Şimdi Ara

Ptt Kargo Diğerlerine Göre Ucuzmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkaç paketim var taşındığım için.Yani küçük boyuttaki kutulardan bahsetmiyorum.Bu şekilde bir kargo için ptt kargoyla diğerleri arasında çok fiyat farkı varmı?

• Önemli şeyler varsa kargoyla yollama derim. Taşınacağın yer fazla uzak değilse kirala bitane linea o şekilde götür hem gezmiş olursun hemde kafan rahat olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Önemli şeyler varsa kargoyla yollama derim. Taşınacağın yer fazla uzak değilse kirala bitane linea o şekilde götür hem gezmiş olursun hemde kafan rahat olur.

Öyle bir seçeneğim yok ama elektronik şeylerim hep kendi kutularında yani korunaklı kutularda.
  • Diğerlerine göre bariz bir şekilde ucuz. misal geçen bursa dan bitlis'e malzeme yolladık.diğer kargolar 80 tl uzeri isterlerken ptt ile 19.50liraya (17.5 kilo) yollamıştık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucuz ama garantisi yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PTT Kargoyu ilk ve son kez yurtdışı(Almanya) gönderisi için kullandım. Fiyat uygun evet diğer firmalara göre(UPS, DHL vb) ancak normalde 2 günde giden kargo 2 haftada teslim edildi. Yurtiçini bilmiyorum.
  • Evet ucuz ama kargoların ulaşma garantisi yok, yani gönderiyorsunuz ama ulaşmayabilir, kaybolabilir, zarar görebilir bunların sorumluluğunu alarak gönderim yapın, kargo sözleşmesinde hiçbir sorumluluk alınmadığı yazıyor, birşey olursada muhattap bulamassınız zaten, sonuçta devlet kurumu memurun hiçbir korkusu yok, geçen sene bir elektronik alışverişi yaptık birinden ptt kargoyla gönderdi, kargo geldi cihaz yolda hasar almış zaten kutudan belli her yeri darbe almış yırtılmış, şubeyi aradık yapacak bişi yok gönderen bozuk yollamıştır dediler olayı kapattılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.