Yılbaşından yaklaşık 2 veya 3 gün önceye kadar internetten bir doğum günü hediyesi aldık. Yılbaşı olması dolayısıyla haliyle kargo geç geldi. Bunu anlarım. Yalnız ürünüm dağıtım yerine yani (İzmir çiğliye) gelmesine rağmen 2 gün boyunca her gün kargoya çıktı ve bu 2 gün size ürününüzü yetiştiremedik deyip geri arabaya yüklemişler. Hadi 1. Gün ürün yetişmedi çok yoğundu peki ya 2. Gün? Benim ürünümün zaten dünden kaldığı belli 2. Gün kargoya çıktığında neden kaldığı yerden devam edilmiyor? Telefon açtığımızda da dalga geçer gibi yetiştiremedik diyorlar. Dün İzmir Küçük Çiğlideki dağıtım şubesine 2. Kez gittim. Kargomuz gelmedi durumu nedir diye sorduğumda arabamız arızalıydı diğer günlerde yetiştiremedik dediler sert bir dille. Ne zaman gelecek diye sorduğumda kesin olarak yarın yani ( 04.1.2020 ) günü sizde olacak dediler. 2 - 3 kez bu tarih kesin değil mi diye sorduğumda suratıma dahi bakmadan kesin diyerek cevapladı bende tamam dedim. O tarih şu an geldi ve ne gelen var ne giden. Üslupları kaba ve sert. Verdiği sözlerde durulmuyor. Kendi sitelerine gidip şikayette bulundum. Siz siz olun Ptt kargo ile çalışan hiç bir firmadan bir şey almayın.