Bildirim
Pubg Mobil İçin ipad
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Air kullanıyorum, ekran büyük geliyor. Yeni mini tam size göre hocam uzun ömürlü.
Düzenleme:PUBG için büyük geliyor bazen elim yetişmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KüfürbazHaydoo -- 13 Haziran 2020; 17:7:27 > -
Fiyat aralığı belirtmemişsiniz ama ipad mini 5 tavsiye edebilirim ancak kamera performansı bence iyi değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sakın 2300-2500 TL gidip iPad 7 alma
Ekran sorun değilse Ipad mini5
29000-3200 TL
büyük ekran dersen para varsa 3700-4000 TL Air3
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 15 Haziran 2020; 7:17:35 >
22’sine kadar paranı cebinde tut dostum. Çok büyük ihtimalle yeni ipad mini ve air tanıtılacak ve mininin boyutu 8.5 inç olacak diyorlar. Yenilenmiş işlemci ve boyut artmasıyla yeni mini tam sana göre oyun oynarken falan çok uzun süre götürür seni. -
Öncelikle Herkese Teşekkürler
İpad Pro Bakıyorum 11inç 128 gb önerir misiniz ipad pro yu -
Pubg oynamak için gereksiz bir yatırım olur, iPad Air 3 veya iPad mini 5 kurtarır seni
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ne zaman tanıtılıcak bilginiz var mı?
Sadece pubg için hayır. Pro daha çok 4k video editlemek, adobe photoshop ve işlemciyi çok zorlayacak ekstrem uygulamalar için önerilir. Bence air 4 ü bekleyin.quote:
Orijinalden alıntı: Fearlessİncome
Öncelikle Herkese Teşekkürler
İpad Pro Bakıyorum 11inç 128 gb önerir misiniz ipad pro yu -
Apple’ın 22 sinde geliştiriciler konferansı olacak. Çok büyük ihtimalle 10.8 inç ipad air tanıtılacak. A13 İşlemcili ve 11 inç pro görünümünde olacağı söyleniyor. Bence beklemeye değer. -
Yeni nesil ipad mini tanıtılma durumu da var mı hocam?
Evet 8.5 inç olacak diyorlar. -
diyelim tanıtıldı bu piyasada olan mini 5 lerin fiyatını etkiler mi?quote:
Orijinalden alıntı: yigit426
Evet 8.5 inç olacak diyorlar.
yani 3.200 TL cihaz 2500 olmaz sonuçta
yeni iPad mini yani mini 6 ise tahmini 4000 belki daha fazla olur diyorlar sizce?
Bence aynı fiyatlardan çıkar ama ülkemize gelişi daha pahalı olabilir çünkü iphone se de 400 dolara çıktı ipad mini de. Aralarındaki fiyat farkına bakın. Belki mini 5 fiyatında düşüş yaşanabilir ama tr fiyatlarının açıklanmasını beklemek lazım. -
11 pro 2. Nesil pubg aletidir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X