Şimdi Ara

PVC Pencereler [ANA KONU] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.450
Cevap
49
Favori
622.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tilsimonline

quote:

Orijinalden alıntı: cetera

quote:

Orijinalden alıntı: tilsimonline

fotoğraflarla güçlendirilmiş yorumlarırı bekliyoruz :)

Bu ikinci PVC yaptırmamız. 6 ay evvel bacanağımın balkonunu kapattırdık.

Şimdi de annemin evinin pencerelerini yaptırdık. İşcilik harika. Malzemeler GU kullanılmış. Camlar ısıcam. Fiyat olarak bacanağımın balkonu için 4-5 yerden fiyat aldık . en düşük fiyat verenden 250 tl daha aşağı oldu. Bizimkiler için başkasından fiyat almayı düşünmedik bile. Güvenilir bir arkadaş. Bence bi görüşüp fiyat alın arkadaşlar.

İsa bey : 0531 6641520

teşekkürler,
    İsa beyle görüştüm teklifini aldım bir kaç yerden daha teklif bekliyorum nihai sonucu yazarım buraya,

edindiğim tecrübelere göre;
    ankaraya sinerji ısıcam dahauygun,
    kapıları boy cam olarak düşündüm,
    winsa doraga veya pimapen s7500 modeli için teklif alıyorum .
    ,nedense winsacılar daha uygun teklif vermeye başladı.
    birde sektörde herkes birbirini tanır olmuş odikkatimi çekti :)

Alıntıları Göster
    Selamlar. Bizim eve PVC doğrama için araştırmalarım devam ediyor. Sonuçta gördüğüm doğramalar içinde içime en çok sinen Winsa Dorado oldu. Sac kalınlığı 1.5 mm idi. Bizim bu taraflar da Pimapen'in tek bayisi var o ise Horizon serisine 100 TL fazla fiyat verdi (sac kalınlığı 1.2 mm). Ayrıca atölyesinde CNC tezgahı olmadığı için pek içime sinmedi doğrusu. Zaten yanlış bilmiyorsam Dorado serisi Pimapen'de Maximus'a denk geliyor, doğru mudur?

Birkaç sorum olacak:

- Winsa fiyat farkı Adopen, Kompen, Fıratpen'den (70'lik profil ve camlar aynı) 400 TL fazla. Sizce bu farka değer mi?

- Dorado serisini Winsa aksesuarıyla kullanan kimse var mı? Memnun musunuz? (Alman aksesuar bütçemi aşacak, o yüzden maalesef taktıramayacağım, kollar ise Hoppe sekustik olacak)

- Winsa sitesinde Dorado'yu A sınıfı profil olarak göstermiş. Abartıyorlar mı, yoksa doğru mudur?

- Winsa'dan şikayetler arttı deniyor. Bunlar çoğunlukla işçilikle alakalı sorunlardır değil mi? Yoksa doğramada problem var mıdır?

- İsmi pek duyulmamasına rağmen Pakpen iyidir duyumunu aldım. Doğru mudur?

- Kompen kullananınız var mı? Memnun musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NJ -- 7 Mayıs 2014; 22:46:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: egenin_efesi

Yanıt için teşekkür ederim. sitelerine baktım her çeşit ürünleri var, tam aradığım gibi
    Tüm Sakarya Bölgesindeki Pvc Pencere İhtiyaçlarınız için Çağsan Dekorasyon Olarak Hizmetinizdeyiz. (üretici fıratpen bayisi)

Ayrıca; Mutfak, Laminant, Katlanırcam, Panjur sistemleri, Duş kabin, iç kapı, çelik kapı, sineklik, alüminyum korkuluk gibi birçok ürünü hizmetinize sunmaktayız.

irtibat: 0542 311 55 10 (ibrahim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayal54

Tüm Sakarya Bölgesindeki Pvc Pencere İhtiyaçlarınız için Çağsan Dekorasyon Olarak Hizmetinizdeyiz. (üretici fıratpen bayisi)

Ayrıca; Mutfak, Laminant, Katlanırcam, Panjur sistemleri, Duş kabin, iç kapı, çelik kapı, sineklik, alüminyum korkuluk gibi birçok ürünü hizmetinize sunmaktayız.

irtibat: 0542 311 55 10 (ibrahim)

Alıntıları Göster
    bu ölcülerde slider serisi pimapen (7700) Ne kadara mal olur.. Camlar isicam konfor olacak. Tesekkürler /
    PVC Pencereler [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: pimapenankara

Merhaba,

Pimapen marka düşünüyorsanız Ankara'nın en büyük Pimapen üretici firması Hatüpen Plastik Pencere Sistemleri'ni 0312 385 88 50 numaralı telefondan arayabilirsiniz.

Aramadan önce yapmış olduğumuz işlerle ilgili referans alabileceğiniz web sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.www.hatupen.com.tr

Saygılarımızla,

Hatüpen Plastik Pencere Sistemleri

Hocam isminizi belirtirseniz acil iletişime gecip fiyat almak isterim
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    200*185 ve 175*185 "L" şeklinden balkonumu 2 pencereli olarak kapatmak istiyorum.Aldığı fiyatlar arasından büyük fark var.İşi bilen arkadaşlar bu PVC nin bana ortalama maliyeti hakkından bilgi verirse sevinirim.
    İşçilik olarak mükemmel denilen bir çok referanslı bir yer buldum ancak asaşpen kullanıyorlarmış.Asaşpeni ben ilk defa duydum güvenilirmi malzemesi nasıldır bileniniz var mı?
  • İstanbul Pendikte apartmanımda 3. Kattayım balkon kuzey cepheli

Siz galiba Ankaradasınız ancak sizden ricam sanki kendi semtinizdeymiş gibi fiyat verip bu konu hakkında beni ve benim gibi durumda olanları bilgilendirmeniz.Forumun amacı da budur zaten.

Hangi pvc markasını önerirsiniz ve aralarında çok fark varmı(bunun cevabını pm den de yazabilirsiniz)
    Asașpen hakkında bilginiz varmı bilgilendirmeniz hakkında şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgilendirmeniz için teşekkürler.Bakalım Allah bizi iyi esnafa denk getirsin

• Merhaba, aşağıdaki ölçülerde ısıcam konforcamlı fiyat ne kadar olur acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: mycene

Merhaba, aşağıdaki ölçülerde ısıcam konforcamlı fiyat ne kadar olur acaba?
    Arkadaslar evdeki ahsap dograma pencereleri plastik dograma ciftcam ile degistirip iki balkonu da eve dahil etmek istiyoruz. olculer asagidaki gibidir. Bu olculere elektrikli panjur da yaptirmak istiyoruz.

1- birim m2 fiyati nasil hesaplanir ve kaca mal olur,
    2- marka ne kadar onemli (iyisi hangi markadir dandik olani hangisi orta karar olan var mi?),
    3- satin alirkan nelere dikkat etmek gerekir,
    4- izmir de tavsiye edeceginiz b'r yer var mi?

Tesekkurler.

Salon pencere olculeri (YxG): 1,20x2.30 mevcutta orta sabit sag ve sol iki kanat acilir ahsap dograma tek cam sineklikli ve ipli panjurlu
    Oda 1 pencere olculeri: 1,20x1.30 mevcutta tek kanat acilir ahsap dograma tek cam sineklikli ve ipli panjurlu
    Oda 2 pencere olculeri: 1,20x1.10 mevcutta tek kanat acilir ahsap dograma tek cam sineklikli ve ipli panjurlu
    Balkon 1 olculeri:1,90x2,50 mevcutta cam yok sadece panjur var
    Balkon 2 olculeri:1,90x2,50 mevcutta cam yok sadece panjur var

• quote:

Orijinalden alıntı: bbgelen

Merhabalar, daha öncede burda da belirttiğim gibi pvc pencere ve kapı sistemleri sektöründe faaliyet gösteren bir firma sahibiyim, öncelikle bu platformu hazırlayan arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum tekrar, işi geliştirme alanında özellikle bizim sektörümüzde bilgi kaynağı çok kısıtlıdır, dolayısıyla dünya standartlarında iş yapmak istersen tecrübe ve şans ağırlıklı hareket etmek zorunda kalıyosun. Bu anlamda buradaki yorumlar, bizler için eşi bulunmaz bir kaynak, müşteri beklentilerini net bir şekilde ortaya koyuyor.

Tüketicilerimize yardımcı olması açısından bizde objektif bir şekilde bazı bilgiler sunmak isteriz.

Bir pvc pencere en az 3 ana üründen meydana gelir; Profil ünitesi, Aksesuar ünitesi ve Cam ünitesi.

1-Profil ünitesi; piyasaki pen markalarının üretip bayilik verdiği ünitedir. Markalar, yalnızca profili üretip satar bayilik verir, yan ürün aksesuar cam olayına karışmaz denetlemez(çoğunlukla). Piyasadaki profil markaları segmentlere ayırmak mümkündür.

Rehau, Kömmerling, Salamander, Schüco, Pimapen, Schönline.

Adopen, Egepen, Winsa, Dwt(Pimapen alt markası).

Fıratpen, Erpen, Pakpen, Plaspen (Adopen alt markası), Winhouse, ve diğerleri.

burda belirtmek istediğim hangi markaların birbiriyle eşdeğer olduğudur, markalar için şu iyi şu kötü demem yakışık almaz, hangisinin iyi hangisin kötü olduğunu zaten kısa bir araştırma ile veya fiyat kıyaslaması ile anlayabilmeniz mümkündür.

Gelelim seri olayına, Türkiye iklim şartlarında olması gereken profil seri Gerçek 7000 yani 70 mm genişlik 70 mm yükseklikteki profildir. 7060 dediğimiz 6000 ile 7000 arası profilde 7000 olarak satılmaktadır bu genişlik yükseklik olayına, et kalınlığına (2,8-3 mm arası olmalıdır), 1 mt profil ortalama ağırlığına (1,5-1,9 arası olmalıdır saç dahil) dikkat etmenizi öneririm. 7500-8000 seri kullanımı istisnai durumlar dışında gereksizdir, profil genişledikçe yalıtım artar diye kesin bir kaide yoktur.

2- Aksesuar ünitesi; Pencerenin en önemli donanımıdır, ve piyasadaki firmaların %90'ı bizim demir parçası olarak gördüğümüz aksesuarları kullanır.
    BİR ARABA İÇİN MOTOR NE İSE, PENCERE İÇİN AKSESUAR ODUR...

Alman diye satılan aksesuarların çoğu yerlidir. Orjinal Alman iki aksesuar markası vardır, ROTO ve MACO.
    bunlardan da çalışma garantisi veren ve dünya üzerinde bu işi en uzun zamandır yapan firma ROTO'dur.
    bunun dışında Satıcının Alman, Avrupa falan filan olayına asla inanmayınız, diğer marka aksesuarların tamamı yerlidir, ismi almandır.
    2000li yıllara kadar sözgelimi mahmut aksesuar olan firmaların adını bir günde hans aksesuar yapmasıdır...

3- Cam ünitesi; kesinlikle Şişecam Patentli olmalıdır. 4+16+4=24 mm kalınlığında olmalıdır. Garanti belgesi uygulama sonrası alınmalıdır. Isıcam Konfor ve Isıcam Sinerji cam üniteleri her cephede yalıtım sağlamaz! GPS ile tam yön tespiti yapılan pencerenin konumuna göre belirlenir. Teferruatlı bir iştir, muhattap olduğunuz kişinin teknik bilgisi konuşur.

Şimdilik aklıma gelenler bu kadar. Dileyen arkadaşlara daha detaylıda yardımcı olabilirim.
    Zira forumdonanım aracılığı ile tanıştığım bir müşterimizinde geçtiğimiz günler proje uygulamasını yapıp eksiksiz olarak teslim ettik.

Amacımız işimizi en iyi şekilde, dünya standartlarında yapmak...
    Batı Pencere ve Kapı Sistemleri

Merhabalar,

Profiller ve diğer ürünler ile ilgili ekteki mesajımda bazı bilgileri bilginize sunuyorum, umarım faydası olur.

Pencere hesaplaması m2 olarak yapılamaz maalesef, projelendirilip fiyatlaması yapılır.

Panjur ünitelerini eğer imkan varsa motorlu yaptırmanızı öneririm.

%50 ürün kalitesi + %50 hizmet kalitesi sadece ürüne odaklanılmamalı bu tip işlemlerde.

thelocust; Roto aksesuar ürün garantisinde sıkıntı yaratır diye bişey olamaz, pazarlama taktiği yapılmış, günahını almıyım kimsenin ama..
    Roto bu işin dünyada en iyisidir.

Bu arada Firmamız İnternet Sitesiwww.pimapenpvc.web.tr olarak güncellenmiştir.
    Firmamıza DonanımHaber aracılığı ile ulaşan arkadaşlar için Güncel Firma Bilgilerimiz:

Batı Pencere ve Panjur Sistemleri
    Bülent Gelen
    Merkez mh. Çiğdem Cd. No:68 Avcılar İstanbul
    T:0212 590 13 43
    T:0850 302 10 11
    M:0532 305 50 15
    www.pimapenpvc.web.tr
    www.facebook.com/batipvc

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bbgelen -- 9 Haziran 2014; 10:29:06 >

• quote:

quote:

Merhabalar, daha öncede burda da belirttiğim gibi pvc pencere ve kapı sistemleri sektöründe faaliyet gösteren bir firma sahibiyim, öncelikle bu platformu hazırlayan arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum tekrar, işi geliştirme alanında özellikle bizim sektörümüzde bilgi kaynağı çok kısıtlıdır, dolayısıyla dünya standartlarında iş yapmak istersen tecrübe ve şans ağırlıklı hareket etmek zorunda kalıyosun. Bu anlamda buradaki yorumlar, bizler için eşi bulunmaz bir kaynak, müşteri beklentilerini net bir şekilde ortaya koyuyor.

Tüketicilerimize yardımcı olması açısından bizde objektif bir şekilde bazı bilgiler sunmak isteriz.

Bir pvc pencere en az 3 ana üründen meydana gelir; Profil ünitesi, Aksesuar ünitesi ve Cam ünitesi.

1-Profil ünitesi; piyasaki pen markalarının üretip bayilik verdiği ünitedir. Markalar, yalnızca profili üretip satar bayilik verir, yan ürün aksesuar cam olayına karışmaz denetlemez(çoğunlukla). Piyasadaki profil markaları segmentlere ayırmak mümkündür.

Rehau, Kömmerling, Salamander, Schüco, Pimapen, Schönline.

Adopen, Egepen, Winsa, Dwt(Pimapen alt markası).

Fıratpen, Erpen, Pakpen, Plaspen (Adopen alt markası), Winhouse, ve diğerleri.

burda belirtmek istediğim hangi markaların birbiriyle eşdeğer olduğudur, markalar için şu iyi şu kötü demem yakışık almaz, hangisinin iyi hangisin kötü olduğunu zaten kısa bir araştırma ile veya fiyat kıyaslaması ile anlayabilmeniz mümkündür.

Gelelim seri olayına, Türkiye iklim şartlarında olması gereken profil seri Gerçek 7000 yani 70 mm genişlik 70 mm yükseklikteki profildir. 7060 dediğimiz 6000 ile 7000 arası profilde 7000 olarak satılmaktadır bu genişlik yükseklik olayına, et kalınlığına (2,8-3 mm arası olmalıdır), 1 mt profil ortalama ağırlığına (1,5-1,9 arası olmalıdır saç dahil) dikkat etmenizi öneririm. 7500-8000 seri kullanımı istisnai durumlar dışında gereksizdir, profil genişledikçe yalıtım artar diye kesin bir kaide yoktur.

2- Aksesuar ünitesi; Pencerenin en önemli donanımıdır, ve piyasadaki firmaların %90'ı bizim demir parçası olarak gördüğümüz aksesuarları kullanır.
    BİR ARABA İÇİN MOTOR NE İSE, PENCERE İÇİN AKSESUAR ODUR...

Alman diye satılan aksesuarların çoğu yerlidir. Orjinal Alman iki aksesuar markası vardır, ROTO ve MACO.
    bunlardan da çalışma garantisi veren ve dünya üzerinde bu işi en uzun zamandır yapan firma ROTO'dur.
    bunun dışında Satıcının Alman, Avrupa falan filan olayına asla inanmayınız, diğer marka aksesuarların tamamı yerlidir, ismi almandır.
    2000li yıllara kadar sözgelimi mahmut aksesuar olan firmaların adını bir günde hans aksesuar yapmasıdır...

3- Cam ünitesi; kesinlikle Şişecam Patentli olmalıdır. 4+16+4=24 mm kalınlığında olmalıdır. Garanti belgesi uygulama sonrası alınmalıdır. Isıcam Konfor ve Isıcam Sinerji cam üniteleri her cephede yalıtım sağlamaz! GPS ile tam yön tespiti yapılan pencerenin konumuna göre belirlenir. Teferruatlı bir iştir, muhattap olduğunuz kişinin teknik bilgisi konuşur.

Şimdilik aklıma gelenler bu kadar. Dileyen arkadaşlara daha detaylıda yardımcı olabilirim.
    Zira forumdonanım aracılığı ile tanıştığım bir müşterimizinde geçtiğimiz günler proje uygulamasını yapıp eksiksiz olarak teslim ettik.

Amacımız işimizi en iyi şekilde, dünya standartlarında yapmak...
    Batı Pencere ve Kapı Sistemleri

Merhabalar,

Profiller ve diğer ürünler ile ilgili ekteki mesajımda bazı bilgileri bilginize sunuyorum, umarım faydası olur.

Pencere hesaplaması m2 olarak yapılamaz maalesef, projelendirilip fiyatlaması yapılır.

Panjur ünitelerini eğer imkan varsa motorlu yaptırmanızı öneririm.

%50 ürün kalitesi + %50 hizmet kalitesi sadece ürüne odaklanılmamalı bu tip işlemlerde.

thelocust; Roto aksesuar ürün garantisinde sıkıntı yaratır diye bişey olamaz, pazarlama taktiği yapılmış, günahını almıyım kimsenin ama..
    Roto bu işin dünyada en iyisidir.

Bu arada Firmamız İnternet Sitesiwww.pimapenpvc.web.tr olarak güncellenmiştir.
    Firmamıza DonanımHaber aracılığı ile ulaşan arkadaşlar için Güncel Firma Bilgilerimiz:

Batı Pencere ve Panjur Sistemleri
    Bülent Gelen
    Merkez mh. Çiğdem Cd. No:68 Avcılar İstanbul
    T:0212 590 13 43
    T:0850 302 10 11
    M:0532 305 50 15
    www.pimapenpvc.web.tr
    www.facebook.com/batipvc

Saygılar.

Alıntıları Göster
    @bbgelen peki ya argon gazı? o eski sistem gibisinden bir muhabbet döndü. muhakkak argonlu yaptırmayı düşünüyorum.

• merhaba, argon'un %15 civarı ekstra yalıtımı olur, eski sistem ne demek anlayamadım öyle bişey yok.

argon konfor/sinerji deki 1,3 yalıtım katsayısını 1,1'e indirir bu değer sıfır'a ne kadar yakınsa o kadar iyidir.

cam ünitesinin bir yüzünü 6mm yaptırabilirseniz argona ilaveten, akustik yalıtımda çok iyi olur.
    kombini örneğin; 4+16+4 yerine 6+14+4 yapmak avantajlıdır. m2'de 8-12 TL fiyat artar en fazla.

saygılar.
  • quote:

merhaba, argon'un %15 civarı ekstra yalıtımı olur, eski sistem ne demek anlayamadım öyle bişey yok.

argon konfor/sinerji deki 1,3 yalıtım katsayısını 1,1'e indirir bu değer sıfır'a ne kadar yakınsa o kadar iyidir.

cam ünitesinin bir yüzünü 6mm yaptırabilirseniz argona ilaveten, akustik yalıtımda çok iyi olur.
    kombini örneğin; 4+16+4 yerine 6+14+4 yapmak avantajlıdır. m2'de 8-12 TL fiyat artar en fazla.

saygılar.
    @bbgelen hocam merhaba, evimizdeki pencereleri değiştirmeye karar verdik, sizden biraz bilgi almak istiyorum ve tabi mümkünse fiyat bilgisi, fiyatta anlaşırsak hiç tanımadığım bir bayiiye gitmektense forumdan birine yaptırmayı tercih ederim. Ölçüler:
    1 adet 4.30*1.60mt 3 kanat
    1 adet 1.15*1.15mt 1 kanat
    2 adet 2.05*1.55mt 1 kanat
    Bir de balkonlu oda var 2.27*0.80mt kapı ve 2.35*1.50mt pencere (1 kanat mı 2 kanat mı fikrinizi almak isterim)
    Toplam 7 kanat oluyor 5ini çift açılır istiyorum.

• bbgelen kullanıcısına yanıt
    benim sorum denizlik mermeri ile ilgili.

fransız balkon tabir edilen 2.8 metre genişliğinde cam yaptırıyorum salona. balkon kısmı ile salon içindeki laminat döşemenin aynı hizada olmasını istiyorum.

yani konulacak olan mermer ile laminat aynı hizada birbirine yapışık duracak. bu durumda mermer ısı köprüsü görevi göreceğinden rutubet nemlenme vs yapacaktır ? bunu engellemenin bir yönetmi varmıdır ?

mermeri iki parça halinde yaptırma ve iki parça mermer arasına pencereyi monte etsek veya mermeri içeri hiç uzatmasak yani pencere altında mermer olmasa sadece dış kısma doğru olsa dahamı uygun olur ?
  • quote:

Merhaba,

Pimapen marka düşünüyorsanız Ankara'nın en büyük Pimapen üretici firması Hatüpen Plastik Pencere Sistemleri'ni 0312 385 88 50 numaralı telefondan arayabilirsiniz.

Aramadan önce yapmış olduğumuz işlerle ilgili referans alabileceğiniz web sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.www.hatupen.com.tr

Saygılarımızla,

Hatüpen Plastik Pencere Sistemleri

Merhaba bana da yardımcı olabilirmisiniz size mail attım saygılar
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Arkadaşlar bir sorum var.
    1975 yılında takılmış aliminyum doğrama pencerelerimiz var.Bunların cam kenarlarındaki cam macunu, lastik veya adi sünger kime sorduysam farklı birşey söyledi siyah malzeme artık ömrünü bitirmiş.
    Ben bu malzemeyi kazıdım.Yerine silikon çekip hem ısı kaybını azaltmak hem pencere camını sağlamlaştırmak hem de sıvı girmesini engellemek amacım.
    Elimde dayson marka siyah pu mastik var.Acaba bununla bu işi yapabilir miyim? Yoksa gidip siyah silikon mu alayım?
    Silikon konusunda hangi markayı tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

Arkadaşlar bir sorum var.
    1975 yılında takılmış aliminyum doğrama pencerelerimiz var.Bunların cam kenarlarındaki cam macunu, lastik veya adi sünger kime sorduysam farklı birşey söyledi siyah malzeme artık ömrünü bitirmiş.
    Ben bu malzemeyi kazıdım.Yerine silikon çekip hem ısı kaybını azaltmak hem pencere camını sağlamlaştırmak hem de sıvı girmesini engellemek amacım.
    Elimde dayson marka siyah pu mastik var.Acaba bununla bu işi yapabilir miyim? Yoksa gidip siyah silikon mu alayım?
    Silikon konusunda hangi markayı tavsiye edersiniz?

Alıntıları Göster
    1.85*1.75 boyutlarında balkonu kapatacağım.
    maliyet ne olur?
    fiyat verebilcek var mı teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kazahell

1.85*1.75 boyutlarında balkonu kapatacağım.
    maliyet ne olur?
    fiyat verebilcek var mı teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Öncelikle Herkese selamlar İyi bayramlar.
    Yeni aldığım evimin balkon kapılarını değiştirmek istiyorum.Mutfak kapısı pencere dahil.İki farklı firmadan ortalama fiyat aldım.Egepen 1500 tl fıratpen 1650 tl
    Fıratpendeki yetkili diğer firmanın o kadar düşük vermesinin mümkün olmadığını söyledi.Kanımca pahalı bile. Teknik konuları bilmiyorum sadece egependeki eleman sinerji 150 tl ve çift açılım 50 tl yazmış kartvizite. Ankara Ostim-Batıkent civarında tavsiye edebileceğiniz firma var mı ?Burada takip eden arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsong06

Öncelikle Herkese selamlar İyi bayramlar.
    Yeni aldığım evimin balkon kapılarını değiştirmek istiyorum.Mutfak kapısı pencere dahil.İki farklı firmadan ortalama fiyat aldım.Egepen 1500 tl fıratpen 1650 tl
    Fıratpendeki yetkili diğer firmanın o kadar düşük vermesinin mümkün olmadığını söyledi.Kanımca pahalı bile. Teknik konuları bilmiyorum sadece egependeki eleman sinerji 150 tl ve çift açılım 50 tl yazmış kartvizite. Ankara Ostim-Batıkent civarında tavsiye edebileceğiniz firma var mı ?Burada takip eden arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Alıntıları Göster
    herkese ii forumlar. benim sorum evin camları pimapen tek açılım yanlız bunu çift açılır hale getirmem için ne yapmam gerekiyor kendimiz yapabilirmiyiz ortalama fiyatı nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: moscaltar25

herkese ii forumlar. benim sorum evin camları pimapen tek açılım yanlız bunu çift açılır hale getirmem için ne yapmam gerekiyor kendimiz yapabilirmiyiz ortalama fiyatı nedir?
    Fiyatlar marka ve bayilere göre değişiklik gösterebilir fakat benim size önerim tek açılımı çifte çevirmemeniz. Çünkü sonradan bu çevirme işleminden dolayı pencere randımanlı çalışmaz ve zamanla deforme olur. Uzun vadede size önerebileceğim pencerelerinizi komple değiştirmeniz.

Bu arada sektörün içinde çalışmış olan birisi olarak kullanmakta olduğunuz markadan uzak durmanızı tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.