Şimdi Ara

PSU YARDIM!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    8400gs 512 mb
    2gb ddr2 667mhz ram
    160 gb harddisk

ati 4650 1gb ekran kartı almayı düsünüorm ve psu 230w lık yetermi almam gerekiosa kaçlık almam lazım!!??

• @Bora DURSUN'un dediği gibi yetmez..

4650 orta halli bir kart olduğu için yerinizde olsam 350-400W'lık sağlam bir PSU ile idare ederdim. Fakat ileride Pc parçalarını değiştiririm derseniz en aşağı 550-600W'lık PSU almanız iyi olacaktır..
  • 230 az olur 400-450 civarı birsey al
  • ilerde parca deiştirmeyi düsünmüorm 1-2 sene sonra yenilicem pcyi o yüzden minimum 400 diosunuz yani
  • 400 Watt Power Supply Alman Yeterli Olucaktır.

Kaliteli Birşey ALmanı Tavsiye Ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    psu tavsiyesi
    7 ay önce açıldı
    Acil PSU Önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • he bide 4650yi alınca bu sistemle cod serisiye full cözünürlük ve en yüksek ayarlarda oynayabilirmiyim max cözünürlük 1280x1024
  • Kaliteli 350 watt işini görür. İkinci el bölümünde uygun fiyatlı bulabilirsin. Cod serisini full ayarda oynayamazsın.
  • overclock yaptığı icin ben 350 oner(e)medim minimum 400 alırsa en az 1-2 sene arkadasın isini görür
  • Hd 4830 ekran kartım var.Phenom 2 550 işlemciyi otomatik oc seçeneğiyle % 20 hızlandırıp kullanıyorum. Güç kaynağım asus 350 watt.Problem yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vadamama

Hd 4830 ekran kartım var.Phenom 2 550 işlemciyi otomatik oc seçeneğiyle % 20 hızlandırıp kullanıyorum. Güç kaynağım asus 350 watt.Problem yok.

İşte burda asus'un hazır kasalardan çıkan PSU'ların kalitesi ortaya çıkıyor diğer alt ve orta seviye PSU'lara göre örnek olarak eğer 350W asus değilde Everest,Frisby,Feel,Pegasus gibi markalar olsaydı şimdi çoktan sistemi elinize almıştınız
  • 350 W yeterli olur, en azından benim sisteme fazlasıyla yetiyor, sistem panellerinde sorun var buraya yazıyorum, asus p5ql-e anakart, e2160 1.8 den 3ghz, hd5770 , 4 adet 1 gb ram, uydu tv kartı, 4 adet fan, psu markası High Power, psu nun fan ayarı orta seviyede olduğu halde ısınma bile yapmıyor.
  • hepsi hayal oldu :D overclockla biraz daha yükseltiim derken rtamlardan 1 ine kaydı anakartda bayabi hasar gördü :@
  • yaw ilginc olan ram calısıomus anakart ram slotundada bi sorunda yok ama yinede görmüo dier 1 gbyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.