Şimdi Ara

Putin'den 'kıyamete hazırlık' talimatı! (Savaş GELİYOR!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.milliyet.com.tr/putin-den-kiyamete-hazirlik-/dunya/detay/2162889/default.htm

Ortadoğu’da gerilimin günden güne artması nedeniyle Rusya’nın nükleer bir savaşa yönelik hazırlıklarını artırdığı iddia edildi

Putin'den 'kıyamete hazırlık' talimatı!

İngiliz gazetesi Daily Mirror, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in nükleer bir savaş durumunda havalanacak tam donanımlı bir uçağın hazır hale getirilmesi için talimat verdiğini yazdı.
    Rusya’nın askeri envanterinde bulunan Ilyushin Il-80 modelinin modifiye edilmiş versiyonu olan uçağın radar sistemleri tarafından neredeyse görünmez özelliğe sahip olacağı belirtiliyor. Uçak, Rusya’nın yerdeki komuta merkezinin tehdit altında olması durumunda gelişmiş bir komuta merkezi olarak işlev görmek üzere dizayn edilecek.
    Nükleer başlıklı füzelerin de bulunacağı uçağın savaş durumunda tüm üst düzey askeri görevlileri taşıyabilecek özelliğe sahip olması hedefleniyor.

• Bu gençler savaşı call of duty battlefield falan sanıyor..yorumlar şaşırtıyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asyada barış istiyorsak rusya ve çinin çöküp parçalanması gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 13 Aralık 2015; 11:53:21 >
  • Rusya içi boş bir çınar.
    Biz zaten savaşa hazır bir milletiz. Savaş ciksa pek etkilenmeyiz acikcasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Valley -- 13 Aralık 2015; 12:09:09 >
  • rusların bu deli putini bir şekilde durdurması gerekiyor. ülkesini ve Dünya'yı felakete sürükleyecek mafya bozuntusu.
  • furandor kullanıcısına yanıt
    2. Dunya savasinda Berlin'de tecavuz etmedik kadın bırakmayan ruslarin, olasi bir rus isgalinde annelerine ve kizkardeslerine neler yapabilirler kestiremiyorlar ustadim.

Savaş manyağı bi toplum olduk maalesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalurjistTR

2. Dunya savasinda Berlin'de tecavuz etmedik kadın bırakmayan ruslarin, olasi bir rus isgalinde annelerine ve kizkardeslerine neler yapabilirler kestiremiyorlar ustadim.

Savaş manyağı bi toplum olduk maalesef.

Allah muhafaza savaş çıkarsa sıcak odalarında PC başında ellerinde cerezle oturacaklarını sanıyorlar..

Ve iş ciddiye biniyor orta doğu şekillenme sürecinde ve bizde içine hemde tam ortasına çekilmeye çalışılıyoruz..zulüm çok arttı ve sürmeyecektir bu şekilde..evlatlarımız ailelerimiz hayatlarımız var ve 1 savaş ile bunları kaybedebiliriz allah korusun ..işi ciddiye almayan gençler gözünüzü açın başımıza gelmez demeyin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furandor -- 13 Aralık 2015; 12:21:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Halimiz ne olacak bu gidişle çok merak ediyorum hiç mi savaş yaparken çoluk çoçuğu düşünmesin yahu bu nasıl bir devlettir kendin 5-10 sene ömrün kalmış bari yeni nesile önem ver ne savaşı ?
  • Real Fallout 4 is coming.
  • Rusya bizi çiğ çiğ yer

• Ulan yok savas oyun degil yok savas su degil bu degil savas bu kadar zorsa acalim sinirlari girsinler hic ugrasmayalim, korkmayin bu kadar resmen utanc sebebisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mcuk -- 13 Aralık 2015; 15:08:47 >
  • yeter yahu artık.bırak şu savaş çığırtkanlığını.yok savaş falan.adamın her konusu savaş çıkacak
  • Ne tırsak insanlarsiniz ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben haberleri bir tarafımdan uydurmuyorum. Her yerden savaş haberleri geliyorsa bu benim suçum değil. Ben sadece haberleri paylaşıyorum. Git derdini devlet büyüklerine anlat savaş çıkmasını istemiyorsan.
  • Savaş = ölüm yoksulluk acı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-61C3BA498 -- 14 Aralık 2015; 12:06:21 >
  • Sıkılmadınız mı ülke gündeminde savaş muhabbetlerinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Puro

Ben haberleri bir tarafımdan uydurmuyorum. Her yerden savaş haberleri geliyorsa bu benim suçum değil. Ben sadece haberleri paylaşıyorum. Git derdini devlet büyüklerine anlat savaş çıkmasını istemiyorsan.

çıkmıyacak savaş falan boşu boşuna milleti galeyana getirme.yeter be kardeşim bıktık usandık.yok ruslar nükleer sallıyacak.yok hazardan ankarayı bombalıyacak.
  • Yürü git okuma haberleri o zaman. Ne ile ilgileniyorsan onunla ilgili haberleri oku. İnanmıyorsan çıkmayacağına başka haberlere bak. Adam orada Nükleer savaşa hazırlık yapın demiş,bu burada çıkmayacak diyor!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Puro

Yürü git okuma haberleri o zaman. Ne ile ilgileniyorsan onunla ilgili haberleri oku. İnanmıyorsan çıkmayacağına başka haberlere bak. Adam orada Nükleer savaşa hazırlık yapın demiş,bu burada çıkmayacak diyor!

yarın atıcak nükleeri türkiyeye.

abi nasıl hemen inanan milletimiz var ya.bayılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 13 Aralık 2015; 17:42:11 >

• Ya birader okuma özrün mü var? Ben Türkiye'ye mi atacak demişim veya Putin? Adam olası bir savaş için hazırlık yapın demiş,ben de haberini gördüm paylaştım. Okumak zorunda değilsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.