Şimdi Ara

Puan Tutuyor Sıralama Olmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar puanım 357 sıralamam 63 bin istediğim yerin puanı da aynı şekilde 357 ancak sıralaması 61 bin küsur. Sizce burası olur mu? Tercih yaparken hangi puan aralığına bakmam sağlıklı olur sizce?

• bende de buna benzer bir durum var.
  • Rahat gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde 356 puanım 65k sıralamam var. istediğim bölüm 356 ama sıralaması 62k. Aynı durum.Uzman bir kişi bu durumu değerlendirebilir mi?
  • Up up çok önemli aynı şekilde benimde var bu ya !
  • Abi baya kişi muzdarip sanırım aynı dertten böyle baya fikir alsak fena olmaz yardım lütfen : )
  • arkadaşlar mfyim sıralamam 81.529 80.400 lük yere girme şansın nedir lütfen yardım seneye kalırsam aileme ciddi bir maddi yüküm olacak durumumuz cok iyi değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: RahimSterlingg

arkadaşlar mfyim sıralamam 81.529 80.400 lük yere girme şansın nedir lütfen yardım seneye kalırsam aileme ciddi bir maddi yüküm olacak durumumuz cok iyi değil

kardesım tutma olasılığı var ilk tercihine yazarsan gelir fazla bir sıralama farkı yok 1 bin kisi gelebilir.
  • RahimSterlingg R kullanıcısına yanıt
    sizin rahat gelir ben hesapladım 1.5k 2k bi oynama olacak 75binde sizin gelir ya benim 75k makine 1. öğretim istediğim yer 72k gelir mi

• direk sıralamaya bakın puan önemli değil. ama 3k çok bi fark değil tutabilir
  • arz-ı hal kullanıcısına yanıt
    hocam normalde hesapladımgımda geliyor yeni açılan fakülte öğretmenlik filan ama kapatılan 2. öğretim ve mf4 de ki 70 Kontenjan düşüsü canımi sıkıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Soldan Saga 8. Parmak

sizin rahat gelir ben hesapladım 1.5k 2k bi oynama olacak 75binde sizin gelir ya benim 75k makine 1. öğretim istediğim yer 72k gelir mi

Cok sagol kardesim

• quote:

Orijinalden alıntı: Soldan Saga 8. Parmak

hocam normalde hesapladımgımda geliyor yeni açılan fakülte öğretmenlik filan ama kapatılan 2. öğretim ve mf4 de ki 70 Kontenjan düşüsü canımi sıkıyor

dediğim gibi puanın hiç bir önemi yok önemli olan sıralama. ben sonuçlar açıklandıktan 2 gün sonra puanıma baktım hani :D aklımdan bile çıkmış
  • arz-ı hal kullanıcısına yanıt
    size katılmamak elde değil bende sıralamaya göre tercih yapcam ama arz talep meselesi :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.