Şimdi Ara

PSPden anlayanlar bakabilirmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinize merhaba gençler psp camiyasinda hic bilgim yok 3000 serisi en yeni sanirim (go ve vitanin eksileri varmis) 3000 slim almak isitorum acaba bu kirma islemi nasil yani tamam kirdik oyunlari psp denmi hafiza kartindan mi yukleyip oynuyoruz bir oyun ne kadar yer kaplar orn pes13 veya gta san andreas mesela birde wifi varmi 3000 slimde wifi sadece online oyunlar icinmi yoksa tarayicisi varmi (facebook falan :D) simdiden sagolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ha birde elimde temiz chipli ps2 var 3 orjinal 3 cakma oyun takas olabilir ilgilenler pm atsin urun ozelliklerini tam olarak belirtirim aliciya

• quote:

Orijinalden alıntı: fagoldfagold

Hepinize merhaba gençler psp camiyasinda hic bilgim yok 3000 serisi en yeni sanirim (go ve vitanin eksileri varmis) 3000 slim almak isitorum acaba bu kirma islemi nasil yani tamam kirdik oyunlari psp denmi hafiza kartindan mi yukleyip oynuyoruz bir oyun ne kadar yer kaplar orn pes13 veya gta san andreas mesela birde wifi varmi 3000 slimde wifi sadece online oyunlar icinmi yoksa tarayicisi varmi (facebook falan :D) simdiden sagolun

kırdırma işlemini yapmadığım için bilmiyorum (içinde memory kart hazır kırılmış aldım)
    bunun dışında:
    -oyunları hafıza kartındaki iso klasörüne atıyorsun.. usb'den pc'ye bağlıyorsun
    -yer kaplama oyununa göre değişir.. genedel 700 MB civarı.. ama 1,5GB olanıda var
    -wi fi hem oyun hem tarayıcı hemde skype olarak kullanabiliyorsun (skype içinde yüklü geliyor)
    -sony'nin sitesinden medi go programı ile içine film yükleyebiliyorsun, çok güzel oluyor
    -3000 serisi en iyisidir
    -komponent kablo ile tv'ye de bağlayabilirsin

yanlız cihazı alınca mutlaka koruyucu şeffaf kılıfla kullan.. ekran hassas.. kasada da çizik olmaması bakımından

• quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

quote:

Hepinize merhaba gençler psp camiyasinda hic bilgim yok 3000 serisi en yeni sanirim (go ve vitanin eksileri varmis) 3000 slim almak isitorum acaba bu kirma islemi nasil yani tamam kirdik oyunlari psp denmi hafiza kartindan mi yukleyip oynuyoruz bir oyun ne kadar yer kaplar orn pes13 veya gta san andreas mesela birde wifi varmi 3000 slimde wifi sadece online oyunlar icinmi yoksa tarayicisi varmi (facebook falan :D) simdiden sagolun

kırdırma işlemini yapmadığım için bilmiyorum (içinde memory kart hazır kırılmış aldım)
    bunun dışında:
    -yer kaplama oyununa göre değişir.. genedel 700 MB civarı.. ama 1,5GB olanıda var
    -wi fi hem oyun hem tarayıcı hemde skype olarak kullanabiliyorsun (skype içinde yüklü geliyor)
    -sony'nin sitesinden medi go programı ile içine film yükleyebiliyorsun, çok güzel oluyor
    -3000 serisi en iyisidir

yanlız cihazı alınca mutlaka koruyucu şeffaf kılıfla kullan.. ekran hassas.. kasada da çizik olmaması bakımından

biraz eski bir model aslinda acaba almak sacmami olur

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

quote:

bunun dışında:
    -3000 serisi en iyisidir

biraz eski bir model aslinda acaba almak sacmami olur

ya o sana kalmıs birsey.. eski olsa ne olur kendini oynatıyor mu o onemli.. ben illa grafik olsun tastan olsun diyen biri degilim.. kullanıslı olsun, oyun cesitliligi bol olsun, birde tabiki oyunları elde etmek kolay olsunki oynayabilelim.. bu konuda tum el konsollarından daha ustun

grafik olarakta bence gayet iyi.. tekken 6, need for speed most wanted, god of war, soul calibur gibi oyunlarını bir denemeni tavsiye ederim

• Elinde o boyutta bir cihazla god of war ın tekkenin zevki apayrı bişey ayrıca versiyon kırma işlemleri konusunda sana yardımcı olabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: firtilli

Elinde o boyutta bir cihazla god of war ın tekkenin zevki apayrı bişey ayrıca versiyon kırma işlemleri konusunda sana yardımcı olabilirim

tesekkurler eger alirsam mesaj atarim hem fiyatida uygun cazip gelmeye basladi aslinda

• fiyatı ne kadar? burada tertemiz kırık pspyi 200 e satıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: evrimleşmemiş maymun

fiyatı ne kadar? burada tertemiz kırık pspyi 200 e satıyorlar

yani genel olarak ucuz olarak soyledim
  • fagoldfagold kullanıcısına yanıt
    Merhaba fagoldfagold,

Kırma olarak tabir ettiğimiz işlemi Pro Update isimli programın üst versiyonlarından yükleyerek başlayabilirsin.Aşağıda bunu adım adım anlatacağım;

1)ProUpdate'yi indir (tavsiyem son sürümdür).
    2)Psp'nin MemoryStick'ine ProUpdateyi at.
    3)Programı çalıştır ve PSP'nin bunu kopya oyun oynatma haline getirmesini (kırmasını) bekle.
    4)İşlem bittiğinde tekrar bilgisayara PSP'ni bilgisayara bağla.
    5)MemoryStick'in içinde "ISO" adlı bir klasör oluştur.
    6)Google'ye gir.
    7)İstediğin oyunun adını şu şekilde yaz; "..... ISO indir" ya da "..... ISO download (İngiliz siteleri için)".
    8)Arat bunu.
    9)ISO'yu indir.
    10)MemoryStick'in içindeki ISO dosyasına bunu at.

PSP'n kopya oyunları artık oynatıyor.Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eray0025 -- 7 Ocak 2014; 20:56:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eray0025

Merhaba fagoldfagold,

Kırma olarak tabir ettiğimiz işlemi Pro Update isimli programın üst versiyonlarından yükleyerek başlayabilirsin.Aşağıda bunu adım adım anlatacağım;

1)ProUpdate'yi indir (tavsiyem son sürümdür).
    2)Psp'nin MemoryStick'ine ProUpdateyi at.
    3)Programı çalıştır ve PSP'nin bunu kopya oyun oynatma haline getirmesini (kırmasını) bekle.
    4)İşlem bittiğinde tekrar bilgisayara PSP'ni bilgisayara bağla.
    5)MemoryStick'in içinde "ISO" adlı bir klasör oluştur.
    6)Google'ye gir.
    7)İstediğin oyunun adını şu şekilde yaz; "..... ISO indir" ya da "..... ISO download (İngiliz siteleri için)".
    8)Arat bunu.
    9)ISO'yu indir.
    10)MemoryStick'in içindeki ISO dosyasına bunu at.

PSP'n kopya oyunları artık oynatıyor.Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana ..

Coook tesekkur ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.