Şimdi Ara

PTR Server Nasıl Kurulur....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkdada anlaşılabişiceği gibi hayatımda daha önce hiç ptr serverda oynamadım nasıl kurulucanıda bir türlü örenemedim bi 152mb lik ptr patch çektim ama millet dioki wow kadar büyük bişi çekicen filan diyo anliyabilmiş dilim guild ptr da runlara başladı benimde en kısa zmnda dahil olmam gerek.

Şimdiden Tşkler...

• ptr patchini çektiysen yükle wowun içinde wow ptr diye klasor oluşacak onun içinden giriş yapacaksın ama ondan önce ptrye karakterini kopyalaman gerekyor
  • öncelikle wow-europe'a girip PTR clientini indiriyosun. daha sonra onu kuruyosun
    Leech King'in dediği sistem eskidendi şu anda farklı. PTR'yi kurarken gerekli dosyaları WoW klasörden kopyalıycak kendisi. Yani 13.5gb'lık bir 0.0.1 PTR klasörün olucak kurulum bittiğinde.
    Daha sonra PTR Launcher'ı açtığında gerekli patchleri otomatik indiricek ve kurucak.
    PTR'nin en sıkıntı kısmı ise karakterin PTR'ye kopyalanmasıdır. Gerçi şu anda kopyalama işlemi anlık gerçekleşebiliyor fakat yeni patch için PTR geldiğinde bekleme süresi bir haftayı aşabiliyor.

Karakterini kopyalamak için wow-europe ana sayfada soldaki "Account" menüsünden "Test Realm Copy" seçeneğini kullanabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Site Nasıl Kurulur
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.