Pubgde 20-60 fps arası alıyorum.Uçakta bile en fazla 20 ye düşüyor.Oynarken mouseta 1-2 saniye bazen 5-6 saniye gecikme oluyor aimimi hiçbir zaman istediğim yere koyamıyorum.Mouse ile alakalı bir sorun olmadığını biliyorum ama sorunun sebebini bilmiyorum 1050 var 12gb ram i7-7700HQ 2.80 GHz işlemci var eskiden 50-60 alıyordum ama artık leptobun 3. yılı fpsin düşmesi normal ama bu aimimi oynatırken olan 1-2 snlik gecikme beni öldürüyor lütfen yardım edin.
Msi Afterburner ile oyun içi, başlangıçta ve ilerleyen sürede ne kadar değişişklik olduğunu gözlemleyebilir misiniz?
Gözlemlemeniz gerekenler;
-CPU, GPU ve RAM kullanımı -CPU ve GPU sıcaklık değerleri -CPU ve GPU frekansları.
torkema61
kullanıcısına yanıt
hepsi olanı uygulamayı öğrenirken yanlışlıkla yaptım ama yine de atayım dedim
flareTRF
kullanıcısına yanıt
GPU kullanımı ve frekansı düşüyor. Haliyle yük işlemciye biniyor ve işlemci %100'e yaklaşıyor. Anlık yavaşlamaların sebebi bu. Bir de bu düşüşlerin sebebi ısınma olması muhtemel. ramde sorun yok. termal macun yenilediniz mi?
torkema61
kullanıcısına yanıt
Leptobu aldığımdan beri açmadım 3.yılı şuan yani macunu da değiştirmedim.Sanırım bi format temizleme ve macununu değiştirme zamanı çoktan geçti ama evde başka bilgisayar olmadığı için çok zorlanıyorum 1 yıldır vericem bilgisayarcıya.
flareTRF
kullanıcısına yanıt
bilgisayarcı her zaman risk. tavsiye etmem. yok mu tanıdığınız?
torkema61
kullanıcısına yanıt
Bi korkum da o bi bakıcam ram 4e düşmüş.Bİlgisayarcı tanıdık bulabilir miyim bilmiyorum ama bi şansımı denerim.
flareTRF
kullanıcısına yanıt
Neyse yardımın için teşekkür ederim.Artık vericez bi tanıdığa.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme