Şimdi Ara

Puan Kullanılabilen Alışveriş Siteleri(Bonus, World, Maxipuan, Paraf, Nakitpuan, Parapuan) (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.721
Cevap
582
Favori
1.401.451
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • finansbank ile puan kullanımı internet üzerinden nereler var? collezione de de kullanamadım 25tl puanım vardı. yardımcı olabilirmisiniz yarın son gün yoksa gidicek puanlar
  • World puan opette kullanılıyormu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • finansbank puanları nette nerde kullanılıyor arkadaşlar acilll
  • Karfurda Hsbc dışındaki bütun bankaların puanları kullanılabiliyormuş. Mesela 2-3 kartinizdaki puanı aynı anda kullanabiliyorsunuz. Ben cok memnun kaldım bu uygulamadan. Su Hsbc puanları da kullanabilsek ya...

• hsbc teknosa.com da kullanılıyormuş nasıl oluyor? ödeme işleminde puan kullan kısmı çıkıyor kullan diyorum sonra ileri gitmiyor, bilen yok mu?
  • Takip
  • Bugun Real'de sordum, Paraf geçmiyor :(

Paraf paralari kullanan arkadaşlar, nerelerde kullaniyorsunuz acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: karaytu1

finansbank ile puan kullanımı internet üzerinden nereler var? collezione de de kullanamadım 25tl puanım vardı. yardımcı olabilirmisiniz yarın son gün yoksa gidicek puanlar

şok market ve carfoursa

• Güzel konu ancak normal magazalarida eklersek daha iyi olur.

Bilenler cevaplarsa sevinirim.

World puanları Bauhaus ve pratiker magazalarında kullanabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: by-cansuyu

müşteri hizmetlerini aradım şu an için hiç bir online alışveriş siteside paraf kullanılmıyor

• merhabalar

12 13 tane farklı kartta 10 tl ile 150 tl arası surelı sureklı puanlarım oluyor bunları en kolay nerden paraya cevırebılrım

benzınlıkler oluyor ama kart kampanyaları ile benzınde % 15 e ve daha falza indiirmli aldııgm oluyor

hörnegin hızlı aldan parca parca puan cekıp altın alabılir mıyım ?
  • Herhalde sorumun cevabı en net burada verilir ;

arkadaşımın world kartı ile hb den alış veriş yaptım , bu alışverişten 75 tl puan kazandım karta yüklenmiş fakat kartta 65 tl daha puan var , ( bu 75 tl puan zamanlı bu ayın 17 sinde kullanmazsam silinecek ) şimdi 75 tl puanı harcasam ayın 17'sinde 65 tl puanı geri almasından korkuyorum . böyle bir şekilde kullanan tecrübesi olan varmı . teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: poman

Herhalde sorumun cevabı en net burada verilir ;

arkadaşımın world kartı ile hb den alış veriş yaptım , bu alışverişten 75 tl puan kazandım karta yüklenmiş fakat kartta 65 tl daha puan var , ( bu 75 tl puan zamanlı bu ayın 17 sinde kullanmazsam silinecek ) şimdi 75 tl puanı harcasam ayın 17'sinde 65 tl puanı geri almasından korkuyorum . böyle bir şekilde kullanan tecrübesi olan varmı . teşekkürler

75tl puanı kullanın yani süreli olanı . diğer 65 tl puanınızı geri alamazlar . 65tl puan süresiz puanınız. tecrübeyle sabittir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacanga

quote:

Orijinalden alıntı: poman

Herhalde sorumun cevabı en net burada verilir ;

75tl puanı kullanın yani süreli olanı . diğer 65 tl puanınızı geri alamazlar . 65tl puan süresiz puanınız. tecrübeyle sabittir.

teşekkürler cavabın için . arkadaşım puan biriktiyormuş harcamak istemiyor . kar yapalım derken cepten adamn puanları vermeyelim dedim . Tecrübeyle sabit olması iyi olmuş .

• Maxipuan ile alışveriş yapabileceğim markafoni tarzında site var mı? Hepsiburada ürün çeşitliliği az ve pahalı.
  • konuyu açan arkadaştan Allah razı olsun aylarca kullanamadığım bütün poslarda sıfır gözüken ama kartta biriken asyacard puanlarını hızlıal da kullandım..
  • paraf puanlarınızı damat, colins ve tekzende kulanabilirsiniz, ben oralarda kulandım.
  • hepsiburada.com dan aldığım mesaj
    Merhaba,

Siparişlerinizi oluştururken, bazı kredi kartlarınızla sadece puanlarınız ile alışveriş yapabilmekte, bazı kredi kartlarınızla ise de bir kısmını puanlarınızla,geri kalan tutarı da kartınızdan ödeyerek alışveriş yapabilme imkanınız bulunmaktadır.

Sitemizde Sadece Puanlarınızla ya da Bir Kısmını Puanlarınız, Geri Kalan Tutarı Kredi Kartınızla alışveriş yapabileceğiniz kredi kartlarımız:

Bonus Kart : Kredi kartı ve puanlarınızı tek siparişte birlikte kullanabilirsiniz.

İdeal Kart : Sadece puanlarınızla ya da sadece kredi kartınız ile ödeme yapabilirsiniz. Puan + Kredi Kartınızı tek bir siparişte birlite kullanamamaktasınız.

Card Finans : Puan kullanımı bulunmamaktadır

HSBC Advantage : Sadece puanlarınızla ya da sadece kredi kartınız ile ödeme yapabilirsiniz. Puan + Kredi Kartınızı tek bir siparişte birlite kullanamamaktasınız.

WorldCard: Sadece puanlarınızla ya da sadece kredi kartınız ile ödeme yapabilirsiniz. Puan + Kredi Kartınızı tek bir siparişte birlite kullanamamaktasınız.

Maxsimum Kart : Sadece puanlarınızla ya da sadece kredi kartınız ile ödeme yapabilirsiniz. Puan + Kredi Kartınızı tek bir siparişte birlite kullanamamaktasınız.

Axess Kart : Puan kullanılamamaktadır.

Bank Asya:Kredi kartı ve puanlarınızı tek siparişte birlikte kullanabilirsiniz

Firmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla.

Hepsiburada.com
    Müşteri Hizmetleri Ekibi

• Card finans e bebek.com kullaniliyor

• ParafPuan'ın sorduğumda geçmediği yerler:

Bauhaus
    Kipa
    Journey
    Opet

Şu ana kadar geçen bir yer rastlamadım...
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.