Şimdi Ara

puanzaya gore ham ve yerlestırme puanı arasındakı fark nedır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gırmek ıstedıgım bolum 335 330 puan cıvarı netlerımı gırıyorum ham 310 yerlestırme puanı 355 dıyo ben en son 2007 de gırmıstım sınava unutmusum sıstemı yerlestırme puanına mı bakıyoruz yanı osymnın acıkladıgı sınav sonuclarındakı en kucuk en buyuk puan denen puanda en kucuge gore gırmek ıstedıgım unıverıste 325 puanlı benım puanzadan baktıgıkm puan yerlestırme puanı 355 dıyo .rahat gırer mıyım okula sızce.bı de ben 1999 senesınde mezun oldum esıt agırlık bolumunden ortalamam 4.40 dı ozaman okul 3 .suydum.bızım okul dengesız adam yatagııdı ozamanlar sımdıde pek bı sey degısecegını zannetmıyorum.basarısız bı okuldur buyuk ıhtımal sızce benım aobp m kac cııvarıdırcevaplayanlara tesekuur ederım.hepımıze kolay gelsın

• güncel
  • ham puan sizin sınav sonucunda elde ettiğiniz puandır yerleştirme puanı sizin okul puanınızın eklenmiş halidir ve tercihinizi yerleştirme puanıyla yaparsın yani şuan için o puanla girmek istediğiniz yere rahatlıkla girebilirsiniz.Aobp 100 üzerinden ortalamayla hesaplanır 0.6 ile çarpılır yani ortalamanız 70 ise 70.06=42 puan gelir ham 310+42=352 olur mesela ve bu puanla tercih yaparsınız yeni sisteme göre okulun veya okulda kaçıncı olduğunuzun önemi yok direkt olarak aobpniz 0.6 ile çarpılır ve hesaplanır.Yani 4.4 ü ortalama olarak 100 üzerinden kaça tekabül ettiğini hesaplayıp 0.6 ile çarpabilirsiniz.
  • sagolasın kardesım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.