Şimdi Ara

PVC Pencereler [ANA KONU] (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.428
Cevap
48
Favori
613.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski PVC'lerimizi değiştirmeye karar verdikten sonra araştırma yaparken form da bu konuya rastladım. Biraz incelemeden sonra PVC montajında işçiliğin çok önemli olduğunun vurgulanması nedeniyle, referansların çok olumlu olduğu ve çalıştığı pimapen markasının da bilindik iyi bir marka olmasıyla birlikte Marmara Pimapen (Serkan & Doğan Usta) ile anlaşma yaptım. Sonraki süreç yorucu olmadan konuşulduğu gibi ilerledi. Montajı iki kişi yaptılar. Açıkçası 5-6 kişilik ekip evde daha çok curcuna olmasına neden olabilirdi. İki kişi olmalarına rağmen çok koordineli, hızlı, kaliteli ve çok temiz çalışma yaptılar. Ailece ortaya çıkan üründen oldukça memnun kaldık. Hatta şöyle bir ekleme yapayım sitenin temizlik görevlileri bile ilk defa bu kadar temiz çalışılan bir ekip gördüklerini söyledi. Kapı önünde hiç bir şey bırakılmadı. Doğru seçim yaptığımı düşünüyorum. Formda zaman ayırıp tecrübelerini ve bilgilerini paylaşan arkadaşlara da yönlendirmeleri için teşekkür ediyorum.

• Arkadaşlar ben Ankara'da oturuyorum evim yakmama rağmen ısınmadığı için camları değiştirmeye karar verdim. Hangi pvc markasını ve bayiiisini önerirsiniz. Fıratpen ve winsadan fiyat aldım ama winsacı fıratpen in profilleri çok kötü dedi kararsız kaldım yardımcı olabilecek olan varmı
  • fatih2695 F kullanıcısına yanıt
    Hangi seri olduğu daha önemli galiba.

benim ölçülerime

Fıratpen Selenit seri (75 lik) 3600

Winsa Dorado gold seri (76 lik) 4250

Pimapen Nirvana serisi (80 lik) 5200 fiyat çıkardı. ( hepsi taksitli fiyat)

Şu an üzerinde bulunan Fıratpen wink haus yazıyor ancak çok kötü. Mesela kullanılan cam kalınlığı 12 mm. Pimapen nirvanada 30 mm.
    Camlarınızı Low-e kaplamalı isterseniz klasik ısıcama göre iki kattan daha fazla ısı yalıtımı sağlamış olursunuz...
  • Ben ısıcam sinerji istemiştim ama Löw'ü e kaplama farklı bişey middir
    Yok aynı şey
    Hava boşluğu için argon gazı da isterseniz bir nebze daha iyi olur...
  • En pahalı pimapen fiyat verdi peşin 7200 TL üstelik Nirvana serisinde değil kararsıZ kaldım
  • Adopen hak. Bilgisi olan var mı
  • Adopen değil Adipen,ah ah 10 yıldır neler çektim ben 3 kez geldiler ayar için herkış camlar ıslık öttürüyor kesinlikle ses yalıtımı yok 200 mt deki iett nin fren sesini her sabah duyuyordum.Şimdi bende iyi bi pimapen araştiriyorum
  • Tekirdag civarı yer tavsiyesi varsa alabilirim .

Yazlık iki kat değiştirilecek .

Yanda yapışık bina var. Arkada ise sadece ufak havalandırma var. Tek katta 4 pencere iki kapı .

2 kat 8 pencere 4 kapı + 4 sineklik ediyor.
  • Ev komple pvc olcak. Bana yardımcı olabilcek bir cengaver var mı ? Karşısımız da hemen okullar olduğundan ses yalıtımı iyi olmalı. Ayrıca ısı yalıtım da iyi olmalı, yardımlarınızı bekliyorum
  • Ankara için işçiliği iyi olan bir pvc ustası tavsiyesi arıyorum.
    ahşap görünümlü, bütün ev camları yapılacak.
  • Epey yorum-soru gelmiş gelmiş sektörün en yoğun zamanları diğer arkadaşlarda bende cevap yazamayabiliyorum. PM veya Whatsaptan yazan arkadaşlara mutlaka geçte olsa dönüş yapıyorum.

Trakya bölgesinden hizmet almak isteyen arkadaşlara yardımcı olmaya çalışabiliriz. İstanbul Avcılardan civar illere İzmir,Ankara ve Antalya'ya hizmet vermekteyiz.

Maximus seri çok sorulmuş, Maximus Seri 3mm et kalınlığı olan profildir. Nirvana, Carisma ve diğerleri 2,4 mm et kalınlığına sahiptir. Bu sebepten B sınıfı olarak geçerler. Yalnız maximus Yıl sonu tamamen üretimden kalkıyor bildiğimiz. Yerine Nirvana Premium çıkarılıyor 3mm et kalınlık 80lik profil. Maximus Pimapendeki en iyi ürün diyebilirim bu anlamda(yerine göre değişmekle beraber). Not;Maximus seri pimaşta bile yok artık temini çok zorlaştı, son siparişim için 4 hafta profil bekledim.

Adopen çok çok kötü bir ürün değildir aslında ama işçilik önemli...(orta sınıf bir ürün iyi bir işçilikle ihtiyaçları kısmen karşılayabilir.)

• ÖNEMLİ

Pvc-Cam sektöründe enteresan bazı adamlar dolanıyor ortalıkta örnekle izah edip bilgi vermeye çalışacağım.

Tokatçı vatandaş bir internet sitesi kuruyor tasarım falan, sitede bir cep no var başka birşey yok. Adres yok, sabit hat yok, herhangi bir bayilik yok, herhangi bir markanın bayi listesinde adı yok. Basıyor reklamı bir şekilde müşteriye ulaşıyor ölçü falan. çok uzatmıyorum herkes okusun diye kısa yazıcam.

Diyelim 6 pencere yaptırıcaksınız, Egepen 5000, Fıratpen 5500, Pimapen 6500 Fiyatlar aldınız. Vatandaş size Pimapeni 4500 e yapabileceğini söylüyor, Montajıda 4 gün sonra diyor(istisnai durumlarda olabilir neden olmasın). 1000 TL peşinat istiyor, kalana senetle 12 ay taksit bile yapıyor(sektörde bunu yapan kimse pek kalmadı). Yani özetle arzular şelale adamda yok yok, dert 1000 TL yi almak...

Parayı alıyor ve gidiş o gidiş...

İşyeri olmayan, Bayiliği olmayan, Çok esneyip bükülen vatandaşlara dikkat edelim lütfen.
    Florya tarafında firmamın adını ve benim adımı kullanan birini bizzat tespit edip gereğini yaptım.

Fiyatlara dikkat edelim, Ufak rakamlar için riske girmeyelim...
    Ciddi çalışan hiç bir firma 5000 TL projeye 1000 TL ödeme ile başlamaz...
    Nakit ödemelerde yarısını talep edebilir...
    Ciddi çalışan firma sözleşme yapar, temsil ettiği markanın bayi listesinde bilgileri bulunur..
    Senetle taksit olayına kimse girmiyor artık nadir...

İşin hep ürün boyutlarıyla ilgilendik burda bu tip bilgiler yazamadım,
    ihmalim için kusura bakmayın lütfen...

• wand kullanıcısına yanıt
    Hocam selam olarak aradigimi yazmissin, Antalya' da etrafi acik bir sitede oturuyorum, 3 yildir cozum ariyorum, sen bulabildin mi?
  • bbgelen kullanıcısına yanıt
    Sizinle Antalya' da nasil iletisime gecebilirim.
  • Merhaba, aşağıdaki sistemler birbirine yakın fiyat verdiler. Hangisini tercih etmemi önerirsiniz.

1)Winsa safir serisi 70mm 5 odacıklı konfor ısıcam
    2)Pimapen carisma serisi 70mm konfor

ısıcam@Mrt Deniz @bbgelen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanyasar -- 2 Kasım 2017; 14:30:43 >
  • osmanyasar kullanıcısına yanıt
    merhaba safir ve carisma yakın ürünlerdir camda aynı. hangisinin işçiliğinin iyi olacağını düşünüyorsanız onu tercih etmeniz iyi olur.
  • Antiseptiq A kullanıcısına yanıt
    merhabalar iletişim bilgilerim mevcut, çok çok yoğun dönemdeyiz bazen telefonlara bakamıyorum whatsaptan veya pm üzerinden yazarsanız mutlaka dönüş yaparım.
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.