Şimdi Ara

puanlar n'olur gelin tartisalim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fene kolay diyenler hemen ciksin sizin goruslerinize saygim yok zaten.

matematik kolay diye tartisilabilir belki ama fene kolay diyen hicbir seyden anlamiyodur.

hedef ilk 1000di o yüzden biraz orayla kiyaslama yapicam.

simdi bu donemin diger donemlere nazaran daha basarisiz oldugu bi gercek. ygs puanlarin dusmesini gerektirecek kadar zor degildi bence. yuksek siralarda yaklasik 5 puanlik oynama vardi. matematik skru bazinda daha kolay olsa da sure sikintisi olmasi o 50 sorunun 75dk da cozulmemesi hepimizin malumuydu. 2012-2013 arasiyken zorluk sureyle bence 2013e dogru bi kayma vardi. geometri acik bir sekilde daha kolaydi. bunlari birlestirirsek 4 5 puanlık buradan bi yukselme olacaktir bence. fen ise hala dogru oldugunu sandiginiz sorular, sorular aciklanmadigi icin size dogru gelse de cok celiskili ve dusundurucuydu gecen seneyle bariz bi fark olacaktir bence buradan. organik kimya gecen sene 2 soru haricinde gule oynaya yapiliordu fakat, burada da ilginc sorular vardi onun disinds kimya kolaydi ancak organik bolumu herkese zor gelmistir herhalde? biyolojiye kolay diyenler ve zor diyenler var ama bence t gecen senenin aynisiydi. kolay da vardi sor da ezber de, tartışmali sorulsr gecen sene de vardi. bence bu bolum pek etki etmeyecektir.

benim görüşüm puanlar +-3 oynayacak siz ne diyosunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: -satürn

fene kolay diyenler hemen ciksin sizin goruslerinize saygim yok zaten.

matematik kolay diye tartisilabilir belki ama fene kolay diyen hicbir seyden anlamiyodur.

hedef ilk 1000di o yüzden biraz orayla kiyaslama yapicam.

simdi bu donemin diger donemlere nazaran daha basarisiz oldugu bi gercek. ygs puanlarin dusmesini gerektirecek kadar zor degildi bence. yuksek siralarda yaklasik 5 puanlik oynama vardi. matematik skru bazinda daha kolay olsa da sure sikintisi olmasi o 50 sorunun 75dk da cozulmemesi hepimizin malumuydu. 2012-2013 arasiyken zorluk sureyle bence 2013e dogru bi kayma vardi. geometri acik bir sekilde daha kolaydi. bunlari birlestirirsek 4 5 puanlık buradan bi yukselme olacaktir bence. fen ise hala dogru oldugunu sandiginiz sorular, sorular aciklanmadigi icin size dogru gelse de cok celiskili ve dusundurucuydu gecen seneyle bariz bi fark olacaktir bence buradan. organik kimya gecen sene 2 soru haricinde gule oynaya yapiliordu fakat, burada da ilginc sorular vardi onun disinds kimya kolaydi ancak organik bolumu herkese zor gelmistir herhalde? biyolojiye kolay diyenler ve zor diyenler var ama bence t gecen senenin aynisiydi. kolay da vardi sor da ezber de, tartışmali sorulsr gecen sene de vardi. bence bu bolum pek etki etmeyecektir.

benim görüşüm puanlar +-3 oynayacak siz ne diyosunuz?

düşer diye düşünüyorum, yükselirse de 3-5 puan yükselir.

ygs'de düştü zaten garanti
    lys-1 eşit desek veya 1-2 puan yükselse
    fen kesinlikle daha zordu burdan da düşer.

• Benim fikrim lys matematik süresine göre zordu , birçok insan ygs matematiğine zor dedi fakat ygs ye göre lys mat daha zordu , fen de çok çelişkiliydi puanların düşeceğini düşünüyorum fakat zaten ben düşmüşüm düşeceğim kadar puanlar düşse kaç yazar
  • Bu dönemin lys 1-2 de ne yaptığına bağlı. Ygs puanlarında düşme olması bu dönemin bir öncekine göre biraz başarısız olduğunu gösteriyor. Bence puanlar yükselebilir max. +10 kadar. Olur da düşme olursa veya değişmezse bunun başlıca nedeni bu dönem girenlerin ortalama başarısının daha düşük olması olacaktır.
  • Düşer bence. Sorular beni iki arada bir derede bıraktı. Geçen sene ki soruların cevapları daha netti sanki?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mèrt

Bu dönemin lys 1-2 de ne yaptığına bağlı. Ygs puanlarında düşme olması bu dönemin bir öncekine göre biraz başarısız olduğunu gösteriyor. Bence puanlar yükselebilir max. +10 kadar. Olur da düşme olursa veya değişmezse bunun başlıca nedeni bu dönem girenlerin ortalama başarısının daha düşük olması olacaktır.

donem basarisini bi kenars birakirsan +10 nasil elde ettin anlamadim?

• 2013 fizik testini çözen adam şu sınavın fizik bölümüne kolay diyorsa zaten trolldür, inanmayın.
    2013 e göre fiziği ve kimyası zordu, Biyolojiyi çözmedim bilmiyorum ama bı sınavın biyolojisi biraz geneldi yani okulda ders dinlemiş herkes rahat 20 net yapardı
    ama mesela o organik neydi öyle ya...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -satürn

quote:

Orijinalden alıntı: Mèrt

Bu dönemin lys 1-2 de ne yaptığına bağlı. Ygs puanlarında düşme olması bu dönemin bir öncekine göre biraz başarısız olduğunu gösteriyor. Bence puanlar yükselebilir max. +10 kadar. Olur da düşme olursa veya değişmezse bunun başlıca nedeni bu dönem girenlerin ortalama başarısının daha düşük olması olacaktır.

donem basarisini bi kenars birakirsan +10 nasil elde ettin anlamadim?

Geçen sene bariz bir şekilde lys1 düşürmüştü puanları. Ygs'yi de düşününce 10 olmasa bile 6-7 puan artması muhtemel. Bu sene geometri geçen seneye göre epey kolaydı, matematik ortalaması da bu sene artacaktır.

• http://sketchtoy.com/61746265 sayı doğrusunda gösterdim zorluğunu. gene olarak konuşuyorum, matematik için konuşsak ortaya biraz daha yakındı, ama fenle oralara çekti bence.
  • 100 defa yazdım yine yazayım.Buradakilerin çoğu troll.Bugün sınav sırasında optiklere baktım çoğu optiğinin yarısını bile doldurmamıştı.Bararı ortalaması her yıl düşüyor bu yılda düşecek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.