Şimdi Ara

PTR Oynayan arkadaşlar önerileriniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • t6 evil en zor boss bende baya bi uğraşmıştım. bu kolyeyi basmadan bonus özellğinin ne olacağını yazıyormu şansa mı o geldi sizde.
  • Sansa ne passive denk gelirse o yüzden baya bir uğraştacak ya, şansa ben o passive istiyorum ama rolleri kötü denk geldi, işe yarayanı denk getirmek için kim bilir kaç tane craftlıyacaz.
  • yanlis bilgilendirme yapmayalim arkadaslar... evet bu amuletler cok guzel ve birsuru uber yapmamiz gerekiyor. ANCAK, 2.1 geldiginde ladder'da gelecek ve herkes ladder oynayacak... suanda yaptigimiz uber/rift keyler nonladder'da kalacak... ladderda sifirdan baslancak... o yuzden simdiden bir hazirlik yapmaya gerek yok...

NOT: sezon bitince zaten "yuksek" bir ihtimalle ladder karakter, nonladdera aktarilacak.. Dolayisiyla yaptigimiz amulet/ring.vs tekrar nonladderda olmus olacak....

suanda ptrde oynayan arkadaslardan ricam, acaba sifirdan karakter basan var mi? varsa hizli level atlancak noktalar nereler? oyle bir yer gozlemlediniz mi? gozunuze carpti mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

yanlis bilgilendirme yapmayalim arkadaslar... evet bu amuletler cok guzel ve birsuru uber yapmamiz gerekiyor. ANCAK, 2.1 geldiginde ladder'da gelecek ve herkes ladder oynayacak... suanda yaptigimiz uber/rift keyler nonladder'da kalacak... ladderda sifirdan baslancak... o yuzden simdiden bir hazirlik yapmaya gerek yok...

NOT: sezon bitince zaten "yuksek" bir ihtimalle ladder karakter, nonladdera aktarilacak.. Dolayisiyla yaptigimiz amulet/ring.vs tekrar nonladderda olmus olacak....

suanda ptrde oynayan arkadaslardan ricam, acaba sifirdan karakter basan var mi? varsa hizli level atlancak noktalar nereler? oyle bir yer gozlemlediniz mi? gozunuze carpti mi?

Ptr'de ladder karakter acılamıyor suanda..
  • yusufoz31 Y kullanıcısına yanıt
    yok ladder acilmiyor biliyorumda, level 0 karakter olusuturup oynayanlar icin sormustum....
  • quote:

yanlis bilgilendirme yapmayalim arkadaslar... evet bu amuletler cok guzel ve birsuru uber yapmamiz gerekiyor. ANCAK, 2.1 geldiginde ladder'da gelecek ve herkes ladder oynayacak... suanda yaptigimiz uber/rift keyler nonladder'da kalacak... ladderda sifirdan baslancak... o yuzden simdiden bir hazirlik yapmaya gerek yok...

İyide yanlış yönlendirme değilki ben ladder oynamayı düşünmüyorum, ha hiç non ladder oynayan bulamam o zaman düşünürüm. O kadar kastıktan sonra herşeyi sıfırdan başlamayı düşünmüyorum, hemde sezon bitince tekrar yeni sezon için sil baştan başlamak pek bana göre değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperozlu -- 30 Haziran 2014; 23:17:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alperozlu

quote:

İyide yanlış yönlendirme değilki ben ladder oynamayı düşünmüyorum, ha hiç non ladder oynayan bulamam o zaman düşünürüm. O kadar kastıktan sonra herşeyi sıfırdan başlamayı düşünmüyorum, hemde sezon bitince tekrar yeni sezon için sil baştan başlamak pek bana göre değil.

1 aya kalmaz ladder açarsın büyük ihtimal, çünkü nonladder icin zaten yeteri kadar güclüsün, daha çok güçlenmesi icin çok fazla yenilik gelmedi oyuna.Sen laddere gecmeye karar verdiğinde millet almış başını gidicek. Tabiki benim fikrimdir bu sizi bilemem..

• quote:

Evet yeni özelliklerden legendary gemler daha aktif olmadı ama hellfire amuletteler aktif oldu. Bende ptr de biraz kasayım dedim, tabi 2 gündür normal serverda key kastım. Ve 1 tane hellfire amu craftladım bugun. Gerçekten en iyi itemlardan biri olacak ama işe sağlam yarar bir tane craftlamak baya bir uğraştıracak, key dropları düşük onları bufflarlarmı bilmem ama ben key farmlamaya devam edecem, baya bir uğraştıracak gibi çünkü. Ama sağlam bir tane yaparsak, baya işe yarayan şu an için end game bir itemımız olacak. Bu arada t6 da Evil diablo kesmek harbi zormuş.

[simg]http://i.hizliresim.com/qq5avD.jpg[/simg]

Ohaa o nasıl bir amulet öyle?

Archon Wizard'ın Grave Injustice(Her yaratık kestiğinde CD ler 1 saniye azalıyor) Pasifini alabildiğini düşünün. GG.

• quote:

Orijinalden alıntı: neuro

quote:

Evet yeni özelliklerden legendary gemler daha aktif olmadı ama hellfire amuletteler aktif oldu. Bende ptr de biraz kasayım dedim, tabi 2 gündür normal serverda key kastım. Ve 1 tane hellfire amu craftladım bugun. Gerçekten en iyi itemlardan biri olacak ama işe sağlam yarar bir tane craftlamak baya bir uğraştıracak, key dropları düşük onları bufflarlarmı bilmem ama ben key farmlamaya devam edecem, baya bir uğraştıracak gibi çünkü. Ama sağlam bir tane yaparsak, baya işe yarayan şu an için end game bir itemımız olacak. Bu arada t6 da Evil diablo kesmek harbi zormuş.

Archon Wizard'ın Grave Injustice(Her yaratık kestiğinde CD ler 1 saniye azalıyor) Pasifini alabildiğini düşünün. GG.

Ama sanırım amulet'i basan o sınıf'ın skill'lerinden bir özellik amulete geliyordur. Hatta amulet'teki pasif skill diğer sınıflarda çalışmıyordur. Yaparlar bir ayar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

quote:

Orijinalden alıntı: neuro

quote:

Ama sanırım amulet'i basan o sınıf'ın skill'lerinden bir özellik amulete geliyordur. Hatta amulet'teki pasif skill diğer sınıflarda çalışmıyordur. Yaparlar bir ayar.

Muhtemelen öyle olur. Acayip şeyler ortaya çıkar çünkü. Grave injustice ile 1.07 deki Archon Wiz geri gelir çünkü.

Başka karakterlede çalışmasa bile extradan bir pasif slotu bene amuleti kasmak için yeterli bir sebep.

Ben şu ana kadar çıkan end game contentten memnunum. Şu andaki halihazırda bile 1 ay oynatır bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufoz31

quote:

quote:

1 aya kalmaz ladder açarsın büyük ihtimal, çünkü nonladder icin zaten yeteri kadar güclüsün, daha çok güçlenmesi icin çok fazla yenilik gelmedi oyuna.Sen laddere gecmeye karar verdiğinde millet almış başını gidicek. Tabiki benim fikrimdir bu sizi bilemem..

Normal t6 için güçlüyüm, ama great riftlerde 30 dan sonra tırt ;). Leg gemler ve hellfire amu ile bu sorunu aşacaz gibi. Dediğim gibi etrafıma bakarım ona göre laddera geçecem, çünkü ladder bana pek cazip gelmiyor. Misal işlerden dolayı ros da bir ay geç başladım. Önşipariş bile vermiştim çıktığı gün oynamak için ama öncelik iş. Ve ayrıca evet denemedim ama akşam bunu barbara takıyım ne olacak ;) bencede sanmıyorum yanlızca classın passive etkili oluyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperozlu -- 1 Temmuz 2014; 13:33:44 >

• Selam arkadaşlar kafayı yiyecek durumdayım. Lütfen biri yardımcı olursa sevinirim.
    Şimdi ben Rof u yeni satın aldım ve 'karakter copy' işlemini yapamıyorum. İlk başta yapamadım. Ondan sonra 24 saat bekleniyormus. O bekleme süresinde barbarımı 68 lwl yaptım. Ve sonra bekleme süresi doldu. Tekrar copy yaptım. Bir de ne göreyim barbar tekrar 60 lwl e döndü. Sinirden ölücem valla yardımcı olursanız sevinirim.
  • WalkingDead996 W kullanıcısına yanıt
    o kadar sinir yapma... Ana karakterin senin ana karakterindir. PTR ise oyunu test etmektir. Sen PTR'de kopyala dediysen, hangi leveldaysa onu alir. Sonrasinda normal oyunda gelistirdiklerin ptrye etkilemez. (Yani tikladigin anki karakterlerini kopyalar)

ayni sekilde ptrde yaptigin degisiklikler(buldugun itemler, gelistirdigin karakterler...vs ) normal oyuna aktaramazsin...

Ve Ptrye karakterlerini aktardiktan sonra 3 gun bekleme suresi vardir... 3 gun sonra tekrar aktarma yapabilirsin...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.