4650 orta halli bir kart olduğu için yerinizde olsam 350-400W'lık sağlam bir PSU ile idare ederdim. Fakat ileride Pc parçalarını değiştiririm derseniz en aşağı 550-600W'lık PSU almanız iyi olacaktır..
230 az olur 400-450 civarı birsey al
ilerde parca deiştirmeyi düsünmüorm 1-2 sene sonra yenilicem pcyi o yüzden minimum 400 diosunuz yani
he bide 4650yi alınca bu sistemle cod serisiye full cözünürlük ve en yüksek ayarlarda oynayabilirmiyim max cözünürlük 1280x1024
Kaliteli 350 watt işini görür. İkinci el bölümünde uygun fiyatlı bulabilirsin. Cod serisini full ayarda oynayamazsın.
overclock yaptığı icin ben 350 oner(e)medim minimum 400 alırsa en az 1-2 sene arkadasın isini görür
Hd 4830 ekran kartım var.Phenom 2 550 işlemciyi otomatik oc seçeneğiyle % 20 hızlandırıp kullanıyorum. Güç kaynağım asus 350 watt.Problem yok.
quote:
Orijinalden alıntı: vadamama
Hd 4830 ekran kartım var.Phenom 2 550 işlemciyi otomatik oc seçeneğiyle % 20 hızlandırıp kullanıyorum. Güç kaynağım asus 350 watt.Problem yok.
İşte burda asus'un hazır kasalardan çıkan PSU'ların kalitesi ortaya çıkıyor diğer alt ve orta seviye PSU'lara göre örnek olarak eğer 350W asus değilde Everest,Frisby,Feel,Pegasus gibi markalar olsaydı şimdi çoktan sistemi elinize almıştınız
350 W yeterli olur, en azından benim sisteme fazlasıyla yetiyor, sistem panellerinde sorun var buraya yazıyorum, asus p5ql-e anakart, e2160 1.8 den 3ghz, hd5770 , 4 adet 1 gb ram, uydu tv kartı, 4 adet fan, psu markası High Power, psu nun fan ayarı orta seviyede olduğu halde ısınma bile yapmıyor.
hepsi hayal oldu :D overclockla biraz daha yükseltiim derken rtamlardan 1 ine kaydı anakartda bayabi hasar gördü :@
yaw ilginc olan ram calısıomus anakart ram slotundada bi sorunda yok ama yinede görmüo dier 1 gbyi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme