Şimdi Ara

PUAN KESİNTİSİ OLUR MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben gecen seneye üniversitede hazırlık okudum ama gecemedim bu sene 2015te ygs ye birdaha giricem puan kesintisi olur mu?

• Hayır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealPlayer09

Hayır

Ama lise diplomam üniversitede yani kaydimi aldirmadim nolur nolmaz diye kesinti olmuyor dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: doctor34!

quote:

Orijinalden alıntı: RealPlayer09

Hayır

Ama lise diplomam üniversitede yani kaydimi aldirmadim nolur nolmaz diye kesinti olmuyor dimi?

Benim bildiğim olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir yeri kazanıp o sene tekrar girersen puanın kesilir.Hazırlık filan olması önemli değil kayıt yaptırıp yaptırmaman bile önemli değil kazanman yetiyor puan kesintisi için
    eğer 1 yıl bekleyip girersen puan kesintisi olmuyor okul puanın eski haline döndürülüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: fa362

Bir yeri kazanıp o sene tekrar girersen puanın kesilir.Hazırlık filan olması önemli değil kayıt yaptırıp yaptırmaman bile önemli değil kazanman yetiyor puan kesintisi için
    eğer 1 yıl bekleyip girersen puan kesintisi olmuyor okul puanın eski haline döndürülüyor

2013te kazandım 2014te okudum 2015te tekrar sinava giricem yani gecen sene üniversite sinavina girdim yani 2014te ama tercih yapmadim yani zaten bu sene kesildi puanim seneye kesilmez dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: doctor34!

quote:

Orijinalden alıntı: fa362

Bir yeri kazanıp o sene tekrar girersen puanın kesilir.Hazırlık filan olması önemli değil kayıt yaptırıp yaptırmaman bile önemli değil kazanman yetiyor puan kesintisi için

2013te kazandım 2014te okudum 2015te tekrar sinava giricem yani gecen sene üniversite sinavina girdim yani 2014te ama tercih yapmadim yani zaten bu sene kesildi puanim seneye kesilmez dimi?

2013 te sınava girdin kazandın 2014 te'de girdin ama tercih yapmadın doğru anladım mı şimdi 2015 te gireceksin sınava ? eğer böyleyse sorun yok puanın kesilmeyecek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tusta 55 puan yapmak zor mu
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.