Şimdi Ara

Punto mu Corsa mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
1
Favori
9.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kesinlikle punto.Aynı motora servis bakim için daha cok masraf etmeye gerek yok ustelik malzeme kalitesi olarakta punto daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klise Adam -- 6 Nisan 2015; 11:52:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • punto
  • Pundo sürüş dinamiği linea gibiyse alınmaz.
    Ama Corsa'nında servisi berbat.
    Punto test edebilirseniz edin, sürüş hoşunuza giderse alın.
  • Corsa çünkü ya corsa ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ozerpeker61

Corsa çünkü ya corsa ?

Ya puntoda puntolarsa?bu derecemi olacak forumdaki yorumlar.
  • comanchee kullanıcısına yanıt
    Corsa al demişim işte. şakada yapmayalim mi corsa iç malzeme ve dış gorunus olarak daha kaliteli gibi geliyor bana nedense.

• 2007 G. Punto 1.4 77Hp den sonra 2011 Corsa 1.4 100Hp almıştık.

Corsa nın yol sesi, darbe emişi daha iyiydi, iç mekan kalitesi de biraz daha iyiydi, farklı güçteki motorların performansını kıyaslamak doğru olmaz ancak 77Hp lik Fiat motoru sessiz bir üniteydi, 100Hp lik Opel motoru ş.içinde biraz daha az, ş.dışında biraz daha fazla yakar ve sesini Fit motorundan biraz daha fazla içeri yansıtırdı, 2 modelin sürüşü birbirine benzerdi.

Punto sonradan makyajlanınca Corsa karışındaki bazı eksi yanlarını düzeltmişti.
  • Henüz aracı alamadim. bunun nedeni size bahsettigim araclardan biri fiyati arttirdi biri de vefat olayı varmis ulasamadim daha sonra. Su anda hala punto bakiyorum. En son bugün bi tane gördüm. Anlasirsak almak istiyorum inşallah. Burdan yazarim aldigimda foto eklerim arkadaslar. Teşekkürler tekrar.

• 2006 gpunto kullanıyorum tavsiye ederim... fiyatını hakkıyla teslim eden sürüş dinamikleriyle ve city moduyla kendine hayran bırakan bir araç.
  • b sınıfı ne kadar ucuz o kadar iyi. cevabım punto. daha ucuzu varsa da onu seçerim.

hayırlı olsun.
  • içinin dar olması sorun değilse corsa derim sonuçta o bir opel ama bi tık daha geniş istersen punto derim tip olarak daha yakışıklı
  • 2011 model 1.3 multijet evo mylife aldım arkadaşlar. Isteyen olursa resimlerini ekleyim. Şimdilik memnunum herkese tesekkürler

• Hayırlı olsun Allah hata kaza vermesin..
  • Opel gm tarafindan alindiğindan beri çikardiği modeller yarmaz çoğu opelde fitin 1.3 multijeti takili punto daha geniş her yönden\punto al derim

• quote:

Orijinalden alıntı: ykaya1983

İç mekan genişliği yönünden punto bazı c sınıfı araçlarla yarışır.Dış ölçüleriyle de 4065 mm uzunluğu ile en iri b sınıfı hathcbak otomobil.Tasarım olarak da punto daha iyi bana göre.Karşıma 10 defa aynı fiyatta aynı özelllikte punto ile corsa çıkarsalar birinde bile corsayı seçmem.Yanlış anlaşılmasın corsa kötü demiyorum ama punto daha iyi bir araba.

Focus'tan uzun mu hocam bu araç?
  • Ulan şu puntodan herkesmi memnun arkadaş ne arabaymış bi sahibide kötü desin
  • Corsa.
  • Aldım ben arabayi yahu :) ben de memnunum simdilik 5.5 civarı yakıyor. Gidişi ve konforu idare eder fiyatına gore.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alper_gs

Aldım ben arabayi yahu :) ben de memnunum simdilik 5.5 civarı yakıyor. Gidişi ve konforu idare eder fiyatına gore.

Ne aldınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Masum Gören Ufo Köylü

quote:

Orijinalden alıntı: Alper_gs

Aldım ben arabayi yahu :) ben de memnunum simdilik 5.5 civarı yakıyor. Gidişi ve konforu idare eder fiyatına gore.

Ne aldınız

Ne alacak punto almıştır tabiki.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.