Şimdi Ara

Psu-Ekran kartı sorunsalı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim ekran kartım yandı bayağı oluyor. Psunun üzerinde 200-240 W 50 hz yazıyor tam olarak anlayamadım ama galiba 240 w psu var. Amd sempron 140 işlemci var üstünde de 2x1 gb 800 mhz ram var sanırım. Pcyi tümden yenileyeceğim ama yenilemeden önce ekran kartı alacağım sonra yeni pcye takacağım ekran kartını.

DDR2 anakart var.

SAPPHIRE HD7850 takacak olsam ben psu yeter mi ?

• kravasekera K kullanıcısına yanıt
    1. Bu ekran kartını anakartınız ile kullanamazsınız.
    2. Kullanabilseniz bile o ekran kartına yazıktır günahtır :)
  • biostar mcp6pb m2+ anakartım var. Buna uyması gerekiyor. Ayrıca, ben yorum istemedim soru sordum. Bir süre daha bu pc ile idare etmem gerek. Öyle dalga geçer gibi ekran kartına yazık filan demeler hoş değil.
  • sen kendi cevabını vermişsin zaten foruma sormana gerek yokki

insanlar burada birbirine yardımcı olmak için elinden geleni yapıyor sakin olmakta fayda var

arkadaş doğru söylemiş o sistem ile o ekran kartına yazık olur ayrıca o psu ilede çalıştıramazsın zaten o ekran kartını 7850 de en az iki tane 6 pinlik harici güç girişi vardır.
    ve eminim senin psu da yoktur .

ve son olarak aşağıdaki linkte ekran kartı için sistem gereksinimleri var en altta en az 500 w gerçek psu demiş okursan

http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1160&pid=1472&lid=1#

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeki1981 -- 16 Nisan 2014; 0:25:17 >

• Öncelikle bir soru sormuşsunuz ve arkadaş size yardımcı olmak için yazmış ve yorumunu katmış bunda tepki gösterilecek birşey yok. Üslubunuz hoş değil..

Sorunuza cevap olarak da Evet 7850 ekran kartını sisteminizde kullanırsınız fakat ya oyunlarda bilgisayarınız rest atar kilitlenir veya stabil çalışmaz.. Power çok ısınır başka arızalara yok açabilir.. Ekran kartından da tam performans alamazsınız.

Power bağlantısın da yapabilirsiniz ekran kartının yanında 6pinlik power kablosu da çıkacaktır..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    EKRAN KARTI
    23 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.