Şimdi Ara

Puma mı döver yoksa Ayı mı ? [anketli]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 1.3.2019)
Giriş
  • Puma'nın diğer adı Dağ aslanı. Kuzey Amerika'nın batısında Güney Amerika'nın tamamında yaşıyor. Bence boz ayı ve kutup ayısına karşı şansı yok ama. Siyah ayı ve diğerleriyle kapışsa Ayıyı yenebilir. Ufacık kedi bile köpeğin ağzını yüzünü cırıyor. Bu büyüklükte bir kedigil Siyah ayıyı paramparça eder bence. Siyah ayıda boz ayıdan ufak ama hala etçil dünyanın en iyi ağaca tırmanan tek ayı türü. Yani siyah ayı saldırınsa ağaca çıkarsanız işini kolaylaştırırsınız sadece hemde ölü taklidi işlemiyor siyah ayı saldırında ölü taklidi yapılırsa yer sizi.

Tüm ihtişamıyla puma !

Heybetli Amerikan siyah ayısı !

• Potlu mu potsuz mu?
  • Cazoria kullanıcısına yanıt
    Burda berabere kalıyorlar

• Adidas döver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yetişkin bir ayıya karşı pumanın şansı yok gibi
  • Videodaki ayı gözüme çok gariban göründü.

Siyah ayı değil de konu Kuzey Amerika'daki boz ayılar olsa, dünya üzerinde baş edebilecek herhangi bir kara hayvanı olduğunu sanmıyorum. Ağırlıkları 700 kilogramı geçiyor ve tam anlamıyla manyak oluyorlar. Kutup ayılar da konularında uzmanlar ama boz ayı beter bir canlı.
  • Kangal alır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • webbie kullanıcısına yanıt
    Kodiak ayısını diyorsun diğer adıyla alaska boz ayısı evet yaşayan en büyük boz ayı türü. Kutup ayısıyla kapışır kutup ayısı bilinen en büyük ayı türü ama kodiak ayısıyla arasında çok az fark var.
  • kangal alır

• quote:

Orijinalden alıntı: John WICK

Kodiak ayısını diyorsun diğer adıyla alaska boz ayısı evet yaşayan en büyük boz ayı türü. Kutup ayısıyla kapışır kutup ayısı bilinen en büyük ayı türü ama kodiak ayısıyla arasında çok az fark var.
    Evet, o hayvanı diyorum. Sanırım tırnak yapısı ile kutup ayısına baskın geliyordu. Yani bir nedenden dolayı kutup ayısına göre daha yenilmez sayılıyordu ama nedenini hatırlayamıyorum.
  • Hocam dövme değil de parçalama şeklinde bir eylemin gerçekleşeceğini düşünüyorum, ama kim özne kim nesne olur onu bilmiyorum.
  • Bunlar yeniyo mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHADOW

kangal alır
    Yeni pp güzel olmuş

• bladeGny kullanıcısına yanıt
    Yazık şu hayvana sarmışlar dört bir yanını tellerle

• Puma kaliteli markadır hocam, ama Ayı diye marka bilmiyorum, muhtemelen boktandır. Puma alır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Goril

Ayı

Erkek aslan

Panter

Kaplan

Hangisi alir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nebula-bunela-labune

Yeni pp güzel olmuş

Alıntıları Göster
    Tesekkurler, begenmene sevindim

• gösterdiğin ayıyı norveç orman kedisi bile kovalar hatta aşağıdaki porsuklar kesin kovalar.ayı dediğin böyle olmaz boz ayı olur ona dağ değil normal aslan bile giremez.en tehlikeli kedi kaplandır büyük türlerinden.bal porsuğu aslan sürüsüne bile giriyor.ha ölüyor ayrı ama giriyor örnek alınası.puma dediğin küçücük bi kedi het höt yap senden de kaçar ama kaplanın menüsünde insan var sen ondan kaçar daha doğrusu kaçamazsın arkadan saldırır.dünya'da iki hayvanın menüsünde insan var.köpekbalıkları yanlışlıkla saldırıyor timsah fil bunların hiçbiri aha insan gideyim de yiyeyim diye saldırmaz.1 kutup ayısı 2 kaplan

https://www.youtube.com/watch?v=3RqJFza3sbE

https://www.youtube.com/watch?v=NvlalDNxccw

• quote:

Orijinalden alıntı: webbie

Videodaki ayı gözüme çok gariban göründü.

Siyah ayı değil de konu Kuzey Amerika'daki boz ayılar olsa, dünya üzerinde baş edebilecek herhangi bir kara hayvanı olduğunu sanmıyorum. Ağırlıkları 700 kilogramı geçiyor ve tam anlamıyla manyak oluyorlar. Kutup ayılar da konularında uzmanlar ama boz ayı beter bir canlı.
    Sibirya kaplanını unutma bence boz ayıyı alır kutup ayısınıda alır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.