Bildirim
Ptt para gönderme yaş sınırı var mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çok sıkıntı çıkmaz tamamen ordaki elemanın insafına kalmış birşey
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
atmden yatirdim ben gecen 2lira kesti 200 lirada tc falanda giriliyor ama sana kucuksun diye uyaracak degil heralde makina
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN"
-
Ben her para çektiğimde görevli "bak 18ini doldurmamışsın bu seferlik veriyorum ama, bi dahakine vermem" diyor :D
Not: 18ime bir kaç gün kaldı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ En iyi kontrol şekli, kökünden kandırıldığında ve kurallar dikte edildiğinde, özgür olduğunu düşünmendir.
Diktatörlüğün bir şekli, bir hapishane hücresinde olmaktır; parmaklıkları görebilir, onlara dokunabilirsin.
Diğer bir şekli ise, yine bir hapishane hücresinde oturursun ama parmaklıkları göremezsin, böylece özgür olduğunu düşünürsün... -
Kuzenin 18'ine daha çok var görevli veremem derse ne yapması gerekir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Hyosung GT250r
Suzuki Gsx-R 600 -
Hehe , bizde 13 14 yaşındayken metin2 de az T çekmezdik. Sıkıntı yok yani ptt de
_____________________________ Ne güzel sözdür ; Sanırım tanışıp, sevişip, ayrılacağız seninle..(Xperiaya Olan Aşkımdan Yazmadım !!!!!!!!!!!!!! :@)

Xperia™ Z
-
quote:
Orijinalden alıntı: LightningRaven
Hehe , bizde 13 14 yaşındayken metin2 de az T çekmezdik. Sıkıntı yok yani ptt de
t çekerken para alıyormuydunn gönderyormuydun?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Hyosung GT250r
Suzuki Gsx-R 600 -
quote:
Orijinalden alıntı: sevilesi adam
quote:
Orijinalden alıntı: LightningRaven
t çekerken para alıyormuydunn gönderyormuydun?
Yahu para gönderiyorduk. Kredi kartımız yok diye k ile başlayan bir satış firması vardı. PTT ile ödeme yapıyorduk. Havale gibisinden alıyorduk kagıdı doldur ver parayı yolla.
_____________________________ Ne güzel sözdür ; Sanırım tanışıp, sevişip, ayrılacağız seninle..(Xperiaya Olan Aşkımdan Yazmadım !!!!!!!!!!!!!! :@)

Xperia™ Z
-
Hocam konuyu okuduysan para almıyacağım göndereceğim parayı alacak kişi 18 yaş altında
Suzuki Gsx-R 600 -
quote:
Orijinalden alıntı: akütakemiluyş
atmden yatirdim ben gecen 2lira kesti 200 lirada tc falanda giriliyor ama sana kucuksun diye uyaracak degil heralde makina
Küçüksün diye uyarıyor harbi harbi benim little kuzen yatıramamıştı.
- yeni aldığım lens gözüme batıyor
- aynı gün iptal edilen ürünün para iadesi
- kennedy caddesi ismi neden verildi
- her ameliyatta sonda takılır mı
- yüz felci geçirenler kadınlar kulübü
- çay bardağı emojisi
- telegram indirim kanalları
- para sayma makinesi bim
- guinness rekorlar kitabı oku
- penis nakli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler