Şimdi Ara

PTT Cell mi , AVEA 4 Gb mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu ikisi arasında kaldım 128kps düşmek çok bezdirir mi karar veremedim , hat çekim gücü olarak ikisi de aynı olur sanırım , Avea altyapısını kullanıyorlar

• Fiyatlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atat54

Fiyatlar?

aşağı yukarı aynı fiyata abone olacam
  • aynı soruyu soruyorum kendi kendime bilgisayarda pttcell çektirirmi ? cepnetle bilgisayarda vakit geçirenler bir cevap rica ediyorum
  • evohan kullanıcısına yanıt
    Nasıl aynı fiyat
    Pttcell 14 ya da 24 TL
    4 GB profesyonel tarifeler 39 ya da 49 TL
    Arada ciddi fiyat farkı var
    Internette bol bol video izliyorsan 128 kpbs işine yaramaz 4 GB olanı tavsiye ederim
    Ama video çok izlemem diyorsan 128 kpbs yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: findnewdreams

aynı soruyu soruyorum kendi kendime bilgisayarda pttcell çektirirmi ? cepnetle bilgisayarda vakit geçirenler bir cevap rica ediyorum

Ad-block kurdum ve sitelerdeki reklamlardan kurtuldum böylece sayfalar daha hızlı açılıyor.Birde Yandex.Browser kullanıyorum onunda Turbo modunu açtım sayfaları sıkıştırarak açtığından dolayı hız gayet iyi.Fakat video izleyeyim vs dersen izleyemezsin.İdm ile saniyede 25 kb/s gördüm ama sabit değildi hız, fakat 10 kb/s aşağı inmedi.Birde Facebook'a girerken biraz bekletiyor çok görsel olduğu için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

bu ikisi arasında kaldım 128kps düşmek çok bezdirir mi karar veremedim , hat çekim gücü olarak ikisi de aynı olur sanırım , Avea altyapısını kullanıyorlar

Bezdirir. 4 gb seç. Fiyat farkına değer.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.