Şimdi Ara

Puan Hesaplamadaki Gariplik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar yks puan hesaplama sitelerine bu aralar sürekli bakıyorum. Deneme netlerimle tahmini kaç k girebilirim vb diye fakat dikkatimi bir şey çekti. Örneğin bir puan hesaplama sitesinde netleri yazınca 10k gösteriyor, aynı netleri başka siteye girince 8k oluyor, yine başka bir sitede 7k başka bir sitede ise 6k civarına düşüyor. Bu siteler biraz daha iyi veya biraz daha kötü falan mı gösteriyor kendi çaplarında yoksa hesaplamada farklı bir şey mi kullanıyorlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canxx01 -- 8 Mayıs 2022; 0:5:2 >

• valla 1k max oynar da o kadar oynuyorsa bi sıkıntı vardır ya hocam

• heroin father kullanıcısına yanıt

Bana da bu kadar oynaması garip geldi, ama asıl olay her sitenin farklı bir değer göstermesi. Ders katsayısı belli, standart sapmalar belli, kaç puan kaç k o da belli ama böyle bir gariplik var. Hangisini baz almak doğru olur bilemiyorum.

• ertan sinan şahin'in sitesi güvenilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hocam sanırım ösym'nin yayınladıgı verileri nasıl analiz ettiklerinden dolayı öyle bi fark oluşuyor, benhttps://vepuan.com/ üzerinden bakıyorum. her hangi bir sorun yaşamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O siteyi de denemiştim, en mantıklı sonucu verdiğini düşünmüştüm oradan bakmaya devam edeyim.

• simityayınları kullanıcısına yanıt

O da yukarıdaki siteyle baya benzer bir sonuç verdi, ikisini de kullanacağım sağolun hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vepuan en iyisi şuanda, MSÜ sonuçlarımdan birini 1 kişi saparak diğerini 7 kişi saparak gösterdi

• 2021 sıralamasına göre mi 7k hocam.

• ÖSYM sitesinde ne yazıyor? O önemli

• 2019 hocam. 2021 içinde çok fark yok, yine 1-2k ya yakın oynuyor.

• Esş nin sitesinde milimine kadar doğru hesaplar güvenebilirsiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.