Şimdi Ara

Psu'yu soğutmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar imzamdaki pc yük altına girince kendiliğinden kapanıyordu. bende herşeyi denedikten sonra kasanın yan kapağını açıp açık pencerenin karşına koyup unigine heaven ile everest sistem kararlılık testini aynı anda açıp 3 saat bekledim. herşey gayet stabil. kasayı ve pencereyi kapatınca cpu 45 anakart 43 dereceye çıkıyor yük altında. bu değerlerin normal olduğunu pcyi kapatmasına sebep olamayacağını düşünüyorum. ama psuya dokunduğumda hissedilir derecede sıcak olduğunu gördüm.. fanında herhangi bir problem yok ama yeteri kadar soğuk çalışmadığını düşünüyorum psunun fazla ısınması da pcyi kapamasına sebep oluyor sanki.
    sormak istediğim psu'yu daha iyi şekilde nasıl soğutabilirim. kasa içine daha fazla fan koymam psunun ısısına etki edermi?

• psu nun fanı dönüyor mu?
  • Psu arızalı olmasın? Fan çalışıtığı halde fazla ısınması başka bir problem olduğunu gösterir. Kışın idare edersin de yazın nasıl soğutacaksın? Bence Psu ya baktırın.
  • Psunun fanı dönüyor. Ancak alt tarafa montajlandığından fanı yere bakıyor ve yer ile arasında 1-2 cm var. oda soğukken kapanmaması, anakart işlemci ve ekran kartının sıcaklıklarının normal olmasından dolayı sorunun psudan kaynaklandığını düşünüyorum. Psunun devrelerinden kaynaklı bi sorun olsa oda soğukkende kapatırdı kendini. Bence geriye tek ihtimal kalıyor o da psunun yeterince soğutulamaması...
  • Güç kaynağını ters çevirin sistem içinden hava çeksin.Pek sağlıklı bir yöntem olmayacaktır ama kapanmayacaktır yani
  • 1-2 cm onun hava alması için yeterli büyük ihtimal bir arızası var.
  • psuyu ters çevirmeyi bende düşündüm ama çok mantıklı gelmedi bana sonuçta kasanın içerisi odadan daha sıcak.. Psuda sorun derken bence sadece fanın devir hızı düşük olabilir. devrelerinde bir problem olsa sadece oda sıcakken değil soğukkende kendini kapatırdı diye düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Psu kaç Watt?
    9 ay önce açıldı
    250W PSU ile?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kasanın içini psu ile birlikte açıkça gösteren bir fotoğraf eklermisiniz....
    belki daha uygun bir çözüm bulunabilir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.