ben cok tornavida denedim, gidip ozel cimbiz aldim, pek cok cozum yolu gelistirmeye calistim fakat olmadi.
Psu kablolarini cozmek icin en makul cozum zimba teli L sekline getirip 2 taraftan ayni anda sonuna kadar bastirip, diger taraftan kabloyu cekmek...
benim de kendimce cozumum forumdaki pek cok kisinin oldugu gibi budur... bence baskalarinin tecrubelerini yinelemektense, cozumlerinin kullanin:) kolay gelsin
Sleeve ile çorap aynı anlama geliyor değil mi? arkadaşlar.
quote:
Orijinalden alıntı: ReakaR
Sleeve ile çorap aynı anlama geliyor değil mi? arkadaşlar.
Evet, aynı anlama geliyor..
Bu arada nEO147'nin söylediği çözüm en kolay yol. Bende PSU'mun kablolarını bu yöntemi kullanarak çıkarmıştım..
saol neo arkadaş denicem
Selam Ben Daha cumartesi bu olaya girdim benim çözümüm saatçi tornavidası oldu bastırdığım zaman pıt diye attı
quote:
Orijinalden alıntı: cthax
Selam Ben Daha cumartesi bu olaya girdim benim çözümüm saatçi tornavidası oldu bastırdığım zaman pıt diye attı
arkadaşım daha detaylı bir anlatım yaparmısın bir türlü sökemedim yaa .
bak bu 24 pinli var ya onunla başladım (hatta bu konunun üstünde benim konum var resime bakabilirsin) şöyle yaptım:
bu pinler kare olduğu için bir tarafındaki çıkıntılık onu orada tutuyor;saatçi tornavidasını önce dört yandan içeri söktum sonra da üstten iktirdim.umarım açıklayıcı olmuştur.
Favorilere ekledim hemen
quote:
Orijinalden alıntı: cthax
bak bu 24 pinli var ya onunla başladım (hatta bu konunun üstünde benim konum var resime bakabilirsin) şöyle yaptım:
bu pinler kare olduğu için bir tarafındaki çıkıntılık onu orada tutuyor;saatçi tornavidasını önce dört yandan içeri söktum sonra da üstten iktirdim.umarım açıklayıcı olmuştur.
saol denicem bi kasa boyama işini hallediyimde
Arkadaşlar PSU kablolarını konnektörlerden sökmek için alternatif yollar geliştirmek güzel ama bir o kadarda tehlikeli. Pinleri tutan tırnaklar çok ince en ufak sıkıntıda çıtır çıtır kırılıyor. Benim size önerim Firebal' da satılan pin sökücü ve molex sökücü aparatları kullanmanızdır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme