi olacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar barbarda armor,wizard da dps,demon hunterde uzaktan vuruş,...vb özellikler var.ben bitane 60 lvl brb yaptım fenada değil.özellikleri yazmaya gerek yok zaten çıkabileceği mks değerler belli.benim düşündüğüm şu pvp sistemi nasıl olacak.wizarda veya dh ye karşı brb ne yapabilir?sizce pvp de hangisi daha şanslı olacak.bende bi wizard kasmalımıyım yada dh.düşüncelerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız çok teşekkür ederim.bence önümüzdeki en önemli ve tartışılması gerekli konu bu.

• Blizzard pvp'yi bu kadar ertelediğine göre o zamana kadar feedback toplayıp durum değerlendirmesine gidecek ve denge sorunu kalmıycak

ha bana sorarsan herkesin 1 melee 1 range karakteri olmalı (pvpde keyif alma açısından)
  • haklısın bende wizardmı yoksa dh mi kassam diye düşünüyorum.sence?:=?
  • monk yüksek dodge şansı bol cc ile bence en iyisi olucak. ama en iyisi hangisiyse o oynanmalı diye birşey yok. pvpde ladder olmayacak sonuçta.
  • monk güzel ama barbarım ne olcak:( okadarda item dizdik kerataya.infernoda yiyolar
  • Dh varken wizard in dps sinin daha iyi oldugunu soylemek yanlis olur :). Blizzard in ilk once dh in dps sine ayar cekmesi lazim cok abartili vuranlar var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pvp de öyle olcanı sanmıyorum ya.adam bi geçdimi külümüz kalmaz.o pembe lazerler kayıyo hemen dh o dps ile fena kayar yoksa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kısaca fikir edinebilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 8 Haziran 2012; 18:55:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Kısaca fikir edinebilirsiniz...

evet bi ayarlama var wizardın vuruşu boslar kadar etkilemiyo playeri

• Yaratıklara yapılan saldırılar ile oyunculara yapılacak saldırılar farklı hasar oranlarına sahip olacaktır, bu yüzdendir ki "bekleyip görelim" derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence üstünlük monklarda olacaktır. Hem dodge şansı hemde gerekli skilleri seçtikten sonra adami kaçirmamak gibi büyük bir üstünlükleri var. Monklarida en çok barbarlar ezer gibi geliyor.
  • Fist of Thunder'ın Thunderclap ile birleşimi sonucu uzaktan vuranların pek şansı yok gibi.
  • Pvpde denge,ladder olmayacak zevkine oynayacağız blizzard fikrini değiştirene kadar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.