Şimdi Ara

PUMA SPOR AYAKKABILAR 69.90tl (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
260
Cevap
12
Favori
20.829
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • puma bende aldım gecen sene 2 adet ferrari modelinden. Tamam almadan once durusu kondusyonu cok iyi. Ancak çok kısa zamanda patatese baglıyor şekli şemalı kayıyor. Yukardada arkadasın dediği gibi adidas nikedan çok geride kalite olarak. Ayrıca alınabilir gene ferrari modelleri gibi duruyor aynı ayakkablılar carrefourlardada 99 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalçın Ç. -- 23 Ocak 2015; 21:15:37 >
  • feverfire kullanıcısına yanıt
    Sperry i ne kadar fiyata aldınız hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gulhana

Bu modelden alıp tavsiye edebilecek arkadaş var mı?
    http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=sporp35129358&categoryId=27045582

Ben aldım hocam tavsiye ederim önceki sayfalarda resminide attım cırtlak değil rengi spor giyimde harka dikkat çekiyor hoş duruyor

• Bende verdim siparişi bir iki saat önce yanında 5'er kiloluk dambıl aldım 2x5 kg dambıl 8 liraya geldi.Bakalım ayakkabı nasıl gelecek numarası uymazsa uğraş dur
  • Arkadaşlar almak isteyen varsa kaçırmasın 69.90 TL ye inmiş yine fiyatlar !
  • İade yok mu? Mavi 43 sepetimdeydi kapmış birisi :)

• Haber veren arkadaşa tesekkurler.aldik bir tane.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 43 aldım civillan inşallah büyük gelmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jagenhagar

quote:

Orijinalden alıntı: Un4Given35

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Un4Given35

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

Bende 42 yada 43 giyerim 44 almiştim pumada.kalibi dar pumanin.

quote:

Numaralar nasıl fikri olan var mı 42.5 giyiyorum pumada kaç numaraya denk geliyor ?

Tx 3 ler nasil beyler öbür konudada sordum cevap alamadim.

Fieldsprint düşünüyorumda normalde 42.5 giyiyorum 43 alsam olur mu .?

Ayrıca fiyatı 75 e tamamlıyınca kargo ücretini gene alıyor anlam veremedim.

hocam aldınız mı

43 numara olarak almıştım evet hocam yukarda resim de paylaştım.

tammı olmuştu
    bide 69.99 diyo kdv dahil 75 bişeyler diyo neyin nesi bu anlamadım şimdi :D

Hocam şimdi şöyle, 42.5 giyiyorum normalde, 43 aldım ben çok hafif bol gibi çok hafif ama ipleri sıkarsanız biraz oturuyor. o yüzden sıkıntı görmüyorum böyle kullanıcam.

75TL üstüne kargo bedava, ayakkabı 70 lira eğer 5 liralik ayakkabı kategorisinden bir çorap gibi bir şey eklerseniz kargo parası vermeden 75 liraya ikisini almış olursunuz, yok ben tek ayakkabı alıcam derseniz gene 75 lira ancak çorap alamamış oluyorsunuz, birde 75 lira üstüne taksit imkanı var 6 taksit yapmıştım ben. Bu şekilde umarım yardımcı olabilmişimdir.

42.5 mu alsaydım keşke ya off :(

• Ayakkabilar harika, haber veren arkadasa tesekkurler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de bundan aldım.umarım pişman olmam.
    http://www.hepsiburada.com/liste/puma-civilian-sl-black-marshmallow-erkek-spor-ayakkabi-35724301/productDetails.aspx?productId=sporp35724301&categoryId=27045582&SKU=SPORP35724301-43&propertyname=Numara

eşofmandı şuydu buydu 180 liralık alışverişi 30 liralık çekle 150 ye aldım.diyelim ki olmadı, iadeye gönderdim ayakkabıyı, ne olacak? bütün alış-verişi mi iade etmemi isteyecekler? 30 çek işi bozacak gibi? var mı deneyimi olan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 24 Ocak 2015; 19:56:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Wren

Gecen sefer ikinciyi almadigima pisman olmustum simdi yapistirdim bir tane daha. İlki civilian brown du gayet guzel bir ayakkabi arkadaslar.

Yeminle bu forum beni batiracak.

hocam ben de black modelini sipariş verdim. 42 giyorum normalde.kalıpları dar dendi hep.43 sipariş verdim.42 yoktu stokta zaten ne dersin olacak mı? sana nasıl oldu?
  • Su an avm deyim 69 liraya aldığım ayakkabı ya boyner 149 lira dedi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garadayı265

quote:

Orijinalden alıntı: Wren

Gecen sefer ikinciyi almadigima pisman olmustum simdi yapistirdim bir tane daha. İlki civilian brown du gayet guzel bir ayakkabi arkadaslar.

Yeminle bu forum beni batiracak.

hocam ben de black modelini sipariş verdim. 42 giyorum normalde.kalıpları dar dendi hep.43 sipariş verdim.42 yoktu stokta zaten ne dersin olacak mı? sana nasıl oldu?

Ben de 42 giyiyorum, 42 aldım ve tam oturdu ayağıma. Numaralar tam yerinde bana kalırsa.

• quote:

ben de bundan aldım.umarım pişman olmam.
    http://www.hepsiburada.com/liste/puma-civilian-sl-black-marshmallow-erkek-spor-ayakkabi-35724301/productDetails.aspx?productId=sporp35724301&categoryId=27045582&SKU=SPORP35724301-43&propertyname=Numara

eşofmandı şuydu buydu 180 liralık alışverişi 30 liralık çekle 150 ye aldım.diyelim ki olmadı, iadeye gönderdim ayakkabıyı, ne olacak? bütün alış-verişi mi iade etmemi isteyecekler? 30 çek işi bozacak gibi? var mı deneyimi olan?

yok mu şu iade sorumu bilen?

• quote:

quote:

ben de bundan aldım.umarım pişman olmam.

yok mu şu iade sorumu bilen?

hepsiburadaya facebooktan mesaj atın sizi ararlar.

• Puma ne zaman alsam pişman oldum.Kısa zamanda burun bölgesindeki üst dikişleri atıyor ve tabanları açılıyor güzel kullanmama rağmen.Bilmiyorum ben mi şansızım yoksa ayakkabılar sadece görüntüden mi ibaret.70 lira iyi fiyat ama puma almayacağım artık.

• Çok az şeyi beğenen insanlardan değilseniz bence iade etmezsiniz bu ayakkabıyı. Satın aldıklarımdan bir tanesi de bu ayakkabı, bence gayet başarılı. 43 giyiyorum normalde bundan da 43 aldım neredeyse tam oldu diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis_mit -- 25 Ocak 2015; 13:34:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımsewer

Puma ne zaman alsam pişman oldum.Kısa zamanda burun bölgesindeki üst dikişleri atıyor ve tabanları açılıyor güzel kullanmama rağmen.Bilmiyorum ben mi şansızım yoksa ayakkabılar sadece görüntüden mi ibaret.70 lira iyi fiyat ama puma almayacağım artık.

Yıllardır puma ayakkabı kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım.

• Cumartesiden beri kargoda gozukuyor ama kargo bilgisi yok bu hepsiburada cok cakal aldiklarim sf77 bordo renk bide mavi turuncu olan model ins. Memnun kaliriz ama saliya kaldi o muhtemelen.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.