Şimdi Ara

PSU'dan gelen cızırtı sesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
16.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam PSU yeterli gibi görünüyor . Ama psu arızalı gibi duruyor internetten bir iki konuya baktım da ilerleyen zamanda pc parçalarına zarar verebiliyormuş ana kartı yanan felan olmuş . Psu yu değiştirmende fayda var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    i5 7600
    gtx 1070
    8 gb ram var
    psu da 500 w
    sorun kesilikle psu da
    masaüstünde sorun yok bende hatta bazı oyunlardada sorun yok ama total war'a girdim cızırdamaya başladı
    büyük ihtimalle total war her parçaya yüklendiği için extra enerji ihtiyacı doğuruyor bu yüzden psu yetersiz kalıyor
    bende çözüm olarak gpu tweak 2 den silent moda aldım(performansı ve güç ihtiyacını düşürdüm kısaca) oyunu açtığımda
    cızırtı gözle gürülür oranda azaldı zaten grafik delisi bi adam değilim silent moda alır ve bide grafikleri düşürürsem tahminimce ses gider
    sende deneyebilirsin.
  • konuyu uzuuuuuuun bir süre sonra hortlatıyorum ama benim düşüncem psu ekran kartına yetmiyor bendede vardı sorun ve çözümü ekran kartının frekansını azıcık kısmakla buldum

PSU'dan gelen cızırtı sesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirhaner3310 -- 10 Temmuz 2020; 10:22:38 >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.