Şimdi Ara

PSP yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben psp almak istiyorum ama base pack,value pack,giga pack diye bişeyler var.bunlar nedir ve birbirlerinden farkları nedir.base pack ile value pack arasında çok fiyat farkı var.giga pack ise acayip pahalı.birde sizce böyle bir alete 500-600 ytl bağlamaya değermi?

• 600 YTL çok uçuk bir rakam. farklı platformlar ama o paraya xbox 360 alırsın. Bana gçre ikinci el 300 ytl civarına open versiyon bir ürün almak çok daha mantıklı. Paketşer arasında aksesuar farkları var. pek bir fark yok onun dışında.
  • Bu konu hakkında bende bilgi istiyorum, nedir? mesela base pack alsak bişiler eksikmi kalacak, oyun oynayamazmıyım, amaç sadece oyun oynamak, film izlemek veya müzik dinlemek değil, bunun için illa ki giga pack mi almalı, bilgi sahibi bir arkadaştan konu hakkında yardım bekliyorum, teşekkürler...
  • yanılmıosam base packin içinde sadece psp pil şarj aleti çıkıo.

value packde ek olarak taşıma ipi, kılıf, 1gb memory stick, demo umdsi fln war.

gigayı bende bilmiorm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 25 Ağustos 2007; 1:53:38 >
  • Teşekkürler, yani sadece kutu içeriği fark ediyo, bende acaba başka donanım yada yazılımsal farklar mı var dedim, çünkü baya bir fiyat farkı var, bakalım yakın zamanda almayı düşünüyorum bir adet, bilgi için tekrar teşekkürler...
  • arkadaslar benım elımde 1 adet sprite cekılısındenn cıkan sony psp war.gecen hafta aldım.ürünü hiç kullanmadım bi kezz calısıyomuu diye açıp kapattım..hala duruyo..boyle seyler benım ilgi alanım olmadıgı için sıfırından daha uygun bir fiyata satmak ıstıyorum...ilgilenen arkadaslar bana(baho_54@hotmail.com) adresinden ulasabilir.saygılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps vita oyun tavsiyesi yardım
    11 yıl önce açıldı
    sx1 yardım
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.