Şimdi Ara

Punto hakkında bilgi rica ediyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, dün Beylikdüzü Birmot ta, 1.3 95 beygir Multi Jet Yarı Otomatik yeni Punto yu test ettim. Vites geçişleri ve direksiyon çok hoşuma gitti, aracı beğendim. Bu aracı kullanan arkadaşlardan yorumlarını rica ediyorum, beni en çok düşündüren konu aracın 100 km ve sonraki hızlarda yani otoyol kullanımındaki konfor durumu, yol ve rüzgar sesi anlamında söylüyorum. Eski aracım i20 benzinli idi. Yol ve rüzgar sesi konusunda başarılı olduğunu söyleyemeyeceğim, sanırım B sınıfı araçların ortak sorunu. Neler söylersiniz punto hakkında, ayrıca bu aracı yeni almış arkadaşların aldıkları fiyatlarıda paylaşmalarını rica ediyorum. Bana verilen fiyat, 20.000 TL sıfır faizli kredi kullandığımda 45.500+550 TL dosya masrafı, peşin olduğunda sanırım 2 bin lira civarı bir indirim söz konusu

• bende 1.3 75 bg düz vites var, aracın ses yalıtımı iyi motor sesi dış ses ve yol sesi içeride çok az ( öncesinde peugeot 206 vardı içeride gürültüden durulmıuyordu) punto b segmentinde sayılıyor ama garip bir durumu var linea c segmentinde sınıflandırılıyor linea punto'nun sedanı... aracın için b segmentinde hemen her araçtan geniştir. i20, 206 fiesta v.s. araçlarda olmayan arka koltuk diz mesafesine sahip... rüzgar sesi ile iligli bir problemim yok rüzgar sesi girmiyor içeriye.. bendeki 75 bg 180 e kadaqr çıkıyor ama biz ailecek ( eşim ve ben) genelde aracı açmak gibi bir gayemiz olmuyor muhtemelen açılmış bir motor 190 ı bulur ki 95 bg dizel linea çok rahat 190 a çıkarken punto uçar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: dendesox

Arkadaşlar, dün Beylikdüzü Birmot ta, 1.3 95 beygir Multi Jet Yarı Otomatik yeni Punto yu test ettim. Vites geçişleri ve direksiyon çok hoşuma gitti, aracı beğendim. Bu aracı kullanan arkadaşlardan yorumlarını rica ediyorum, beni en çok düşündüren konu aracın 100 km ve sonraki hızlarda yani otoyol kullanımındaki konfor durumu, yol ve rüzgar sesi anlamında söylüyorum. Eski aracım i20 benzinli idi. Yol ve rüzgar sesi konusunda başarılı olduğunu söyleyemeyeceğim, sanırım B sınıfı araçların ortak sorunu. Neler söylersiniz punto hakkında, ayrıca bu aracı yeni almış arkadaşların aldıkları fiyatlarıda paylaşmalarını rica ediyorum. Bana verilen fiyat, 20.000 TL sıfır faizli kredi kullandığımda 45.500+550 TL dosya masrafı, peşin olduğunda sanırım 2 bin lira civarı bir indirim söz konusu

Test ettiğiniz aracın Evo olanını kullanmaktayım bir yıldır, memnunum. Sınıfına göre oldukça rahat ve geniş olduğunu söyleyebilirim. Hız yapmayı pek sevmem, şehir dışında bölünmüş yollarda 120'yi geçmem. Yolu fazla hissettirmeyen, çok ses almayan bir araç, özellikle yol ve lastikler iyiyse. Yol tutuşu iyidir, denediğiniz araçta ESP, ASR, yokuş kalkış desteği de bulunmaktadır. Geçen yıl Mayıs'ta 38 bin liraya almıştım, Evo 1,3 Multijet Dynamic Start&Stop Dualogic aracımı. Şimdi 2.el ilanlarına baktığımda 37.250'den düşük fiyat yok. B sınıfı bir araçtan beklentilerinizi karşılar. Ekonomic modda kullanmadığınız sürece seridir, tasarruf yapmak isterseniz ekonomik modda kullanırsınız. Vitese istediğiniz zaman müdahale edebilirsiniz, isterseniz sadece manuel olarak kullanabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.