Şimdi Ara

PTT KARGO(Torbaya eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çanakkale den bi ürün aldım dun saat 17 30 da ptt ye vermişler ne zaman elime geçer istanbul Üsküdar dayım
    Edit: Saat 11.20 de torbaya eklenmis hala canakkalede gözüküyor acaba telefon açıp bağırsam mı ki yoksa bunların işi ciddiye alacakları yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurg07 -- 30 Aralık 2014; 15:23:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BIZ KARGOCU MUYUZ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kafası Güzel Adam

BIZ KARGOCU MUYUZ?

Daha önceden yapmış olan üyeler vardir belki azıcık düşün sonra cvp ver trol konu acmadim

• Bildiğim kadarıyla ptt kafasına göre getiriyo kesin bir zaman söylenmiyordu sanırım. Ben kıbrısa kargo yollayacaktım falan oradan aklımda kaldı ne kadar doğrudur bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: talhanruxs

Bildiğim kadarıyla ptt kafasına göre getiriyo kesin bir zaman söylenmiyordu sanırım. Ben kıbrısa kargo yollayacaktım falan oradan aklımda kaldı ne kadar doğrudur bilmiyorum

Teşekkürler

• yarın öğlen gelir muhtemelen. sabah ringine atarlar..
  • Geçenlerde yurtdışından gelen bir gönderimi evime getirmeyip çok ağır, getiremiyoruz, gelin alın dediler (14" LCD Panel). İşte olduğum için annemi yolladım. Annem çok naif, sakin, çekingen bir kadındır. Sırada yaklaşık bir saat bekletip sırada değildiniz deyip hakaret etmeye başlamışlar. Sonrasında eline 500 gr ağırlığında bir ayakkabı kutusu kadar kargo tutuşturmuşlar. Anlayacağınız hem kuş kadar kutuyu getirmeyip hem de böyle adilikler yapabiliyorlar. Şimdi yurtdışından bir paket daha gelecek. Sabırsızlıkla işten izin alarak annemin ve o kargonun acısını çıkartacağım günü bekliyorum. (Şube: Beylikdüzü, Beylicium.)
  • buyuk ihtimalle yarin gelir, bi kac saat daha erken verselerdi %90 bugun gelirdi

• Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.