Şimdi Ara

PUANGO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • punago yks hesaplaması güncellenmiş gibi bakabilirmsiniz

• baya iyimser olmuş
  • Bana da bu sefer biraz fazla iyimser olmus gibi geldi.Onceki hali de cok kotumserdi.Eski halinde 16K gosterdigi netlere simdi 3K diyo.Bence bu islere cok takmayip derslere yogunlasmak en iyisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye 2. oturumun fkb sini ayırmışlar
  • Heavyen2 H kullanıcısına yanıt
    şu site sizce nasıl

https://www.puanlar.net/tyt-yks-puan-hesaplama/

• Eskisi daha çok motive ediyordu.
  • robertokim kullanıcısına yanıt
    o site intihar sebebi.
  • Aman diyim buna güvenmeyin.Kendinizi en kötüye hazırlayarak çalışın derslerinize.Geçen sene 2014 gibi gelecek diye beklerken 2016 sonuçlarından beter geldi nerdeyse.
    Şahsi görüşüm imkansız böyle gelmesi.Çok fazla iyimser olmuş.Ama önceki kadar kötümser de gelmeyeceğini düşünüyorum.Hayırlısı.
  • Niye bence oldukça iyi tahmin yapmışlar.
  • Neden hocam? Tesadüfen gördüm siteyi. İyi gibi geldi.

• böyle gelmesi imkansız

• bana biraz fazla kötümser geldi, tyt'si gayet güzel ama ayt için biraz fazla abartmışlar nedeni ise 2.oturumda bir tmci olarak 70 net yapınca dahi 13k geliyor ki bu bana çok absürt geliyor, tm dediğin (genelden bahsediyorum saldırmayın ) mat ve geo'su sıkıntılıdır ki aşırı fazla kasan tayfanın yapabileceği netle 13k demek bana gereğinden fazla saçma geliyor.
  • Hocam buna kötümser diyorsanız bundan önceki güncellenmemiş haline baktınız mı merak ediyorum

• hocam puango'dan bahsettiğinizi varsayarak cevap atıyorum yukarıdaki arkadaşlarla şu siteninhttps://www.puanlar.net/tyt-yks-puan-hesaplama/ biraz fazla kötümser olduğunu nedenini vs. anlatıyordum.

edit: puango'nun güncellenmemiş halini kötümser buluyordum ama motive oluyordum geçen sefer yazdığım netleri girince mutlu oluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-21B0EEEB6 -- 14 Ocak 2018; 22:26:4 >
  • Eskisinde ne yaparsam yapayim ilk 5 bin olmuyordu. Simdi 5'in dışına çıkmak için zorlamam lazım. Çok dengesiz, puangoya bakmak zaman kaybı

• Tm hakkında bilgim yok hocam nasıl olur vs. sayısalı baz aldım ben ona göre mantıklı.
  • Full'e yakin seyler yaziyorum hamda 10k diyor. Cok kotumser bu. Iyimser falan degil.

• bu nasıl iyimser oluyor ya?
    fulle yakın yazınca bile ilk 4k ya girilmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matterdome -- 15 Ocak 2018; 1:24:25 >
  • Gene değiştirmişler.

• Gecenkı ıle bunun ortası olur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.