Şimdi Ara

puanlar düşecek diyoruzda şunu unutuyoruz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ösym puanları çan eğrisine göre hesaplıyor bu nedenle aynı nete geçen yıla göre daha fazla puan gelebilir bu nedenle puan sıralama düşüleri biraz azalır

mesela ygs puanım 440 ama puanza 434 diyor mesela ygs de 6 puan fazla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• zteska Z kullanıcısına yanıt
    puanzanın hem ygs hem lys motoru bozuk dostum onu ciddiye alma. zaten çan eğrisinin bize bir avantajı ya da dezavantajı olmaz çünkü herkese uygulanıyor. farkı yaratanlar zor derste yüksek net yapanlar olur, onun da etkisi 1-2 puan olur. bu sene de belirleyici ders geometri gibi
  • kıreyzii kullanıcısına yanıt
    puanza düzeldi parlak bir gelecektende hesapladım aynı inanmazsan geçen yıl ssleri var forumda gir bak

çan eğirisi ygsde 6 puan etkiledi en azından benim için

hangi dersten etkisi oldu sence sana ?
  • kıreyzii kullanıcısına yanıt
    matematikten ...

ama ilk 10 k için forumda ss lere baktım herkesin geçen yıla göre 5-6 puan daha fazla

• quote:

Orijinalden alıntı: zteska

ösym puanları çan eğrisine göre hesaplıyor bu nedenle aynı nete geçen yıla göre daha fazla puan gelebilir bu nedenle puan sıralama düşüleri biraz azalır

mesela ygs puanım 440 ama puanza 434 diyor mesela ygs de 6 puan fazla

Geçen yıla yakın olacağını düşünüyorum.
  • O ders icerinde cozup cozemedigin soruya gore bile degisiyor. Mesela edebitatta bir soru vardı edebiyati kadim diye bunu muhtemelen cogu kisi yanlis yapti. İşte bu gibi ayırt edici sorularin puan katsayilari cok farklı olmasada bir nebze etki ediyor. İşte o puan hesaplamaları ufak tefek oynar her zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • neyin

Puanza veya parlakbirgelecek'ten aldığımız sonuçlar geçen senenin sıralamasını veriyor ya. Bizim girdiğimiz sonuçları geçen seneye göre değerlendiriyor yani. Açıklanınca gelecek sıralamamız buna yakın olur tahminim. İlk 10k'da 1k oynayabilir diye düşünüyorum.
  • netleri aynen yazarsak mı yoksa sralamayı ayarlasak mı

• Puanlar 5-7 arası düşecek ygs etkisi çan eğrisi ve fen kolaylığı dahil

• Puanlara niye bu kadar taktınız arkadaşlar, sizde biliyorsunuzki siralama belirleyecek

Sıralamayı ayarlayıp yaptığımız daha mantıklı bence. Lysleri 2014'le aynı zorlukta alırsak tabi. Özellikle fene kolay diyen var ama ben hemen hemen aynı olduğunu düşünüyorum. Direk girdiğimle sıralamayı ayarlayıp girdiğim arasında benim sonucum için 2k fark var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.