Şimdi Ara

Puanım bu sene yine kırılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Ben 2016 yılında EK TERCİHLER zamanında tercih yapmıştım, erciyes üniversitesi gelmişti ama gitmemiştim. geçen sene de bu yüzden puanım kırıldı ve şuan başka bi üniversitedeyim. ama bu sene yks'ye yine gireceğim. bi kaç kişiden bu puan kırılma işinin 2 sene geçerli olduğunu, ondan sonra yine eskisi gibi tam puan alacağımı duydum. mesela geçen sene 40 alacağıma 20 puan aldım ve bu da 200 300 k geri attı beni yerleştirme sonrası. şimdi merak ettiğim bu sene sınava girip tercih yaptığımda da 40 puan mı gelecek yani tam puan mı alacağım, yoksa yine mi kırılacak ve 20 gelecek?

• Kısaca her sene tercih yapan kişinin obp puanı bir yıl kırılır bir yıl kırılmaz yani bu yıl senin obp puanın tam olarak hesaplanır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene benimde kırıldı bu sene Tam gelecek İçini ferah tut

• oh be, çok iyi oldu bu :) inanılmaz etkiliyo bu şey insanı. 200 300 k geri atıyordu. adamsınız beyler, eyvallah :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qacs

Kısaca her sene tercih yapan kişinin obp puanı bir yıl kırılır bir yıl kırılmaz yani bu yıl senin obp puanın tam olarak hesaplanır

sağol hocam, ben ek tercihler de yapmıştım tercihimi, eylül ayında yani temmuz da değil. bu bi fark oluşturmaz dimi ek tercihler de yapmakla normal zamanda tercih yapmak?
  • Dino Ortalani kullanıcısına yanıt
    baba sen naptın ya 200 - 300k atıyor dıyorsun da 1milyon falan olunca mı acaba merakımdan sordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sbüdentist7

baba sen naptın ya 200 - 300k atıyor dıyorsun da 1milyon falan olunca mı acaba merakımdan sordum

yok la, ne 1 milyonu . ygs 4'te 500 k'daydım, yerleştirme sonrası 730 k küsürlü bi şeylere attı. lysde de böyle attı hep.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dino Ortalani -- 5 Şubat 2018; 18:16:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tercih yapsak mı ki bu sene?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kırılanlar ne kadar attı ? Benimde kırık merak ediyorum sayısalım

• 220 k mf4 de 300 k yaptı kırık obp 62

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.