Şimdi Ara

Ptt yurtdışı kargo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurtdışından gelen ürünleri adrese getirdiğinde, kimseyi bulamazsa kapıya not falan bırakıyorlar mı ? Ürün şubeye mi gidiyor nasıl oluyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Masdera

Yurtdışından gelen ürünleri adrese getirdiğinde, kimseyi bulamazsa kapıya not falan bırakıyorlar mı ? Ürün şubeye mi gidiyor nasıl oluyor ?

Kargon kayıtlıysa kapına not bırakılır, 1 hafta şubede bekler. Eğer kayıtsızsa geçmiş olsun. Ben doğalgaz sayacının üstüne koyan bile gördüm. Kayıtsız kargolar komşuya verilebiliyor, kapının önüne koyulup gidilebiliyor. Eğer evde yoksan kayıtsız kargoyu geldiğinde bulman zor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zwickau -- 12 Aralık 2012; 10:19:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WorldGrooveMove

quote:

Yurtdışından gelen ürünleri adrese getirdiğinde, kimseyi bulamazsa kapıya not falan bırakıyorlar mı ? Ürün şubeye mi gidiyor nasıl oluyor ?

Kargon kayıtlıysa kapına not bırakılır, 1 hafta şubede bekler. Eğer kayıtsızsa geçmiş olsun. Ben doğalgaz sayacının üstüne koyan bile gördüm. Kayıtsız kargolar komşuya verilebiliyor, kapının önüne koyulup gidilebiliyor. Eğer evde yoksan kayıtsız kargoyu geldiğinde bulman zor olabilir.

Ps3 kolu gelicek koca paket kapiya mi birakicaklar ya. Aninda gider o abi. Takip numaram yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Masdera -- 12 Aralık 2012; 10:23:31 >
  • quote:

quote:

quote:

Ps3 kolu gelicek koca paket kapiya mi birakicaklar ya. Aninda gider o abi. Takip numaram yok

Allah yardımcın olsun Apt.da oturuyorsan direk merdivene bırakıp gidenler bile yer yer çıkıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayyaş Pilot

quote:

quote:

quote:

Allah yardımcın olsun Apt.da oturuyorsan direk merdivene bırakıp gidenler bile yer yer çıkıyor

Apartmanda sadece biz variz suan bina yeni oldugu icin. Ciktim simdi baktimda iceride disarida bir sey yok. Eger gelip kapiya birakicak olsa, dolapli dogalgaz vanasi ve zeminde ki dogalgaz kutusunun ustu var tam giriste. Cok goz onu bi yer degil birinib gormesi icin bahceye girmesi lazim. Subeye falan sorsam bir sey cikar mi ? Yada focalpfice a mesaj atsam

• Beyler kesin kapiya mi birakiyor yani ? Gunu gecti cunku 50 tl toplam urun aldim. 1-2 daha bekleyip mail aticam urun elime ulasmadi diye. Keske takip numarasi alsaydim. Onceki alisverisimde lazim olmadi diye almadim, simdi bin pisman oldum

• Yurt dışından gelen kargoyla durumu aşağıdaki gibi daha önce gelen kargolarım Arnavutköy e uğramamıştı takılma durumumu var

GÖNDERİNİN HAREKETLERİ
    SIRA TARİH SAAT İŞLEM TÜRÜ AÇIKLAMA İŞLEMİ YAPAN
    PTT İŞYERİ/ŞUBE iLÇE İL
    1 28/07/2017 13:39:00 Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) The item was forwarded to the destination country (Otb)
    -
    - Netherlands (the) (Yurt Disi)
    2 30/07/2017 14:55:00 Gonderi yurtdisina sevk edildi Send item abroad (EDI-received)
    -
    - Netherlands (the) (Yurt Disi)
    3 05/08/2017 13:35:40 Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi Receive item at office of exchange (Inb)
    -
    - Turkey
    4 05/08/2017 16:35:33 Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen) Send item to customs (Inb)
    -
    - Turkey
    5 05/08/2017 16:35:33 PTT İşyerine Girdi Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı
    İST.ULUSLARARASI PİM
    İST.ULUSLARARASI PİM
    BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
    6 07/08/2017 20:17:21 PTT İşyerinden Çıktı PTT İşyerine Sevk Edildi
    İST.ULUSLARARASI PİM
    İST.ULUSLARARASI PİM
    BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
    7 07/08/2017 21:28:37 PTT İşyerine Girdi Posta Teslim Bordrosu Mübadele Servisine Geldi
    İSTANBUL AVPİM
    İSTANBUL AVPİM
    ARNAVUTKÖY İSTANBUL(AVR)
    8 08/08/2017 22:44:12 PTT İşyerine Sevk Edildi
    İSTANBUL AVPİM
    İSTANBUL AVPİM
    ARNAVUTKÖY İSTANBUL(AVR)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.