Bildirim
pulsefire shen riven ve twisted fate

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
ulan daha rivene kaç skin çıkaracaksınız deve herifler. aurelion sol skini nerde?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Riven'ın daha aylar öncesinde 1820 rplik kostümü çıktı ama yetmiyor demek ki. Shen'e de buff atmaya gönülleri razı gelmez. Büyük ihtimalle sadece Riven kostümü alır insanlar.
-
Camille için program carken pulsefire anlamsız olur ama dediğin gibi unutulan herolar var masterda allah katı skin var teemoda aynı şekilde ama bi alistara thresehe gelmiyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Dostum bu konuda sonuna kadar haklısın beemo gibi saçma bir kostüm yerine insan camille gibi bir kostüm bile yeterli olur ki böyle bir seçenek olsa bence çok hypelanır
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yeni skinlerin pulsefire oldukları için 3250 rp olacağını düşünüyorum 60 TL olacak oww yeah
Ayrıca tf güzel şapkası yüzü ve kart desenleri batarsa batar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archer the Archer -- 2 Mayıs 2018; 20:28:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X