Şimdi Ara

PT Boats: Knights of the Sea-- ÇIKTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  PT Boats: Knights of the Sea-- ÇIKTI

     PT Boats: Knights of the Sea-- ÇIKTI

     PT Boats: Knights of the Sea-- ÇIKTI

     PT Boats: Knights of the Sea-- ÇIKTI

     PT Boats: Knights of the Sea-- ÇIKTI

     PT Boats: Knights of the Sea-- ÇIKTI



    Das Boot

    Denizaltı veya gemi simülasyonları her zaman yapılan oyun türlerinden değildir Bu türü takip eden belli bir kesim vardır PT Boats: Knights of the Sea, bu çeşide giren oldukça az oyundan biri olacak 2 Dünya savaşındaki denizlerde yaşanan o zorlu ve kanlı çarpışmalara gireceğiz Akella firmasının bu işi iyi kıvıracağını tahmin ediyorum Daha önceden Pirates of the Caribbean, Sea Dogs, Age of Sail 2 gibi temeli deniz olan güzel yapımlara imza atmıştı Bu oyunlardan kazandıkları tecrübeleri şimdi de PT Boats: Knights of the Sea ve Captain Blooda aktarıyorlar

    PT Boats için de 3 farklı taraf bulunacak Müttefikler, Alman veya Rus donanmasından birini seçip, acemi bir kaptan olarak savaşa gireceğiz En başlarda altımızda ufak bir avcı gemisi bulunsa da, kariyerimizde yükseldikçe bir Destroyerin kaptanlığını yapabileceğiz Genel olarak denizaltı avlamak, düşman uçaklarını düşürmek, konvoyu korumak gibi görevlerimiz olacak Yalnız bu görevler oldukça zorlu olacak, çünkü firma, savaşın o atmosferini sonuna kadar hissetmemizi istiyor Bir görev sırasında yaptığınız ufak bir hata veya verdiğiniz yanlış emir, görevi kaybetmenize, belki de geminiz ile beraber denizin dibini boylamanıza sebep olacak Bu yüzden oldukça dikkatli olmamız gerekecek

    Savaşta hataya yer olmaz

    Eğer siz kendinizin sağlamda olduğunu düşünüyorsanız, o zaman karşınızdakinin açığını ararsınız Düşmanlarımız bu konuda oldukça bizi zorlayacak gibi gözüküyor Yaptığımız harekete veya saldırıya göre, onlar da bize karşı taktik geliştirecekler Savaşta göz yaşına bakılmaz ve düşman her zaman yok edilmelidir Biz ne kadar karşımızdaki gemiyi batırmak istersek, onlar da aynı şekilde bizim için düşünüyor olacaklar Mesela güçlü bir Destroyer bize saldırıya geçti diyelim Onu batıramadık ve kaçmaya başladık diyelim Arkamızdan kovalamayacak, onun yerine uzun menzilli topları ile bize ateş edecek Tutturursa! İşte o zaman vay halimize Büyük ihtimal balıklara yem olabiliriz Düşmanlarımız arasında sadece denizaltı veya zırhlı gemiler bulunmuyor Bunlara ek olarak savaş uçakları da yer alıyor Havadan denize torpido atan, bomba bırakan veya direk saldırıya geçen bir çok farklı düşman uçağı olacak Bir konvoyu korumak ile görevlisiniz, ancak havadan gelen uçaklar olacak ve konvoya saldıracak Ateş açtıkları zaman normal kurşunları, zırhlı gemileri delemese bile, bomba bırakıp gemileri patlatmaya çalışacaklardır Bizde uçaksavarlarımız ile onları düşürmeye çalışacağız İyi bir yapay zeka ve zorlayıcı düşmanlar olursa -ki umarım olur- böylece savaş atmosferini iyice hissetmiş oluruz.

    Benim gibi silient hunter hastasıysanız ve sh5 çıkana kadar takılabileceğiniz bir oyun.



  • Grafikler kötü geldi bana.
  • Bende SH5'yi bekleyene kadar oyalamaz bu insanı grafikler vasat
  • Grafikler vasat filan değil indirin de bakın bakalım sisteminizin anasını ağlatsın da görün Directx 10 ilk çıktığında bu oyunu onlarca Testte kullandılar ve oldukça zorluyordu kartları. DX10 destekli ilk oyunlardan. Ayrıca Silent Hunter'a göre daha taktiksel ve stratejik bir oyun olmuş.
  • Oyunu denemiştim grafikleri gayet güzel ,ama oynanışı çözemediğimden sildim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Bebeto_ -- 7 Ekim 2009; 3:47:31 >
  • gerçekten zor bir oyun. o küçücük botla bitane gemi batırıyorum 2. sine yönelmeden beni anında avlıyorlar. af yok yani :D
  • Almanların donanması nasıl beyler oyunda
  • Üst üste mesaj oluyor ama alman donanmasıyla ilgili bilgi alamadım nasıl kiregsmarine oynayanlara soruyorum bismarck falan varmı
  • Grafikler kötü diyen arkadaşlar capslera bakarak yanılmasınlar, son caps oyunun atmosferini biraz olsun yansıtıyor sadece, tavsiyem oyunun videosunu izleyin.
    Grafikler harika gerçektende ancak gemiler arası geçiş zor olmş oyunda, yeni bir taktik anlayışı var ayrıca, gerçekten çok farklı olmuş ancak küçücük bir torpil gemisiyle bir destroyeri batırmamız isteniyor bazı bölümlerde ki bunu başarabilecek cengaver var mı bilmiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.J. Pacino -- 18 Ekim 2009; 22:49:09 >
  • Almanlar nasıl orfe
  • Grafikleri gayet iyi. Bazı hafif top mermi isabeti efektleri biraz sırıtır gibi olsa da yine de iyi. Gemi ve mürettebat ayrıntıları, su efektleri vs. gayet güzel. Sualtından da görebiliyoruz. Pervanenin hız moduna ve ileri geri durumuna göre tepkisi, arkada bıraktığı kabarcık; dümenin görüntüsü vs. güzel işlenmiş.

    Almanlar nasıl pek yorumlayamam, zira sadece birkaç bölüm oynadım henüz. Yine de, olay "ticaret" gemisi - destroyer - torpidobot üçlüsünden ibaret değil. Şimdiye kadar kruvazör(destroyerden ağır ama tabii işlevi farklı gemiler)(bazıları ağır kruvazör de olabilir), U-boot ve bir saldırı uçağı da gördüm etkin olarak. Destroyerleri doğrudan kullanabiliyoruz() ve kullanacağı silahları da seçebiliyoruz. Hatta su bombalarını doğrudan komutla bırakabiliyoruz. Ancak doğrudan silahların başına geçmek gibi bir durum yok (torpidobot'ta doğrudan kullanabiliyoruz silahları. FPS kamerasına geçiyor yani. Silahı kullanırken gemiyi de kullanabiliyoruz veya doğrudan kontrole de geçebiliyoruz. Dürbün ve torpido için bazı aletler de var orada). Kruvazörlere de belli komutlar verilir herhâlde ilerde. Bilmiyorum.
    Tabii enter ve m tuşlarıyla farklı modlara geçebiliyoruz. Çeşitli gruplama seçeneklerimiz, waypoint sistemi, gemilerin çeşitli bölgelerindeki hasarları ayrı ayrı onarma şansımız vs. var.

    Bismarck tabii ki ne kruvazör ne de ağır kruvazör değil :) O anlamda yazmadım.
    İlerde çıkıyor mu bilmiyorum. Bilenler söylesin; zira öyle devasa gemileri batırmak zevkli olabilir (panzergeneral kızacak kaçayım ben:D)

    Bir şey soracaktım:

    Almanların ilk ana bölümünün dördüncü ara bölümünde, bir deniz savaşı var. Eldeki 5-6(galiba) destroyer ve iki torpidobotla(neyse ki, Almanlarınki çok daha güçlü İngilizlerinkinden), çok daha fazla sayıda küçük torpidobot, daha çok sayıda destroyer ve gördüğüm kadarıyla iki kruvazör(torpil kullanmadıkça hiçbir şansı yok destroyerlerimizin)'den oluşan Müttefik filosunu tamamen yok etmemiz gerekiyor.

    Ben torpidobotları kaybetmekle beraber destroyerlerimi en sondaki kruvazör ve yanına yapışmış destroyerler için korumayı başarabildim ve torpidolar sayesinde(tek torpido anca hasar veriyor. Batırmak için çok daha fazlası gerekli) kayıplarımla beraber kruvazörü de batırdım.
    Ancak bölüm bitmedi nedense. Bölgeyi biraz taradım ve başka bir germi göremedim. Uzunca bir süre bekledim ama başka düşman da görünmedi. Bir hata mı yoksa bir şeyi eksik mi yaptım? Böyle bir durum yaşayan oldu mu o bölümde?
    Oyun 1.0 sanırım.

    Oyunu kaydetmek mümkün değil ve öylece bitiremeden çıkmak zorunda kaldım bölümden. Alt-tab yapınca saçmaladığı için bekletemedim de arkada.


    Son olarak:

    Teknik açıdan biraz bakarsak: Oyunu 1680x1050 - oyundan 4x MSAA - oyundan 16x AF ile, en yüksek ayarlar ve Dx10'da 191.07 WHQL - Vista 64 SP2(Dx11 yüklü)'de oynadım. Sistem solda(kabaca: Q9550 3.7, GTX 285).
    Normal şartlarda gayet iyi çalışıyor. Tabii özellikle yoğun durumlarda 60 altı kareler rahat görülebilir ama gayet iyi oynanıyor.

    Yalnız, gemiler korunma amaçlı sis(eheh böyle mi denir acep) yaptığında, hele bunun içinden geçerseniz fazlasıyla ciddi biçimde zorluyor. Geçmeseniz de zorluyor ki, oynayışı bu yüzden olumsuz etkiliyor. Oyunun zorlayan kısmı bu, sanırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 10 Kasım 2009; 11:19:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.