Şimdi Ara

Puan Kullanılabilen Alışveriş Siteleri(Bonus, World, Maxipuan, Paraf, Nakitpuan, Parapuan) (208. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.721
Cevap
582
Favori
1.401.203
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçenlerde bime gittim. baktım poslar değişmiş, sordum bonus ziraat maximum puanları kullanılabiliyormuş artık
  • Beyler Maximum puan nerede geçer?
    Opet
    N11
    Hepsiburada
    Bu gibi yerlerden ya ürün almam lazım yada benzin bilgisi olan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu an gittigidiyor ve n11 garanti bonus için puan kullandırmıyor.
    hepsiburada da sorun yok.
  • Worldpuan kullanabileceğim bir site bulamadım şuan, deneyen var mı ?
    Markette mi kullanalım artık ?
  • hepsiburada

Sitemizden yapacağınız alışverişlerde Bonus ve Axess chip paralarınızı limit sınırlaması olmaksızın kullanabilirsiniz.

n11

Banka Puan kullanımı var mı? Puan+Para birlikte işlem yapabilir miyim? İade süreci
    AKBANK Evet Evet İade,oline olarak kredi kartına yapılabilmektedir.
    FİNANSBANK Evet Hayır Bu bankaya ait kredi kartlarına puan ve para işlemi yapılamamaktadır.
    GARANTİ BANKASI Evet Evet İade, online olarak kredi kartına yapılabilmektedir.
    HALKBANK Evet Hayır Bu bankaya ait kredi kartlarına puan ve para işlemi yapılamamaktadır.
    İŞ BANKASI Hayır Hayır Bu bankaya ait kredi kartı puanları kullanılamamaktadır.
    YAPI KREDİ Hayır Hayır Bu bankaya ait kredi kartı puanları kullanılamamaktadır.
    ZİRAAT BANKASI Hayır Hayır Bu bankaya ait kredi kartı puanları kullanılamamaktadır.
    DEBIT KART Evet Hayır Axess, Wings ve Bonus hariç debit (ATM) kartlara puan kullandırımı yapılamamaktadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: burak335

hepsiburada

Sitemizden yapacağınız alışverişlerde Bonus ve Axess chip paralarınızı limit sınırlaması olmaksızın kullanabilirsiniz.

n11

Banka Puan kullanımı var mı? Puan+Para birlikte işlem yapabilir miyim? İade süreci
    AKBANK Evet Evet İade,oline olarak kredi kartına yapılabilmektedir.
    FİNANSBANK Evet Hayır Bu bankaya ait kredi kartlarına puan ve para işlemi yapılamamaktadır.
    GARANTİ BANKASI Evet Evet İade, online olarak kredi kartına yapılabilmektedir.
    HALKBANK Evet Hayır Bu bankaya ait kredi kartlarına puan ve para işlemi yapılamamaktadır.
    İŞ BANKASI Hayır Hayır Bu bankaya ait kredi kartı puanları kullanılamamaktadır.
    YAPI KREDİ Hayır Hayır Bu bankaya ait kredi kartı puanları kullanılamamaktadır.
    ZİRAAT BANKASI Hayır Hayır Bu bankaya ait kredi kartı puanları kullanılamamaktadır.
    DEBIT KART Evet Hayır Axess, Wings ve Bonus hariç debit (ATM) kartlara puan kullandırımı yapılamamaktadır.
    yapıkredi puanlarını kullanamayacaksak ne işe yarıyor o zaman?

• N11 den geçen puan kazandım maxipuan harcayamadım hiçbiryerde çok saçma bişey yapmışlar

• Zendagi Migzara kullanıcısına yanıt
    Merhaba, BKM Express i bugün aradım. Sistemlerinde sadece yapı kredi kredi kartlarının puanları kullanılabiliyormuş, BKM Express de deneyebilirsin.

Ben de paraf puan kullanacak bir web sitesi arıyorum...
  • BKM Ekspress de deneme yapabilir misin.
  • emreuguz kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgilendirme için, 2 gün sonra deneyeceğim, şuan puanım yok. Bir öncekini A101de kullandım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar.
    Yapı kredi world puanım 820 civarında

Gitti gidiyor dan ürün buldum almayi düşünüyorum nasıl alabilirim.

Bugün acil yapmam. Gerek

• Kardeşim BKM Eksress üzerinden almayı denemelisin. Gittigidyor da ödeme seçeneklerinde var. BKM de sadece Word puan kullanılıyormuş. Müşteri hizmetleri söyledi..
  • emreuguz kullanıcısına yanıt
    Avansas sitesinde denedim ama worldpuan görmedi, sanırım normal şartlarda worldpuan kullanılıyorsa sitede bkm ile de kullanılabiliyor, ayrıca bkm ek bir güzellik yapmıyor görünüşe göre.

Bkm'den alıntı " BKM Express ile yaptığınız alışverişlerde Bankanızın belirlediği oranda ödül/puan kazanmaya devam edersiniz. BKM Express'e kayıtlı kartınızda yüklü puanlarınızı, puan kullanımını destekleyen işyerlerinde kullanabilirsiniz. "

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TLCard'taki puanları nerede kullanabiliriz?
    GittiGidiyor da BKM ile denedim görmüyor puanları

• axess puanı hangi marketlerde geçiyor acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Multe

axess puanı hangi marketlerde geçiyor acaba
    Migros, Carrefour, Şok, bazı Bimler... Boyner vs.

Yeni mesaj atmayayım paraftan sıkıntılar çekiyorum puan kullanacak site bulamadım bilen var mı ? N11 olmuyor çünkü puan+para ödemesi yok gözüküyor.
  • Dostlar cardfinans para puan geçen internet sitesi var mi ? Ootmatik ödeme talimatindan puan geldi ama hiçbir yerde geçmiyor bilen var mı acaba ?

• bugün kartıma yatan maxipuan'ı migrosta kullanmak istedim, ortak cihaz olmasına rağmen kullanılabilir puan 0 olarak görünüyordu. ben de karttan alışverişi yaptım, işbank ve migrosu aradım fakat ikisi de birbirine attı suçu. (puan için hem bankadan mesaj geldi hem de fişte gözüküyor.)

sanalmarkette maxipuan kullanımı mümkün mü? ödeme ekranında kredi kartı bilgilerini yazıyorum fakat puan kullanımına dair bir kısım göremedim.
  • boynerin sitesinde deniz bonusu kullanabilirmiyiz ?
  • Card finans puani gecen herhangi bir site var mi ?

• 
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.