Şimdi Ara

PTT KARGOMU BAŞKASINA TESLİM ETMİŞ! YARDIM LÜTFEN.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iki aydır Çin'den kargo bekliyordum. Dedim gelmeyecek herhalde. Sonra takip numarası varmış ilk fark etmemiştim. Ptt nin sitesine girip baktım. Geçen hafta teslim edilmiş görünüyor. Akşam bakkala sordum (Arada ona bırakıyorlar) yok ben almadım dedi. Sonra PTT müşteri hizmetlerini aradım. Teslim alan kişiye "Bayrak" yazmışlar sadece. Dedim ben kargoyu almadım. Şikayet etmek istiyorum. Şikayet kaydı oluşturdular ama geri dönüş de olmadı iki gündür. Sizce burdan bişey çıkar mı yoksa soğuk su mu içiyim.

Edit: Şikayet üzerine geri dönüş oldu. Söylediklerine göre Yurt dışından gönderilen koddan aynı anda başka bi müşteri içinde göndermişler. O yüzden aynı numaraya sahip diğer kişi benim kargomu almış. Saçma sapan bi bahane. Bildiğiniz beni kandırmaya çalıştılar. Alanın adı soy adı yok. Sadece bayrak yazıyor. Anlaşılan benim kargoyu hiç etmişler. Bakalım bugün müdürleri gelince arayacaklarmış beni. Yine aynı bahaneleri söylerlerse bimere, cimere şikayet edeceğim. Kimseye yedirmem ben paramı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockandemir84 -- 15 Nisan 2019; 10:23:10 >

• çıkar. teslim edilen kişi yerinde isminiz yoksa her türlü paranızı geri alırsınız. Bayrak sizin isminiz mi
  • Banada mng baskasinin kargosunu getirdi bende uykudan kalktigim icin ayikmadim ucretini odedim 15₺ ten satsam kar yapiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    yok değil. Bayrak diye kimse yok bakkalada sordum oda tanımıyor böyle bi ismi
  • Ebedi Dumura Uğratıcı kullanıcısına yanıt
    valla ben 150 tl ödedim ürüne. 2 ay da boşa bekledim. Ne olacak şimdi hem zamandan oldum hem de paradan.
  • rockandemir84 kullanıcısına yanıt
    tamam, siz değilseniz bakkal sahibinin adı bayrak olsa dahi önemi yok. benim ürünüm bana teslim edilmedi diyerek, o Bayrak isimli şahsa verildiğine dair sayfayı çıktı alarak önce PTT'ye, olmazsa tüketici hakem heyetine giderek şikayetçi olabilirsiniz.
  • Hocam bayrağı yemişsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tehdit Maili Aldım Yardım Edin
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kargo neydi hocam cinsel icerikli bir urunmü?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    Özel hayata girdi bu Redbull bey. Umarım değildir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Takipli kargolar kimliğe bakılmadan ve imza attırılmadan verilmiyor.
    Tabi küçük bir yerde oturuyorsanız pek önemsemiyor ama her türlü hakkınızı alırsınız PTT'yi şikayet edip.
    Etrafta bayrak falan varmı belki size küçük bir sürpriz yapmak istemişlerdir.

• iCrush kullanıcısına yanıt
    istanbulun göbeğinde oturuyorum. Bayrak isimli veya soy isimli kimse yok. Ama hala arayan olmadı PTT den. yani şikayet edebileceğim başka neresi var.
  • rockandemir84 kullanıcısına yanıt
    Tüketici haklarına gidin hocam direk PTT ile başınızı ağrıtmayın.
    Thh den sonra isterseniz sürekli mh yi arayıp uğraşarak çözebilirsiniz belki

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.