Şimdi Ara

Psu Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • suan kullandıgım gıgabyte 420 guc kaynagı lankın 366 w cıkıs enerjısı gozukuyor buda sureklı pc mın ekrna kartının goruntuyu durdurması veya mavı ekran vermesıyle devam edıyor bu konuyu arastırdım guc kaynanın yetmedıgını ogrendım

everest ın 600w lık guc kaynagını sıparıs etmeyı dusunuyorum fıyat konusundan dolayı baska markalarda 130 lıraya 500w ını alabılıyorum ekenomık durumum cok ıyı olmadıgı ıcın guclu ve ucuz bır sey dusundum ve bu guc kaynagını buldum 140 tl ye

sizce sıparıs etmelımıyım

işlemci a8-3870k hd 6550d
    anakar gigabyte a75-ud4h
    ram 8 gb ddr 3
    ekran kartı power color hd 6570 128 bit 2gb ekran kartı (dual graphics yapmak ıcın)

• Bütçeyi biraz arttırabilirseniz Zalman, Xigmatek, Coolermaster, Thermaltake gibi markalı ürünlerden almanızı tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cabriolet1981 kullanıcısına yanıt
    zalmanın fıyatı 290tl xigmatel 200tl bana onerdıklerınız 200 250 tl aralarında fıyatları ama benım 140 tl lık butcem dahı yok kart uzerınden alıcam oyuzden everest sıkıntı verır mı 600 w nın zaten hepsını kullana bılcek kapasıtede bır pc deıl ordalama 450 500 kullana bılcek bır pc oda max gucde

• cabriolet1981 kullanıcısına yanıt
    tesekkur ederım yarın vatan computer e ugrıyacagım vaktınızı ayırdıgınız ıcın cok cok tesekkur ederım
  • Rica ederim kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    laptop fanı hakkında yardım
    17 yıl önce açıldı
    casper 400 w psu yardım
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • KralCocuk44 K kullanıcısına yanıt
    bugun medıa mark a ugradım thermaltake nın toughpower 600w 80 pluslısını 157tl ye gordum ılk bı sasırdım baska sıtelerde en ucuzu 320 e bakmıstım thermaltake ı aldım ıns sıkıntı yaratmak corsaır bıraz pahalıya kacıyor bana
  • saffet272 S kullanıcısına yanıt
    Corsair hariç güç düzenleyici tanımam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.