Şimdi Ara

psu almayı düşünüyorum yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 30$ ın altında 12 cm fanlı bir psu almayı düşünüyorum hangi marka ve özellikleri taşıyan bir psu tavsiye edersiniz?

• arkadaşlar cevap yokmu?
  • 30$ altında alınacak bi psu'dan çok bişey beklenemez,FSP'nin psu'larına göz gezdir.
  • chipe cevap attılar oraya bak
  • sendemi chp e üyesin dostum
  • evet
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc.kork

benim everest var veriyim istersen 20 milyon versen yeter

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi SSD almalıyım Yardım
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZİW®O

30$ altında alınacak bi psu'dan çok bişey beklenemez,FSP'nin psu'larına göz gezdir.

iide fsp'nin psu ları çok mu ucuz? yani diğer modellere göre ucuz ama pek farkı yok onlardan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: exo1905

quote:

Orjinalden alıntı: ZİW®O

30$ altında alınacak bi psu'dan çok bişey beklenemez,FSP'nin psu'larına göz gezdir.

iide fsp'nin psu ları çok mu ucuz? yani diğer modellere göre ucuz ama pek farkı yok onlardan.

Piyasayı araştırırsan 30ytl civarı 300w 50-60ytl civarıda altı 12cm'lik fsp güç kaynakları bulabilirsiniz.Zaten fsp'nin high end kullanıcıları öyle çok modelide yok tek bluestorm 500w var gerisi 300-400w arası

• o fiyata pegasus psu lar var gayette sağlam

edit:12 cm fanı bile var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hannibal -- 9 Ocak 2006 11:32:58 >
  • bende pegasuslar hakkında negatif yorum duymadım daha...
  • 30 dolara alıncak powerdan pek bişi bekleme demeye getirip fsp tavsiye etmişler zaten
    fsp ler 30 dolar dememişler ki :) güzel bişi istiyosan en hesaplısı fsp hem ingiliz firması kraliyet malı kullanırsın :P
    yok ben dandik istiyom diyosan

http://www.penta.com.tr/channels/1.asp?id=431

buradan bakıp bayilerden birinden bi miktar daha ucuza alın frisby falan :P daha büyük sorun çıkaran frisby görmedim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcAN the teKMe -- 9 Ocak 2006 13:43:09 >
  • pegasuslar iyimiş vede ucuz soultrap kullanıyordu çok sağlamlarmış ben 80 milyona siverstone 400 watt psu aldım gayet memnunum para çıkabilirsen tavsiye ederim fiyat olarak uygun yani
  • arkadaşım bende selbal a katılıyorum pegasus iyi olduğunu sölemişti soultrap ama ben olsam 30 dolar vermekten ise birazdaha maddi ekleme yaparak ikinci elden yada sıfır olarak
    400 420 watlık gibi orjinal bir psu almanı tavsiye ederim yani arada vereceğin 20 usd fark senin için çok daha avantajlı olacaktır
  • quote:

Orjinalden alıntı: ataruz

arkadaşım bende selbal a katılıyorum pegasus iyi olduğunu sölemişti soultrap ama ben olsam 30 dolar vermekten ise birazdaha maddi ekleme yaparak ikinci elden yada sıfır olarak
    400 420 watlık gibi orjinal bir psu almanı tavsiye ederim yani arada vereceğin 20 usd fark senin için çok daha avantajlı olacaktır

• fsp 300 watt psu lar işini görür..
    daha az fiyata iyi bişey bulamazsın
  • Vallaha fspler çok piyasada bulunmuyor benim tavsiyem LC power diye bir marka var hesaplı ve 120 MM fanları sayesinde sessiz fsp ile aynı ayarda daha sessiz olması bir avantaj tabii

http://www.teknorama.com.tr/urun_detay/urun_detay.php?urun_kodu=b2488d5bccb86715cb084bfc4b501ee2
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozzyozzy

quote:

Orjinalden alıntı: ataruz

arkadaşım bende selbal a katılıyorum pegasus iyi olduğunu sölemişti soultrap ama ben olsam 30 dolar vermekten ise birazdaha maddi ekleme yaparak ikinci elden yada sıfır olarak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.