Şimdi Ara

PSP'ye oyun atmak hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar acil olduğu için buraya yazdım. PSP var ve oyun atıcam fakat ben normal PC için olan iso indirdim malum siteden. Bu yapılabilir mi yoksa indirmem gereken farklı birşey miydi? Yardım ederseniz sevinirim...

• Direk game klasorune at isoyu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

Direk game klasorune at isoyu.

İndirdiğim oyun Bilgisayar için ama yani malum sitede başka türlü bulamadım zaten bu farkediyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: [SturmBrightblade]

quote:

Direk game klasorune at isoyu.

İndirdiğim oyun Bilgisayar için ama yani malum sitede başka türlü bulamadım zaten bu farkediyor mu ?

Sence farketmezse bir dene
  • Bilgisayar farkli psp farkli. Malum yerde oyun isminin yaninda yazar hangi platforma uygun oldugu.
  • quote:

Bilgisayar farkli psp farkli. Malum yerde oyun isminin yaninda yazar hangi platforma uygun oldugu.

Hep pc-iso yazıyor... Bu oyunu gidip satın almak istediğimde normal iso atıyoruz demişlerdi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: [SturmBrightblade]

quote:

Bilgisayar farkli psp farkli. Malum yerde oyun isminin yaninda yazar hangi platforma uygun oldugu.

Hep pc-iso yazıyor... Bu oyunu gidip satın almak istediğimde normal iso atıyoruz demişlerdi bana

PSP yazanı indireceksin. Dosya biçimi ikisininde iso ama çalıştığı platform farklı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Screenshot ve PC'ye atmak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.