Arkadaşlar bende de OCZ 600 W var. Bilgisayarda bazı sorunlar yaşıyorum. FPS yüksek olsada görüntü vantageta taksit taksit geliyor. Bazen bilgisayar donuyor oyundayken 5 saniye kadar. sonra düzeliyor. Saüda solda güç kaynağı sorunlarına bakarken paso OCZ 600 w görüyorum. Bu kadar da tesadüf olamaz. Zamanında ucuza güzel güç kaynağı aldım diye sevinmiştim...
quote:
Orijinalden alıntı: Murjuk
Arkadaşlar bende de OCZ 600 W var. Bilgisayarda bazı sorunlar yaşıyorum. FPS yüksek olsada görüntü vantageta taksit taksit geliyor. Bazen bilgisayar donuyor oyundayken 5 saniye kadar. sonra düzeliyor. Saüda solda güç kaynağı sorunlarına bakarken paso OCZ 600 w görüyorum. Bu kadar da tesadüf olamaz. Zamanında ucuza güzel güç kaynağı aldım diye sevinmiştim...
Evet sorunlu bir seriye denk geldik herhalde cok hasssas cıhaz cıktı bunlarne yazıkkı
OCZ 600W = FSP Epsilon 600W
FSP bir Enermax, bir Seasonic değil, 3. sınıf bir üretici sonuçta (bkz. fenomenhaa'nın üst konusu).
FSP BlueStorm'lara o Blue'luğunu veren fanların nasıl 2 yıla kalmadan uçak sesi çıkarmaya başladığı hala aklımızda. O yüzden diyoruz hep bir güç kaynağı alırken evladiyelik olmasını istiyorsanız bugün nasıl çalıştığına değil 3 yıl sonra nasıl çalışacağına dikkat etmeniz gerekir. Bunun için de en güvenilir yol 1. sınıf bir üreticinin ürününü almaktır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme