Şimdi Ara

PTTCELL [Ana Konu] (579. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.569
Cevap
159
Favori
595.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
16 oy
Sayfa: önceki 1...289...576577578579
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhabalar. Ben de PTTCell Heryerde 20 GB tarifesini kullanıyorum. Taahhüt 26 Ekim 2026 tarihinde bitecek. Daha önce uzun bir süre kampanyalar kısmında 210 ₺ vardı ama artık göremiyorum. Onun yerine dakikası ve interneti daha yüksek olup yüksek tutarlı tarifeler var. Sizce son güne kadar beklemeli miyim yoksa farklı GSM operatörlerine yavaştan bakmalı mıyım? Son 1-2 ay kala veya 30 gün kala daha iyi teklifler gelir mi acaba? Tecrübelerini ve görüşlerini paylaşacak olan forumdaşlara şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperburaksenturk -- 20 Ağustos 2026; 21:4:47 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • alperburaksenturk kullanıcısına yanıt
    PTTCELL [Ana Konu]

29 temmuzda en düşük bu teklif görünüyordu. Taahhüt 26 Ekimde bitecek sizinle aynı zamanda. son aylara gelince bakarız derken üstteki teklif gitmiş bunlar gelmiş.

PTTCELL [Ana Konu]

284tl olana geçebilirim bu ayın 27sinde eğer halen devam ederse.. Diğer operatörlere baktım daha uyguna geçiş teklifi göremedim.

PTTCELL [Ana Konu]

284tl vergi dahil mi oluyor?

Geçiş öncesinde MH arayıp önceki teklifi de sorasım var, belki de başka teklif sunarlar. Deneyen var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ebrar21 E kullanıcısına yanıt
    TKÜ hariç

BİR MİLLET İKİ DEVLET. TÜRKİYE - AZERBAYCAN 🇦🇿🇹🇷
  • Ebrar21 E kullanıcısına yanıt

2000 dakika çok gereksiz bir de maalesef. Yeni teklifler gerek fiyat olarak gerek önceki kullanımlardaki haklara göre mantıklı değil. Son güne kadar beklemek mi gerekiyor bilemiyorum. Benzer durumda olup bekleyince daha iyi teklifler gelenler olup olmadığını merak ediyorum.

ben de aynı durumdayım. belirttiğin teklifin aynısı bende de var. bu gece geçebilirim. siz araştırdınız mı daha avantajlı/uygun paketler var mı diğer operatörlerde. bu tekliften başka geçilebilecek bulamadım ben

ben biraz önce teklifi kabul ettim. başka uygun yer yok. bence siz de kabul edin bir an önce.

pttcell i arasanız da başka teklif vermiyorlar. ben aradım, uygulamadaki tekliflerden başka teklif veremiyoruz, dedi. başkalarına da aynı şeyleri söylemişler.

teklifi kabul ettim şimdi.

Aradım daha düşük internetli paket sordum ama uygulamada görüneni söyledi sadece. Geçiş yaptım ben de az önce. Yeni paket için de taahhüt mesajı geldi. 311 tl vergi dahil güncel fatura kısmında yazan miktar.

Önceki taahhütleri hep sonuna kadar bitmesini beklerdim, mevcut müşteri olunca hep kazık fiyatlar çıkardı uygulamadan. ben de geçiş için yeni tarife arayışına girerdim. Bir de taahütün son günü bekle gelsin, onun stresi bir yandan.. ilk defa kafam rahat oldu, uygulamadaki teklif cazip geldi bugünkü şartlara göre. Pttcel şuan yeni müşteriye daha yüksek fiyat çıkarıyor. 2 ay boyunca yine de takip edeceğim düşük paket gelecek mi diğer operatörlerden. Çünkü sıcak fırsatlar müdavimi olmak bunu gerektirir.sonrasında daha uygunu çıkmaz inşallah. Oh be iyi ki geçiş yapmışım demeyi bekliyorum. Çıkarsa da artık yapacak bişey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebrar21 -- 27 Ağustos 2026; 11:47:11 >

• 
Sayfa: önceki 1...289...576577578579
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.