Şimdi Ara

PSU TERCİGİNİZ HANGİSİ OLURDU- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Dünya rekorları Enermax PSU lar kullanılarak kırılıyor. Futuremark, Gigabyte gibi devlerin overclock turnuvalarında, DFI ın testlerinde Enermax kullanılıyor.

PSU TERCİGİNİZ HANGİSİ OLURDU-
    http://www.donanimhaber.com/3DMark_2003_dunya_rekoru_ATi_Radeon_HD_5870_ile_el_degistirdi-15953.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_35401556/tm.htm

Hepsini bir kenara bırakın kendisinden iki gömlek üstün 80+ "Silver" sertifikalı Enermax Revolution dururken Corsair 1000W 80+ düz sertifikalı daha iyidir deniliyor. Artık yuhh diyorum başka söze gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HexfeT -- 30 Ekim 2009; 12:33:44 >

• sağolasin bilgi icin bakiyim ben firmaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: HexfeT

Dünya rekorları Enermax PSU lar kullanılarak kırılıyor. Futuremark, Gigabyte gibi devlerin overclock turnuvalarında, DFI ın testlerinde Enermax kullanılıyor.

http://www.donanimhaber.com/3DMark_2003_dunya_rekoru_ATi_Radeon_HD_5870_ile_el_degistirdi-15953.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_35401556/tm.htm

Hepsini bir kenara bırakın kendisinden iki gömlek üstün 80+ "Silver" sertifikalı Enermax Revolution dururken Corsair 1000W 80+ düz sertifikalı daha iyidir deniliyor. Artık yuhh diyorum başka söze gerek yok.

80+ onayı yeterli gelmedimi sana HexfeT arkadaşım. Enermax iyi bir psu. Ama sen herzaman yaptığın gibi OCZ yada Highpower önerseydin.
    Pardon birde PC power& cooling vardı değil mi?

• sanalmarketim'de corsair psu var ise sipariş verdigin günden 1 gün sonra gelir, sanalmarketim'de tedarik sürecinde gibi birşey yok, yani stokta olmayan ürünlere stokta var yazmıyorlar.
  • hangisi hoşuna gidiyorsa onu al
  • CORSAİR TESTLERDE REVOLOTİONUN ÇOK GERİSİNDE OLMASI GEREKİR ama testlerde bazı durumlarda fark bile atmış bu yadsınamaz bi liderlik yani başarıda diyebiliriz demekki enermax revolotion değerleri biraz şişirme olmuş amper etiket değerleri vs ilginç gerçekten silver sertifikalı bir psu 80+ sertifikasına sahip corsairi değil geçilmek yanına yaklaştırmaması gerekirdi ama corsair bu durumda ezici üstünlük sağlamış oluyor.buda demek oluyorki sanırım enermaxın kullandığı kondansitörler vb parçaların kalitesinin beklenenin altında olduğudur.

wayy beaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: HATUKAY

CORSAİR TESTLERDE REVOLOTİONUN ÇOK GERİSİNDE OLMASI GEREKİR ama testlerde bazı durumlarda fark bile atmış bu yadsınamaz bi liderlik yani başarıda diyebiliriz demekki enermax revolotion değerleri biraz şişirme olmuş amper etiket değerleri vs ilginç gerçekten silver sertifikalı bir psu 80+ sertifikasına sahip corsairi değil geçilmek yanına yaklaştırmaması gerekirdi ama corsair bu durumda ezici üstünlük sağlamış oluyor.buda demek oluyorki sanırım enermaxın kullandığı kondansitörler vb parçaların kalitesinin beklenenin altında olduğudur.

wayy beaa

Hangi testten bahsediyorsun, rüyanda falan mı gördün. Arada bi ortaya çıkıp saçmalamadan edemez misin sen. Geçenler de de Lian Li lere b.k atıyodun alüminyumu kırılıyo elimizde kalıyo diye. Alkollüyken falan giriyosun foruma galiba. Okkalı bi küfürü hakediyorsun sen ya modlara dua et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HexfeT -- 5 Kasım 2009; 17:44:06 >

• yok ben senin gibi rüyamda test görmüyorum alışık değilim

http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/20291-enermax-revolution-85-1050w-power-supply-review-8.html

quote:

quote:

CORSAİR TESTLERDE REVOLOTİONUN ÇOK GERİSİNDE OLMASI GEREKİR ama testlerde bazı durumlarda fark bile atmış bu yadsınamaz bi liderlik yani başarıda diyebiliriz demekki enermax revolotion değerleri biraz şişirme olmuş amper etiket değerleri vs ilginç gerçekten silver sertifikalı bir psu 80+ sertifikasına sahip corsairi değil geçilmek yanına yaklaştırmaması gerekirdi ama corsair bu durumda ezici üstünlük sağlamış oluyor.buda demek oluyorki sanırım enermaxın kullandığı kondansitörler vb parçaların kalitesinin beklenenin altında olduğudur.

wayy beaa

Hangi testten bahsediyorsun, rüyanda falan mı gördün. Arada bi ortaya çıkıp saçmalamadan edemez misin sen. Geçenler de de Lian Li lere b.k atıyodun alüminyumu kırılıyo elimizde kalıyo diye. Alkollüyken falan giriyosun foruma galiba. Okkalı bi küfürü hakediyorsun sen ya modlara dua et.

• @HATUKAY:

İyi de verdiğin testte bazı sonuçlara baktım (grafiklere), Enermax ezilmemiş ki, Corsair'den daha iyi Testi yanlış yorumladın sanırım?
  • iyi bak yahu silverden bahsediyoruz burda geçememsi bile lazım hemde 1050 w ye karşı yorumlamayı yanlış yapmadım mantık bu ok

ezme derken arada bariz farklar var yani psularda demekki abartılcak kadar değilmiş bu benim yorumum saygı gösterin kimseyle tarışamam umrumdada değil zaten. herşey ortada fikirlerde değişmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petsiyehable -- 5 Kasım 2009; 18:08:24 >
  • quote:

yok ben senin gibi rüyamda test görmüyorum alışık değilim

http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/20291-enermax-revolution-85-1050w-power-supply-review-8.html

quote:

quote:

wayy beaa

Senin kafan iyi galiba bu incelemede Corsair in daha iyi olduğuna dair bir şey yok ki. Önce ingilizceyi ve grafikleri değerlendirmeyi öğren ondan sonra yorum yap. O baktığın verimlilik grafiğinde düşük değerler daha yüksek verimlilik demek oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HexfeT -- 5 Kasım 2009; 18:10:22 >

• quote:

iyi bak yahu silverden bahsediyoruz burda geçememsi bile lazım hemde 1050 w ye karşı yorumlamayı yanlış yapmadım mantık bu ok

ezme derken arada bariz farklar var yani psularda demekki abartılcak kadar değilmiş bu benim yorumum saygı gösterin kimseyle tarışamam umrumdada değil zaten. herşey ortada fikirlerde değişmez

Ya tamam da zaten geçememiş Enermax'ı..
  • ok çalışırım garfiklere
    sen daha çok çalış emi
    quote:

quote:

yok ben senin gibi rüyamda test görmüyorum alışık değilim

quote:

quote:

wayy beaa

Senin kafan iyi galiba bu incelemede Corsair in daha iyi olduğuna dair bir şey yok ki. Önce ingilizceyi ve grafikleri değerlendirmeyi öğren ondan sonra yorum yap.

• HATUKAY@ Dostum sen grafik okumayı biliyormusun? Verdiğin linkte zaten Enermax daha verimli ve stabil görünüyor
  • okey dostum ben bilmiyorum sen daha iyisin
    quote:

Orijinalden alıntı: superman34

HATUKAY@ Dostum sen grafik okumayı biliyormusun? Verdiğin linkte zaten Enermax daha verimli ve stabil görünüyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.