Şimdi Ara

Psu nun arkasında acma kapama tusu yok!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar baslıkta belırttıgım gıbı pc almıstım ve bır cok konu actım cok soru sordum ama ıdare edın pc yı nasıl kapatıcam dırek fısı cek takmı yapıcam yaparsam zararı olurmu ?

• nasıl kapatıcam ne demek kardeşim başlatttan normal olarak kapatacaksın sakın fişi çekerek kapatma
  • Eskiden şalterden mi kapatıyordun
    Windows üzerinden kapatacaksın herkesin yaptığı gibi
  • arkadaslar cok komıksınız bı kere onu demeden gecemıcem bnm dmek ıstedıgım eskı pc mde psunun arkasında anahtar dedıgımız bır acma kapama tusu oluyor du pc yı normal olarak kapatırsın sonra psu yu kapatırsın gucu tam kesmek ıcın ve bu psuda o tus yok bır sıkıntı olurmu anlatabıldıysem ne mutlu bana
  • Hocam illa o şekilde kapatmak istiyorsanız anahtarli 3'lü prizlerden alın bir tane.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam şöyle birşey alın kafanız rahat olsun.

http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=hrapra5lianh&categoryId=13006537&sku=HRAPRA5LIANH-3&wt_gl=cpc.nelk.yapi.market.banyo.urunler.pla&gclid=CO3x55fjosECFQLJtAodJw0AKw

bide bunlarda anti-surge özelliği olanlar var onlardan alın daha iyi olur. Gerçi artık her anakartta anti-surge özelliği var ama ben güvenemiyorum.

• CoK sağolun arkadaslar aklıma geldı desem yalan olur hemen alıyorum tşklr...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc Power Düğmesi Uzatma, Yardım
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • amac eger elektirik tasarrufuysa ayda 15 kurus icin ac-kapa yapa yapa kapasitorleri bozup guc kaynagini eline alinca cok uzulursun.
  • AMAÇ psu da sureklı elektırık olmaması...
  • hocam öyle birşeye hiç gerek yok. Kasamın fişini çekmekle uğraşmıyorum. PSU'da da güç düğmesi yok. Her daim elektrik var ve 4 yıldır sorunsuz çalışıyor. Gücü kesmekle boşuna uğraşma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.