Şimdi Ara

pulp fiction soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya şu filmin bana konusu lazım . yada konusu varmı anlamadım filmi. boş boş konuşmalar doluydu sıkıla sıkıla izledim zaten. filmin sonunda daha bitmez film derken biranda bitti. google amcadada bulduklarım bi işe yaramadı. filme küfredecem ama anlamadım onun için saygısızlık olmasın diye etmiyorum ama bi açıklama yapın valla şu film hakkında bu kadar yazdım ilk defa konu açtım bi film hakkında

• Bi mafya babası iki tetikçisinden birine karısına göz kulak olmasını istiyor, bir boksör para karşılığı hile yapması gerekirken bundan vazgeçer ve hile yapmasını isteyen adamdan kaçar, genç bi çift hayatlarına heyecan katmak için bi lokantayı soymaya kalkar. Bu üç hikayenin kahramanlarının hayatları kesişir.

İzlemediysen mükemmel bir filmdir. Tarantino da kralımızdır...
  • Pulp Fiction, Tarantino filmografisindeki en nadide parçadır. Birkaç üzerinden geçilince tam randıman alınabilen görsel bir ziyafettir. Oyunculuğundan müziklerine, diyaloglarından danslarına, sanatsallığından kurgusuna, herşeyiyle bir başyapıttır. Tekrar ve dikkatle izlemenizi tavsiye ederim. Üstelik bu tarz birleşik kurgular revaçta popüler sinema dünyasında. Anlamamanız anlaşılır bir durum değil. Yine olmuyorsa birkaç zaman sonra izlemeyi tercih edin. O da olmadıysa "amma ucuz roman tadında bir filmmiş bu" diyip çöpe atın. Saygılar.
  • oyuncular yeter zaten bi defa
    uma thurman-s.l.jackson-j.travolta-tarantino-Harvey Keitel - ving rhames-b.willis

böyle oyuncular bir arada görmek zor

bence müthiş bi film
  • oyunculara lafım yok gayet iyi.

olan bitenleri anladım filmde. yalnız konusu varmıydı onu merak ediyorum bu filmden şunu çıkarttım ben:

kötü adamlar iyi oluyo
    mia yı gezdiren adam kötü olmaya devam ediyo ve ölüyo sonunda.

filmden bunu anladım valla

imdb deki en iyi filmlerde nedense hep zaman kavramını tersten verilen filmler var cogunlukla. insanlar ters zamanı cok seviyo sanırım

başka bvir espirisi varmı filmin benim göremediğim bu kadar çok puanı alacak kadar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlker Gökmen -- 12 Ocak 2008; 10:36:22 >
  • Filmi orjinal dilinde izlemedin sanırım. Diyaloglar yeter bence o kadar puanı almaya...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

Filmi orjinal dilinde izlemedin sanırım. Diyaloglar yeter bence o kadar puanı almaya...

filmi orjinal dilde izledim. dublajlı film seyretmem kesinlikle, hiç sevmiyorum dublaj olunca.

bol bol altyazı okuduk anasını satim boş boş konuşmalar falan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sherlock Holmes(ANA KONU)
    13 yıl önce açıldı
    rec-Cloverfield tarzı filmler
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlker kardeşim, pulp fiction benim sevdiğim ilk 10 filme kafadan girecek bir film. eminim hastası olan da çoktur. yalnız biraz değişik gelebilir. evet ilk başta o diyaloglar saçma gibi duruyor ama o kadar doğal ki. tarantino hiç abartıya kaçmadan, insanların doğal ortamlarındanki diyaloglarını, saçmalıklarını hatta çapsız laflarını filme koymuş. bu filmi ayrı bir film olarak kabul et, anlamaya çalış emin ol pulp fiction filmi candır, klasiktir
  • Pulp Fiction,Tarantino dallamasının "ben nasıl oldu da böyle bir film yapabildim?" diye halen şaşkınlık içinde olduğu filmdir,zira kendisi şuanda sinemanın içine *ıçmakla meşguldür
  • quote:

Orjinalden alıntı: İlker Gökmen

oyunculara lafım yok gayet iyi.

olan bitenleri anladım filmde. yalnız konusu varmıydı onu merak ediyorum bu filmden şunu çıkarttım ben:

kötü adamlar iyi oluyo
    mia yı gezdiren adam kötü olmaya devam ediyo ve ölüyo sonunda.

filmden bunu anladım valla

imdb deki en iyi filmlerde nedense hep zaman kavramını tersten verilen filmler var cogunlukla. insanlar ters zamanı cok seviyo sanırım

başka bvir espirisi varmı filmin benim göremediğim bu kadar çok puanı alacak kadar?

Bu filmi anlamaman zaten çok şaşırılıcak bir durum değil nedenmi;

Günümüz filmleri HOLYWOOD başta olmak üzere sebep-sonuç(nedensellik) yada klasik dramatik örgüye dayanmakta.Bunu biraz daha açarsak .Nerdeyse bütün HOLYWOOD filmlerinde tek düze senaryolar hep aynı olay örgüsü var.Mesela bir adam vardır başalrda hayı güzel gitmektedir bir anda bir şey olur ve hayatı hareketlenir sonra bu sorunu çzömeye çalışır sonunda ya çözer ya çözemez ve film biter....

İzleyicilerde bu akışa alıştığında PULP FICTION gibi MEMENTO gibi filmlere bakıp birşey anlamıyorlar..Bu kesinlikle sizin suçunuz değil izleyiciyi tek düzeliğe,monotonluğa ve KLİŞE diye tabir ettiğimiz olaya alıştıran YAPIMCI-YÖNETMEN vs.lerin suçu...

Birkaç kurgusu farklı film izlediğinde vay be adam ne film çekmiş diyebilicek duruma geliceksindir..

• quote:

Orjinalden alıntı: İlker Gökmen

quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

Filmi orjinal dilinde izlemedin sanırım. Diyaloglar yeter bence o kadar puanı almaya...

filmi orjinal dilde izledim. dublajlı film seyretmem kesinlikle, hiç sevmiyorum dublaj olunca.

bol bol altyazı okuduk anasını satim boş boş konuşmalar falan

Galiba tarantino sana göre değil o zaman. Rezervuar Köpekleri hakkında ne diyosun?
  • 10 /11 pulp fiction tek kelime mükemmel bir filmdir. ya bi kaç defa daha izle yada bi kaç yüz film izledikten sonra bi kaç defa daha izle.
  • arkadaşlar şu sahne yetmez mi bee Pulp Fiction'da heyyyttt gaza geldim.

Zed's dead baby !!!!!!!!!!

bir de bkz:imzam

• Ben bu filmi çok beğenmiştim. Hele John Travoltanın twist dansı yaptığı sahne çok orijinaldi.
  • Bende yeni izledim boyle siralama halindeki olaylari mix seklinde ve farkli efektlerle ve muziklerle suslemisler film guzel ama bende ilk 10 da olmalimiydi diye dusunuyorum.. filmi oldugu pozisyonunu hakettigini dusunenlerin bence cogu algi baskisi altinda yani filmin oscarlari ve oyuncu kadrosundan etkileniyo.. bu film herhangi bi oyuncu kadrosuyla ve siradan bi yonetmenle cekilmis olsa bu kadar ilgi gorurmuydu acaba.. son olarak uyusturucu kacakci gangsta tarzi filmler imdbnin ilk siralarinda yer almasi cok ilginc bu turde bence en iyilerden biri transpotting filmiydi... bu arada fena hortlatmisim araya nesil girmis 😆😆

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dölavua -- 19 Aralık 2015; 0:19:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O diyaloglara boş, saçma diyorsan bir daha Tarantino filmi izleme
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.