Bildirim
ptt kargom nerde yardımcı olurmusunuz?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Marrusia
quote:
Orijinalden alıntı: help21
arkadaşlar ptt'den sorgulayınca bu çıkıyor sözde türkçe yazıyor ama ben anlamadım ürün geri mi gönderilmiş? 17 dolarlık birşey almıştım yaw
hollanda uzerinden tr ye gelicek.Ilk siparisiniz sanirim :D
bugun drone geldi postaci kapiya birakmis atmis daha dogrusu yandaki komsu almista verdi istanbulda olsa gitmisti kargo kim aldiya
aynen ilk sipariş ptt yan tarafımızda yarın gidip bir ses edeyim o zaman kapıya vs bırakmayın ben gelirim diye :D tahmini ülkeye ne zaman giriş yapar.. drone geldi mi kaç dolar ki o :D
-
quote:
quote:
quote:
arkadaşlar ptt'den sorgulayınca bu çıkıyor sözde türkçe yazıyor ama ben anlamadım ürün geri mi gönderilmiş? 17 dolarlık birşey almıştım yaw
bugun drone geldi postaci kapiya birakmis atmis daha dogrusu yandaki komsu almista verdi istanbulda olsa gitmisti kargo kim aldiya
aynen ilk sipariş ptt yan tarafımızda yarın gidip bir ses edeyim o zaman kapıya vs bırakmayın ben gelirim diye :D tahmini ülkeye ne zaman giriş yapar.. drone geldi mi kaç dolar ki o :D
2-6 hafta elbet gelir :D
13 dolardi 50 gunde filan geldi bangood
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
2-6 hafta elbet gelir :D
13 dolardi 50 gunde filan geldi bangood
Anladım kardeş sağol 100$ limitini geçmeden yılda kaç kere alışveriş yapılır ya da yaptın?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ingilteredensatinal
quote:
merhaba, paketiniz geldi mi acaba, bende de benzer bir durum olustu da
geldi kardeşim ptt aradı hocam kargonuz geldi evde yoktunuz şubeye gelin diyebende buna sevindim ve 6 ürün daha istedim ptt arar nasıl olsa
-
Hocam drone için herhangi bir belge aldınız mı?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X