Şimdi Ara

puzzle (yapboz) seçmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaz tatili ile beraber bir puzzle merakı başladı. şimdi başladığım dünden beri yapıyorum bir kaç gün sonra bitiririm diye düşünüyorum . yeni puzzle almak istiyorum 500 parça ile devam edicem daha alışmak için . ancak seçerken çok zorlanıyorum hem çerçeveletince güzel bir şey olsun hemde yapması çok zor olmasın diye. renk sayısının az olduğu yapbozlar daha zor olur diye düşünnüyorum ama çok olanlarda çok karışık geliyor . yardım edin puzzle seçerken neleri göz önünde bulundurmalı . önerileriniz varsa fotoğrafları da bekliyorum

• çerçeveletince güzel olsun istiyorsan önce nereye asacagına karar ver sonra o duvarın rengine, odadaki objelere göre bir puzzle seçersen; daha estetik duracaktır :) bitince bizimle paylaş
  • bende de başladı puzzle sevdası 500 parça alıcam herhalde
  • bitpazarlarından alın daha ucuza gelir belki 1-2 parça eksik çıkabilir
  • bence en güzel ve en şık duran puzzle 1000 parçalık hem heybetli duruyor hemde duvarında emanet bi görsel olmuyor.
    ayrıca puzzle insanların zekasını geliştirdiğini de hatırlatmadan geçemiycem. çok güzel bi beyin jinastiği yaptırıyor.
  • ve ayrıca seçim konusunda bir çok alternatif siteler var benim en sevdiğim isewww.hobbysepeti.com sitesi
  • ben açıkcası 1000 parçadan korkuyorum onun için 500 diyorum.Ne önerir siniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu aralar puzzle yapmak baya bi moda oldu.. bende basliyim en iyisi :)
  • sanırım hala pop art puzzlelar çıkmadı meydana. olsa çok dekoratif durabilirler. var da ben mi bilmiyorum acaba ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de şuan 1000'lik bir tane yapıyorum sana tek önerim manzara resmi alma
  • Merhaba Arkadaşlar,

Elimde bir miktar puzzle bulunuyor ilgilenen arkadaşlar için ilan linkim aşağıda;

http://forum.donanimhaber.com/m_63883056/mpage_1/f_/key_//tm.htm#63883056
  • Educa puzzle alman tavsiyemdir önce. En kalitelisi. Zaten çok pahalı bir zevk değil puzzle yapmak, 20 lira vereceğine git 30 lira ver Educa al
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_wind222

Merhaba Arkadaşlar,

Elimde bir miktar puzzle bulunuyor ilgilenen arkadaşlar için ilan linkim aşağıda;

http://forum.donanimhaber.com/m_63883056/mpage_1/f_/key_//tm.htm#63883056

Arkadaşlar ilanımı güncelledim. Bilginiz olsun.
  • kardeşim bulamadın fotoğrafcılar var bizim burada fotoğrafı yapboz yapıyorlar parça secenegını bılmıyorum istersen onlarada bak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.